Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LenkaVa | 28901 |
|
11.12.2017 20:28:18
Určitě by se raději chtěli učit v posteli :)
Je rozhodnuto. Yrwo to nedal. Dík. |
| kajaN | 28973 |
|
|
11.12.2017 17:18:50
Bruni,
na zimce by nám mláďata umrzla máme to tam sice připravené na vytápění, ale zatím jsme to nedořešili a v zimě zimku využíváme spíš jako lednici. To se obzvlášT na Vánoce, kdy je doma spoustu jídla a hrnců, hodí.U barového stolu se fakt asi špatně pracuje do práce. No ale mít ho my, aspoň bych měla volnej obýváko kuchyň, protože by se ti dva museli učit v posteli ![]() |
| kajaN | 28973 |
|
|
11.12.2017 17:13:10
Leni, teď jsem ještě četla tvou diskuzi o tom, že dnes se mělo rozhodnout. Nevím, jak to dopadlo, ale myslím na tebe
![]() ![]() |
| Brunhilda | 29897 |
|
|
11.12.2017 17:02:50
Kájo,
tak je vyžeň na zimní zahradu .Mně tu i normálně chybí vlastní prostor. Na to, že nemáme ložnici, jsem si stále nezvykla. Pracovního místa je málo a teď je to ještě horší, protože já blbec jsem nedomyslela koupi nového stolu do obýváku. Mluvili jsme o tom vlastně od té doby, co se odložila jídelní židlička pro Páťu, což je nějakých 10 let . Jenže do toho našeho malého prostoru se jen tak nějaký stůl pro pět osob nevejde a na míru by to bylo drahý. Až jsme narazili na stůl, který má dobrý rozměry, jenže to je barový stůl, takže je vyšší a jdou k němu jen barové židle. To sice není na obtíž při jídle, dokonce je to hezčí a je i lepší výhled z okna . Je to ale blbý v tom, že na barových židlích se nedá sedět při práci a já jsem byla zvyklá u toho stolu pracovat, když nikde jinde není místo.. Takže teď se mačkám v obýváku u konferenčního stolu. Sice se snažím většinu dělat v práci, ale ne vždy to jde.A ještě ten týden jsme tu měli nakýblovaného Patrika, který spal v obýváku (obývákoložnici) na gauči. V tý chvíli jsem si říkala, že si neumím představit, jak bydlej lidi s několika dětma třeba v 1+1 nebo dokonce garsonce. Leni, taky bych chtěla vědět, jak zabírá ta léčba a jestli se něco zlepšilo. Držím palce, ať už je líp!! |
| Brunhilda | 29897 |
|
|
11.12.2017 16:52:56
Leni,
s operací jsem se přehlídla, četla jsem 5.12. To jsi dobře udělala, že jsi to odložila. Do února čas, abys vyřešila současný problémy. S Yrwem je mi to moc líto a je mi líto, že máš další starost :-(. ![]() |
| kajaN | 28973 |
|
|
11.12.2017 16:40:05
Ahoj,
Leni, to je mi moc líto Tebe i psa:-( Doufám, že ta operace bude to poslední horší, co tě čeká a pak už snad bude lépe A jinak...když nepočítám psychiku, tak to břicho je lepší? Můžeš normálně jíst?Bruni, chlapce taky nezávidím. 6 lidí je dost i na náš malý domek. Zrovna tento víkend jsem si to říkala. Nataša se slečnou byli celý víkend nakýblovaní v obýváku a učili se na zkoušku, takže cokoliv jsem dělala já, byli oni se mnou. Nataša má minipokojíček, ve kterém když rozloží gauč, už se nic jiného nevejde, takže si oblíbili společný prostor. Ten je teda taky malý, ale můžou si aspoň notebooky rozložit na jídelní stůl. Ale už to pro mě bylo v neděli skoro k nevydržení Příští týden už nahlásili to samé...nemůžu se dočkat![]() No a puberta...s mladou to taky cloumá...a kluci mám někdy pocit, že jsou tam ještě pořád A to už jsou sakra staří![]() |
| LenkaVa | 28901 |
|
10.12.2017 19:45:38
O pubertě ani nemluv.
Kluk se v tom plácá fest. Snažím se mu jít z cesty jak to jde, ale ono to někdy nejde. Snažíme se přežít ........ někdy pochybuji, ale chlap mi tvrdí, že ho to přejde. VYDRŽ !!! |
| LenkaVa | 28901 |
|
10.12.2017 19:43:05
Ahoj.
Na operaci jdu až 5.2. před Vánoci jsem to odmítla. Není mi dobře. Potýkám se sama se sebou a momentálně řeším Yrwa. je to pro mne velmi náročné ........ Yrwo umírá ........ já to musím rozhodnout ........ není mi dobře ...... Bruni, máš můj obdiv. Vůbec si neumím představit tady mít dalšího člověka. Pro mne je to jen další darda na Vánoce. Nesnáším je čím dál víc. |
| Brunhilda | 29897 |
|
|
10.12.2017 19:26:16
Ahoj Leni,
tak co operace? Co noha? A jsi ještě v nemocnici nebo už tě pustili domů? Čekám, že se ozveš a doufám, že to bude pozitivní. Že se ti to s tou nohou zlepší. Jak jsi na tom kromě té nohy? My jsme tu měli studenta na výměnu na celý týden. I když byl fajn a zas tak jsme mu věnovat nemuseli (měli program), tak jsem ráda, že odjel. Přeci jen máme na 6 lidí malý byt a ani nemám ráda, když je tu někdo cizí. Peču cukroví a snažím se produkovat vánoční atmosféru, ale je tu dusno, protože s P. mlátí puberta. On neví, co se sebou, my nevíme, co s ním a je to zas úplně jiný, než u J. a A. On si vůbec neuvědomuje (jako správnej puberťák), že by dělal něco blbě a my pěníme. Pak to zkoušíme po dobrým, k ničemu to není, trpělivost slábne, pak vybuchnem, to taky k ničemu není.. No znáte to. Úplně se mu to zpřeházelo v hlavě, není schopnej se koncentrovat, zapomíná, zhoršila se lenora,.. Najednou není schopnej si sám dělat úkoly, nerozumí zadání (protože si to buď nepřečte, nebo se prostě nesoustředí), občas působí fakt hloupě. A to jsme mysleli, že je to ideální adept na gympl. No už si nemyslím, že by v tomhle rozpoložení bylo ideální, aby tam šel. Momentálně si říkám, že se spíš budeme muset soustředit na to, abychom to období nějak v rozumným psychickým stavu přečkali ;-). |
| LenkaVa | 28901 |
|
1.12.2017 9:01:36
Uz mne zase od včera ukrutně bolí hlava .........
Tohle fakt není k žití. Yrwo je už přes měsíc divnej. Skoro nic nežere. Zhubnul už 15kg. Na veterině mu nic nenašli. Všechno je prý v pohodě. Předevčírem tady lítal, jak kdyby viděl duchy. Byl úplně bez sebe. Nevím co s ním. Je mu teprve devět, zatím to není takový stařec. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.