Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LenkaVa | 28901 |
|
27.6.2017 11:18:18
Kozy krásný.
Taky bych chtěla. Stádo koz a ovcí ....... chodit, koukat, krmit, radovat se ......... Reální tak, jak to je ......... přijmi, neřeš, věř ...... ano, asi to tak má být ........ no má ...... ale já to zatím neumím. Dneska mi zase přišel dopis z nemocnice ....... výsledky nejsou dobré, možná lepší, ale ne dobré. Další vyšetření, další opruz, být doma ......... |
| lipoo | 47870 |
|
|
27.6.2017 9:40:55
Leni-a jak "reální"?
|
| lipoo | 47870 |
|
|
27.6.2017 9:40:28
Leni,musíš holt vydržet....nemusíš být ráda
...včera jsem na fb narazila na jednu holčinu....teda narazila,dělá recepční na plastice,kde mě operovali-jsou přestěhovaní /bruni/-a měli tam fotky-recepční uplně nakratičko ostříhaná-tak jsem se jí koukla na profil...holka prodělala /prodělává?/ rakovinu-psala něco o chemoškách tam-a mám tam fotku s uplně plešatou hlavou-ale krásná....i bez těch vlasů...řekla bych,že ještě hezčí. :-D ...ale vlastně nevím proč ti to píšu..asi,že tohle je taky boj na dlouhou trať....já mám takovýho alzhaimera,to je hrozný...nedávno jsem potkala/viděla/ v obchodě nějakou známou tvář-ale vůbec si nedokážu vybavit,kam ji zařadit....byl to chlap a uplně vím,že jsme se znali líp,protože jsem si vybavila jak mluví,jakým způsobem se směje,že byl sympoš-ale vůůbec nevím odkud se známe!!!On mě naštěstí neviděl,tak jsem nemusela tápat,jestli mám vykat nebo tykat....ale je to děsný :-( ...a spousta lidí mě zdraví a já vůbec netuším odkud se známe..... ..nic,jedu na samosběr jahod,dokud ještě něco je...jo,Bruni-chodili jsme tam na tury,bylo to jen tři dny-takže tři tůry...druhý den byla taková větší-20km /kukni na fb,až budeš mít čas,-tam jsme potkali u dvoutisícovky i kozy..ale mazec-no,kozy vám sem možná dám....jsem si je chtěla vyfotit,a jak jsem se zohla k batohu-takže se na nás rozběhly-naštěstí to bylo u skály-my měli lízt nahoru/za kozama/ a oni teda moc nemohly dolů...asi jsou zvyklí,že je lidi krmí...oni byly fakt jak psi..Dan se tam pak bál vylízt,ale naštěstí pak trochu poodešly-hodila jsem do boku šutr a oni tam letěly jak psi :-D ..akorát ta jedna teda se rozhodla,že se fakt podívá,jestli v tom batohu nic nemám-tak se k nám začala sunout po břiše po skále,kopýtka ji začaly ujíždět a já už viděla,jak všichni letíme ze srázu i s kozou... jo a podnikovou/od mojeho jezdí "za odměnu" na dovče-čtyři dny proplatí zaměstnavatel... ![]() |
| LenkaVa | 28901 |
|
27.6.2017 8:32:58
Mas "zlomeny" bricho ................ a duši ........... ubíjí mne, že se všichni snaží být tak reální ......... manžel, rodiče .......... a zároveň mi říkají, že mám vlastně být v pohodě, nic nechtít navíc, nic nepředpokládat .... být ráda za to, co mám ..........
Neslyší moje NE. Nechci být ráda. |
| K_at | 121378 |
|
27.6.2017 8:12:13
Leni, jsi ve fazi uzdravovani. Navic ve strevech se tvori pidstatna cast imunuty, tak by bylo divny, kdybys byl vesela a nabita elanem. Vydrz, bude lip. Mysli na to proste jako na fazi nemoci. Mas "zlomeny" bricho.
|
| LenkaVa | 28901 |
|
27.6.2017 8:07:07
Závidím rozhodnutí běhat, dělat něco se sebou dělat...... nemám energii na nic ...... přežívám
|
| LenkaVa | 28901 |
|
27.6.2017 7:54:27
Lidko dík, jsi zlatíčko.
Závidím to dovolené, výlety ......... Musí to být super. Já předpokládám že to nějak dám .......... snad tedy ............ musím doufat .... Nikdy bych nepředpokládala, že mně to takhle semele. |
| Brunhilda | 29897 |
|
|
27.6.2017 7:53:23
Lidu,
krása!!! A závidím , já hory miluju. Co jste tam dělali? A jak "podnikový""?Já jsem se těšila, že budu konečně zase běhat (asi před třemi týdny jsem chytla nějakýho vira, kterej se mi usadil od hlasivek po průdušky a nemohla jsem se ho zbavit), no a včera jsem zakopla a nemůžu došlápnout na prostředníček :-/, takže zas nic. A dnes jdu odpoledne se třídou do Jump parku, tak to budu jen smutně koukat :-(. |
| lipoo | 47870 |
|
|
26.6.2017 21:57:47
no,tak jsem napsala dlouuhý text a luplo mi to-a šup "musíte se přihlásit"-už by si mohli ten web trochu aktualizovat,je to děs....Leni-myslím si co Bruni,ty ad nejsou od věci!!Nečekej,až bude ještě hůř,pak už by nemuseli pomoct...je to jen "výživa do mozku"
..není to neurol a podobný oblbováky.Jinak jsme byli od středy do neděle v Rakousku-na "podnikové dovči"-počasí vyšlo luxusně,až v nedělu kdy jsme jeli dom,tak od rána lilo a lilo.... jedna fotečka hlavně pro Lenku -na psychiku![]() |
| LenkaVa | 28901 |
|
25.6.2017 22:17:01
Bruni díky.
Snad to nějak zvládnu,no. Nezjišťovala jsem jestli mohu jinam, ale tu biologickou léčbu moc nikdo nedělá a HK je zase vyhlášený. Mají kapacity, peníze ........ Uvidím jak to bude pokračovat dál. Ono o prázdninách to nebude jinde o moc asi lepší. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.