Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lipoo | 47870 |
|
|
26.4.2018 21:20:55
Leni-co se stalo?
jinak-dítě z domu jako definitivně?my to asi měli lepší,že Tom odjel na koleje,takže napřed jezdíval každý týden domů,pak to prodlužoval....a teď dojede tak jednou za dva měsíce....ale není to takový to,jakože odchází definitivně...i když už tam bydlí definitivně a pracuje tam....ale nebyl to takový ten šok hned napoprvé...zatím máme Dana,tak je to dobré-až půjde z domu i on-asi se zcvoknu. ![]() |
| LenkaVa | 28901 |
|
14.4.2018 10:49:23
Bruni, buď šťastná, že takového potomka nemáš ..............
Já se snažím je vychovávat stejně, ale prostě povaha je znát a já jsem z Anduly na prášky. |
| Brunhilda | 29897 |
|
|
13.4.2018 19:41:22
Holky, to by mi vadilo hodně - kdyby mi dítě odkývalo a pak na to kašlalo. Ještěže to ti moji nedělají. Ne že by všechno udělali, ale spíš zapomenou než že by to dělali schválně.
Lidu, snad ta matika bude v pondělí lepší a bude méně geometrie. |
| LenkaVa | 28901 |
|
13.4.2018 11:01:14
Ahoj.
Začínám mít takový pocit,že naše Andu to fakt nedělá schválně. Ona je takový "sociální debil". Ani všechny ty situace sem nejdou napsat, ale je toho tolik ......... mohu jen doufat, že jednou ........jednou ....... jednou ...... bude žít svůj život a že to opravdu dá...... Lucinka se mi prý stěhuje příští týden .... to zase nevím jak dám já .......... první dítko z domu ...... jo, je dospělá, vím, rozumem chápu, ale emoce ........ |
| lipoo | 47870 |
|
|
13.4.2018 1:41:27
Leni-Anďa je celej Tom....ten byl hrozně hodný...neoponoval,nebyl drzý,všechno odkýval-vypadal jak poslušný chlapeček...ale pak si jel dle svého..ale i třeba blbosti...já nevím-jen jsem mu řekla,ať si veme zimní bundu...nebo cokoli-prostě nic ,co bych mu rozkazovala nebo bylo důležitý....a on jen přikývl,že jo...a pak si vzal letní../jako to je příklad-né že by to tak bylo-ted mě nic nenapadá..prostě šlo o volovinu-on místo aby řekl "už je teplo,vemu si letní/-tak přikývl na všechno-a pak si vše dělal stejně podle sebe....kdysi jsem se ho na to ptala,proč mi to zrovna neřekne,a on,že ho nebaví se hádat. :-D Zato Dana to baví náramně
...ještě cestou v autě vykládal,jak se musí podívat na net,jak se počítají trojčlenky...![]() ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
13.4.2018 1:38:48
ahojte..Bruni-u nás matika katastrofa...říkali i v tv,že matika byla hodně těžká a spousta dětí to nestihlo...i Dan. A to měl o 20minut delší čas...zdržel se u geometrie-stejně to měl blbě /on,dysgrafik s rozklepanýma rukama-jak může asi rýsovat,že/-zakázala bych geometrii,k čemu to je?k ničemu....
Takže stihl tak půlku a druhou půlku-nebo víc než půlku jen natipoval...prostě to tam sázal -"za bé"....fakt mé nervy..čeština "prý dobrý"-ale u něho kdoví....no,snad to bude v pondělí lepší...říkal,že učka jim říkala,že jednou je těžší matika a podruhé čeština...tak v pondělí bude ta matika snad lepší.. |
| LenkaVa | 28901 |
|
13.4.2018 0:23:33
Bruni, určitě to dopadlo dobře, neboj .......
To jenom my rodičové máme pocit, že jsou neschopní ... alespoň se tím uklidňuji :))))))) Já byl dneska s miminem na očkování a prý dobrý. Přijeli jsme asi za 3 hodiny a měl toho plnný kecky. Je to Vaněk ........ chce být doma a ne někde trajdat :) |
| Brunhilda | 29897 |
|
|
12.4.2018 21:55:46
Lidu,
tak co Dan říkal? Já se teď dozvěděla, že prý někde se dají najít výsledky či co a Adam teda se netváří nijak nadšeně :-(. Prý tam bylo hodně geometrie a v té teda je na tom hodně blbě. Dělala jsem ji s ním teď posledních pár dní a fakt hrůza. Sama jsem si říkala, že doufám, že tam dají příkladů ode všeho trochu a vyrovnaně a kdyby tu geometrii nedal, tak by to ostatní zvládl. Ale jestli té geometrie tam bylo hodně a za hodně bodů, tak moc bodů nebude :-(. |
| Brunhilda | 29897 |
|
|
12.4.2018 21:42:11
Leni,
jojo, je to rovnou ze zimy do léta. Lidu, vyjede stránka, ale mezi fotkama bys našla Barnyho i s Lenkou . Já jsem si právě říkala, že mu to jméno sedí - bylo napsaný u tý fotky. Ale vím, že třeba ségra svýho psa přejmenovala, tak jsem se zeptala. Jinak jedno kolo přijímaček za námi, matika asi nebude nic moc, říkal, že si myslí, že to má tak napůl :-/. No ale ještě má pondělí, tak třeba mu to sedne líp. Drzím palce i Danovi. |
| LenkaVa | 28901 |
|
12.4.2018 2:57:27
Ahoj Lidko,
neboj, ono to nějak dopadne. Je to chytrý kluk, zvládne to. Náš zjistit, že ho absolutně nebaví, nemá si s kým co říci. Nevím jestli se nechá vyhodit, ale možné je vše. Já spíš bojuji s Andulou. Odkývě mi vše, ale udělá si podle svého. Mám strach, kdy si nějak více natluče. Njn. Zahrada mi taky zatím chátrá. Nějak mi nedělá dobře to vedro. Přišlo to moc rychle. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.