Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LenkaVa | 28901 |
|
14.6.2017 0:15:24
Ahoj.
Už aby jsme to měli za sebou všichni. Vidím, že už toho mají mláďata dost a vy musíte být 2x unavené. Rozhodování není nic moc, ale ty jsi určitě spravedlivá, i když přiměřeně přísná. Už jen chvilku, vydrž! Já se na jednu stranu těším, že budu mít konečně klid od školy, svačin a prudy, ale zase bych raději byla v práci, protože minimálně mladej bude furt doma a bude prudit. Lucku moc nevidím, Andula by měla mít brigádu ....... No, uvidíme co z toho nakonec vyleze. |
| Brunhilda | 29897 |
|
|
13.6.2017 22:34:39
Ahoj Leni,
to máš pravdu. Tento týden finišujeme ve škole, děti už jsou unavené, píšou se závěrečné písemky a kdo není zvyklý se pravidelně učit, tak toho má nad hlavu. Najednou by spousta dětí chtěla lepší známku na vysvědčení, ale extra se pro to nepřetrhnou a zajímavé je, že zase dost dětem je to úplně jedno. Mně chybí připravit jeden závěrečný test a jinak vše opravit a ukončit známky. U někoho si fakt nejsem jistá a strašně nerada se rozhoduju. Nechci nikomu kazit známky a nechci být moc přísná (bývám přísná během roku, pak na vysvědčení se většinou přikláním k té lepší známce), ale někde to na tu lepší známku fakt není.. Už aby to bylo zapsané a vysvědčení rozdaná . |
| LenkaVa | 28901 |
|
11.6.2017 20:20:55
Ahoj.
Tak alespoň jsi měla změnu. Mně někdy ty zápasy i chybí. Alespoň jsme byli všichni pohromadě ...... |
| Brunhilda | 29897 |
|
|
11.6.2017 19:02:14
Ahoj Leni,
u nás taky nic extra nového. V sobotu jsem byla s P. v Pardubicích na mistrovství světa v hokejbale. Byli jsme tam celý den a fandili. Ženy vyhrály a muži byli třetí (druhá byla Kanada a první Slováci).Kluci se tam fotili s našima reprezentantama.Vrátili jsme se docela pozdě večer a dneska P. celé dopoledne spal. Já jsem se víceméně flákala, Jirka s klukama byli na chalupě. |
| LenkaVa | 28901 |
|
11.6.2017 8:06:29
Ahoj.
Tak jak se máte? U nás celkem nic nového. Já jsem na tom pořád stejně, smradi mně serou pořád stejně, jen Lucinka je v pohodě. Ti dva menší jsou na zabití ........ Pavel v pohodě. Něco nového? |
| LenkaVa | 28901 |
|
8.6.2017 19:30:08
Ahoj.
Jo, koukala jsem. Byl to hezký, klidný díl. Lidi na pohodu. Lidko, když bude chtít skončit, tak tomu stejně nezabráníš. Ale chápu. Taky se mi nelíbí, že se Olda jen válí, ale neudělám nic. Doma ho občas něco přinutím udělat, ale rozhodně nemám práci na každý den. On už ale nebude dělat nic. Bruni, už to máš za pár. To dáš a pak budeš mít od těch smráďat zase chvíli klid. Já už jsem zapřažená zcela, ale úplně dobrovolně. Potřebuji dělat, nemohu se flákat, neumím to. Zatím to zvládám, tak pohoda. Je mi dobře, tak žádný problém. |
| Brunhilda | 29897 |
|
|
8.6.2017 15:37:49
Ahoj holky!
Lidu, gratuluju k ocenění! ![]() Leni, jak to jde? Doufám, že odpočíváš a nenechala ses zapřáhnout do všeho. Já už se těším na prázdniny, ve škole už to neběží jako za normálního chodu, třídy jsou různě na švp nebo nějakých výletech, včera jsme byli v RockOpeře na generálce Malého prince. To se mi dost hodilo, učilo se jen první hodinu a já mám nějakýho vira a včera mi bylo nejhůř a skoro jsem nemluvila. Tu jednu hodinu jsem posunkovala :-D. Dneska už je to lepší. |
| lipoo | 47870 |
|
|
7.6.2017 21:44:39
toho se právě bojím...jak Dan skončí s tancem-což bude co nevidět asi,tak pak nic nebude dělat,jen lapět doma :-( ..a ještě má skoliozu.
Nedívali jste se někdo dneska na Výměnu manželek?Já to zásadně nesleduju,ale dneska tam byli gayové,tak to jsem chtěla vidět..byli super.Byl to pohodový díl...nesnáším,když se tam hádají a ječí a brečí,jak je jim smutno a chcou domů :-D |
| LenkaVa | 28901 |
|
6.6.2017 19:34:56
Tak snad máš pravdu a bude opatrná.
Tady prší celé odpoledne už někdy od jedné. Taky dobře. Jen ty třešně jsem šla trhat v dešti, ale knedlíky jsem udělala. Olda už nic nedělá. Válí se u kompu, to mu jde. Na fotbale už nestíhal. Jen mi tedy s*re, že docela kyne, ale dělat s tím nic nechce. Njn. |
| lipoo | 47870 |
|
|
6.6.2017 17:40:53
Leni-Olda ještě do něčeho chodí?nebo dělá nějaký sport?nebo chodí ven za klukama?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.