Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LenkaVa | 28901 |
|
11.1.2018 20:29:07
To je jedinné pozitivní.
Zítra začnu shánět opraváře. Bez pračky je to totální vopruz. |
| kajaN | 28973 |
|
|
11.1.2018 20:10:46
Leni, tak to ti nezávidím. Ale zase ber pozitivně, že je ještě v záruce. Ještě víc by tě štvalo, kdyby se rozbila chvíli po záruce.
|
| LenkaVa | 28901 |
|
11.1.2018 11:49:32
Tak ...... mám strašnou radost.
Nemaká mi pračka, nevypouští vodu. Tak mne to s*re a to je ještě v záruce. Nemůže něco vydržet? |
| LenkaVa | 28901 |
|
10.1.2018 21:42:38
![]() Tak to je fakt povedené. Mně by zajímalo, jak by mu to paní učitelka opravila, kdyby se nezeptal a napsal ... |
| Brunhilda | 29897 |
|
|
10.1.2018 21:33:19
Ahoj Leni, ahoj Kájo
!To je stejně děsný, když jsme tady kecaly o tom, co ti malí prckové a ono už to bude za chvíli na svatbu... Dneska mě pobavil Patrik. Psali ve škole diktát a ve větě bylo "osli hýkali" a on slyšel "oslí výkaly" . Prý se paní učitelky radši zeptal, že asi špatně slyšel a třída i paní učitelka buráceli smíchy . |
| LenkaVa | 28901 |
|
10.1.2018 18:29:50
Ahoj Kájo.
Tak důležité je, že žiješ a všichni jste zdrávi. Bude ti smutno, což. Já si to zatím neumím představit, že by se odstěhovali, ale to přijde. Někdy jsme tady celé dny až do večera samotní, takže už nás připravují :) |
| kajaN | 28973 |
|
|
10.1.2018 18:07:40
Ahoj holky,
taky vás zanedbávám, já vím. Ale nějak je furt co řešit. Rozhodně ale důvodem mé nepřítomnosti není má sláva, tak jak to je asi u Lidky ![]() ![]() Nemám žádný talent, který by mi slávu přinesl. A Iva přestala chodit úplně, to je fakt Tak možná mám talent na odrazování lidí![]() Jinak u nás taky nic nového závratnýho není. Jo vlastně Nataška se bude stěhovat z koleje ke své slečně. Jinak vše při starém. |
| LenkaVa | 28901 |
|
10.1.2018 9:46:51
Jj, třeba už je Lidka slavná a my to ani nevíme :)
Asi už jsme tady zbyly jen 4. My + Lidka a Kája. Ani nevím proč přestala chodit Iva. Já rádio poslouchám jen v autě nebo občas v krámě, ale jinak to taky zanedbávám. Oni tam pouštějí pro mne divnou hudbu. Taky mám takové nutkání si občas něco pustit. Teď jsem si zrovna říkala, že je mi líto Filipové. Mám ji ráda, dlouho to byla velmi krásná a charismatická žena, ale zrovna tento týden jsem viděla někde na netu dost nelichotivou fotku a jako kdyby zestárla o 20 let skokem. Vím, že byla nemocná, ale stejně. My jsme byli včera nakoupit. Zase jsem zírala jak všechno podražilo. Vlítla jsem do Albertu a nestačila se divit. Ceny o 1/3 vyšší než před Vánoci. Pak jsme tedy jeli Makro. Tam to nebylo tak strašné, ale domů nakupuji výhradně ve výprodeji (nám to nevadí), tak to docela šlo. Občas lituji lidi, co nemají tu možnost a musí to koupit předražené. Lucinka jela večer k tomu svému, tak jsem jim ještě upekla bábovku k snídani. Jo, a Olda ráno zaspal i přes to, že jsem ho vzbudila, takže je doma. Furt je něco. |
| Brunhilda | 29897 |
|
|
9.1.2018 23:10:09
Ahoj,
dneska mě to vůbec nechtělo přihlásit. Tak konečně.. Lidka na nás nějak kašle, asi už připravuje nějakou fotografickou výstavu .Leni, jo, je to s těmi rodiči čím dál složitější, horší jak s malými dětmi. Dnes jsme měli ve škole koncert s přednáškou a bylo to fajn. Bylo to o vývoji rockové hudby ve 20. století a pak ještě to bylo blíž zaměřený na 90. léta. Užila jsem si to. Zavzpomínala jsem i na nějaké kapely, které už jsem dlouho neslyšela, protože rádio si skoro nikdy nepouštím. A zase jsem dostala chuť si něco poslechnout . |
| LenkaVa | 28901 |
|
8.1.2018 21:24:48
Vím, že jsi psala, že byl vždycky sobec.
Takového člověka pravda nepředěláš. Peníze jsou blbý. Sice máte asi dost, tak by vás nezruinovalo něco měsíčně přispět, ale i tak. Měl by se to naučit. Je zvláštní, že na zájezd jede. To jezdí sám nebo má nějakou partu lidí? Potřeboval by kamaráda nebo ještě lépe kamarádku. Otázkou taky je, jak dlouho tohle segra a její manžel vydrží. Čeho je moc, toho je příliš. Kdyby byl nemohoucí, tak člověk neřekne ani popel. Třeba potká nějakou čipernou babku a vám nechá vydechnout. Mně naši taky pořád nadávají, že nevolám. Volám zhruba 2x týdně. Co bych si s nimi měla častěji povídat? U nich se nic neděje, u nás se nic neděje a takové ty starosti s dětma jim říkat nechci, protože jsem automaticky nejhoší matka na světě. Oni by to uměli lépe, však už to dokázali. Ale že byla jiná doba a my se jich báli, to už neví. Nejvíc mně vždycky pobaví jak se matka dušuje, že nás nikdy nebila. Řezala nás jak žito, více tedy mně, ale to už neví. Je to s nima trápení ... Já bych potřebovala mojí mámu dokopat k doktoru, ale nepůjde. Raději bude chromá. Má úplně ohnutá záda, nemůže na nohu, zhoršuje se to ... je na pěst. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.