Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LenkaVa | 28901 |
|
4.10.2017 10:01:34
Ahoj.
Krááááááááásný fotky. Takové hřející. Jo, chtělá bychom se přestěhovat. Do menšího s větším pozemkem. Chci mít ovečky, malý psí útulek a tak nějak všechnu havěť. Tady je to debilní. Obrovský, ale zároveň malý, všude sousedi .......... Musíme děti "přetáhnout" přes školy a pak to půjde. Chtěla bych roubenku. Někdy o tom pochybuji, protože P. je čím dál línější a na to člověk potřebuje i svou aktivitu, ale pořád se snažím věřit, že to půjde. |
| lipoo | 47870 |
|
|
3.10.2017 22:58:48
jo Leni/jak máte vyhřívaný postele?
|
| lipoo | 47870 |
|
|
3.10.2017 22:58:09
ahojte,tak se Káji řechtám....se snachou
![]() ![]() no Leni-jako já taky čučím jak puk-taky jsem nevěděla,že topení vůbec nemáte!!no,to se nedivím,že Olda nemá ani zimní bundu,když je venku tepleji jak doma ![]() -aspoň ušetříte...a jak "nechcete zůstat natrvalo"?se budete na stará kolena stěhovat?Jinak u nás bylo od středa až do pondělí nááádherně,jasno,sluníčko..akorát dneska teda od rána lilo a lilo a přestalo až pozdě večer...jinak by se mi takový podzim taky líbil..v nedělu jsme si s danem zajeli do ZOO.Regiojet dával k jízdence vstupenku zadara,tak jsme využili....pár foteček ,když je ten podzim ![]() ![]() ![]() |
| LenkaVa | 28901 |
|
2.10.2017 21:32:37
Ahoj Kájo.
No jo, nemáme. Nehodláme tady zůstat natrvalo, tak už se to ani nevyplatí :) Pravdu máš, že ženichům se tady moc nelíbilo a nelíbí, ale holt si musí zvyknout nebo smolík. |
| kajaN | 28973 |
|
|
2.10.2017 21:05:38
Ahoj,
Leni, já myslela, že jen topíte málo, protože šetříte. Ale vy nemáte topení vůbec? Ježiš k vám do rodiny bych se teda nechtěla přivdat. Ale zase bys to měla dobrý, snachu bys vůbec neviděla![]() A já dneska frflala, že by mohl M. zatopit...bylo tu 22... |
| LenkaVa | 28901 |
|
2.10.2017 19:49:20
Dík.
|
| Kaipa | 98564 |
|
2.10.2017 19:48:18
To je fakt, jste otužilí. Tak ať je ta zima letos mírná.
|
| LenkaVa | 28901 |
|
2.10.2017 19:44:45
No vidíš ...... skoro sousedky.
Děti občas brblou, ale většinou už ne. Vyrůstají v tom od mala. Zase nejsou nemocní. Kluk třeba vůbec nemá zimní bundu a chodí celý rok v mikyně s vykasanými rukávy. Ale on je poděs. Dokud byl malý, tak jsem ho do bundy narvala násilím, ale tak od 10 let vůbec bundu nemá. |
| Kaipa | 98564 |
|
2.10.2017 19:40:42
Což o to, my dneska taky netopíme, plyn jsem nepustila a v krbu roztápět se mi nechtělo a teď už to nestojí za to
, okno v ložnici taky mám otevřený, ale 3 stupně? V tom se snad nedá ani udržet pero (děti, úkoly apod.)Mmch, do HK to máme vcelku kousek. ![]() |
| LenkaVa | 28901 |
|
2.10.2017 19:33:13
Je tu zima, no.
Ne, bydlíme u HK. Ještě i teď jedeme v letním režimu. Máme otevřené okno do koupelny, otvor na půdu a dveře. Teď je tady 16,1° ........ teplo. Loni jsme měli rekord. Doma bylo asi 10-14 dní 3°. Jinak je většinou mezi 6-8° Jsme zvyklý. Jen letos je to trochu jiné. Jsem nemocná, mám sníženou imunitu, tak nevím jak to budu zvládat. Ale musím tedy říci, že všichni máme vyhřívané postele. Takže jdeš spát do tepla. To dělá hodně. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.