Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Brunhilda | 29897 |
|
|
27.1.2018 8:11:48
Ahoj Leni!
Včera jsem nějak nemohla usnout, i když jsem si říkala, že to musím pustit z hlavy. Už jsem se trochu uklidnila. Nechci to tu psát veřejně, tak ani nemůžu říct, o co přesně šlo, ale je těžký se strefit do vkusu všech. Jedni chtějí, ať škola řeší, co se ve škole děje, rovnou ve škole a neotravujeme je, druzí chtějí slyšet o každým prdu, co se jen kolem jejich děťátka šustne, třetí neřeší, ani když jim dám vědět, že dítě něco dělá špatně, další zase odmítá, že by jeho dítě cokoli špatně dělalo a vlastně jednotnej postup, jak a co řešit nikdy nebude. Ráda bych dnes ten mozek úplně vypnula . Měla jsem být doma sama, na což jsem se těšila, nakonec tu zůstal Adam, protože původně měl domluvený rande, ale jeho slečna je nemocná, tak tu bude. On mi v zásadě nevadí , ale myslela jsem, že co se týče jídla, tak se nějak odbydu a ono ne. |
| LenkaVa | 28901 |
|
26.1.2018 20:39:33
Ahoj.
Bruni, to je mi líto. Vždycky jsem si myslela, že takový rodiče jsou spíš vyjímkou, ale asi ne. Nevím, proč mají pocit, že by jsi chtěla škodit právě jejich dítěti ......... divné. Drž se. |
| Brunhilda | 29897 |
|
|
26.1.2018 19:56:16
Leni,
vyděržaj!! Já mám náladu pod psa, včera a dnes jsem řešila další kázeňský přestupky a ještě jsem si vyslechla od rodičů, že jsem neschopná. Všichni (děti i rodiče) mají tendence svádět svý chování na druhý. Já vím, že se děti vzájemně ovlivňujou, ale někdy prostě není jeden viník. |
| LenkaVa | 28901 |
|
25.1.2018 12:37:51
Ahoj.
Bruni, tohle rozhodování nezávidím. Musí to být těžké. Mně není lépe. Přežívám. Musela jsem odložit tu operaci nohy. Prostě to nejde. Snažím se fungovat, ale je to tak jeden den ze tří. |
| Brunhilda | 29897 |
|
|
24.1.2018 22:01:33
Ahoj holky!
Psala jsem, ale nějak mi to sluplo příspěvek.. Těším se na druhé pololetí. Nemám ráda uzavírání známek. Jednoho kluka jsem rozbrečela, bude mít jedinou trojku ode mě :-(. Ale on opravdu na dvojku není. Doma to má složitý a asi ho nepochválej, ale kvůli tomu mu nemůžu dát lepší známku .Taky teď řešíme nějaký kázeňský věci ve škole, už jsme kvůli tomu měli dvě mimořádný porady, dneska tedy plánovaná rada a už toho je moc. Lidu, žítkovský bohyně jsou zajímavý, četla jsem kdysi o nich. Beseda by mě určitě bavila. Leni, už je ti líp? |
| LenkaVa | 28901 |
|
23.1.2018 17:11:43
Ahoj.
Hlavně, aby se rozhodl dobře a ty mu do toho nekecej :)))))))) |
| lipoo | 47870 |
|
|
23.1.2018 16:58:28
Leni-neboj..jsem./zatím/....
Dneska jsme byli se podívat na průmce...danek se pořád nemůže rozhodnout...jestli průmku nebo obchodku se zaměřením na informační technologie.... |
| LenkaVa | 28901 |
|
22.1.2018 9:47:38
Buď šťastna, že jsi zdráva.
Já opět zazdila celý víkend a ani teď bohužel nejsem úplně OK. |
| lipoo | 47870 |
|
|
18.1.2018 23:41:11
jo a slavná zatím nejsem :-D
Včera jsem byla fotit Bohyně z Žítkové...teda jako besedu s tím panem spisovatelem,s tím druhým-co napsal tu druhou knížku..já moc nečtu,tak toho moc nevím :-D ...ale bylo to ve starém muzeu a mělo to něco do sebe. |
| lipoo | 47870 |
|
|
18.1.2018 23:39:43
aaahojteee....ještě jsem vás nepřečetla-ale brzo napravím....nějak teĎ nestíhám...a popravdě,trošku jsem zapomněla tady nakuknout :-D
Řešíme školu-kam s Danem...teda on si to řeší-což se rovná-neřeší...je mu to putna-jako všechno....fakt netuším kam s ním...teĎ jsem zjistila,že to musíme vypsat /základka po nás chce/-už do konce ledna.... Ještě nemám hotové fotky ze soutěže a zítra budou další....jdu fotit na ples.Z toho mám mindrák-světlo na hov..houby....už ať je sobota :-D ..tak jak si dočtu školy,tak vás snad dočtu...poraďte někdo něco....ruky má levý-těma dělat nemůže,berou ho tak ty počítače-ale toho oboru u nás moc není....víceméně jen jedna škola-a to obchodka./dříve ekonomka/...tu už měl vybranou a teĎ zas špekuluje,že by tam možná nešel...fakt mě omyjou. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.