| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nervní matky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 126599  [Dalších 125799 >>]
lipoo 47870
6.6.2017 17:40:18
Neboj,holky jezdí opatrně :-) ..narozdíl od kluků.
Hm,tak u nás ani kapka...a už svítí slunko...tož jdu zas zalívat :-( ..hlavně,že posílají varování na silné bouřky a přívalové deště....a Dan kvůli tomu ani nešel na trénink,fučelo hezky-ale to bylo asi tak všechno...-teda on nešel i z důvodu,že byl včera doma,bolelo ho břicho...ale to nevadí :-D
LenkaVa 28901
6.6.2017 15:38:26
Jj, to se může stát.

Já mám na zahradě 4 třešně bez třešní :) (pomrzlo to), ale na příkopě jsou.
Jen čekám, kdy dorazí hejno špačků a nebude nikde nic.

Tak mi přibyla další starost. Lucce jsme pořídíli auto ......... zase se mám proč bát.
Ono to asi nikdy nezkončí.
lipoo 47870
6.6.2017 15:33:02
abysme neměli sklizené

„Ve východní polovině Čech, na Moravě a ve Slezsku se mohou vyskytnout velmi silné bouřky s nárazy větru až 25 m/s (90 km/h), kroupami nad 2 cm a přívalovými srážkami s úhrny kolem 50 mm.
lipoo 47870
6.6.2017 15:29:53
u nás má bouřit až večer....zatím je žluto,tak uvidíme...ale byla i výstražná informace,prý kroupy a přívalové deště
LenkaVa 28901
6.6.2017 14:51:28
Lidko, jsi šikula.
Tomu se říká úspěch. Gratuluji.

Já jsem v pohodě.

Teď se tady prohnala bouřka, alespoň se zalilo.
Snad tedy přestane.
Potřebuji jít natrhat třešně, mám zaděláno na knedlíky, ale to snad ještě nějak dám.
Když bude nejhůř, tak mám zarexované blumy a třešně budou jindy.
lipoo 47870
6.6.2017 14:23:57
Káji-z Indie?Moje neteř se tam chystá o prázdninách.
Leni-ty se šetři!!!
já teĎ nějak nestíhám,v tom červnu je nějak hromada akcí,už aby byly prázdniny!I když-to zas bude prudit Dan!!!néééé,nechci prázdniny!! ~t~

joo,musím se vám pochlubit,ale nevim jestli nebude ta fotka moc velká:

LenkaVa 28901
2.6.2017 18:27:49
Ahoj.
Já jsem tady, nakukuji .......

Tak hlavně, že je doma. On to dojí, neboj. Určitě se těšil až maminka uvaří, upeče ....... doufám, že máš svíčkovou enbo řízky ~;)

U mně nic nového.
Peču, vařím, smýčím ........ lezu jim všem na nervy.
Zdravotní stav asi nezměněn ...... nic mi není..........
kajaN 28973
2.6.2017 18:03:22
Ahoj,
Lidu, chlapi šíkovní~g~
Leni,jakje? Odpočíváš?
Nám se už vrátilo dítko z Indie.Je teda ještě hubenější než bylo, aleb vypadá spokojeně.
Kde všechny jste????
LenkaVa 28901
28.5.2017 11:14:29
Lidko, to je super.
Máš moc, moc šikovné chlapy.
Určitě jsi se dmula pýchou.

Třeba to v létě dáte, když bude hezky.

Opravdová výhoda baráku je, že to prostě vykopneš na zahradu nebo pod špejchar a tam to počká.

Sníženou imunitu mám záměrně.
Mám autoimunitní onemocnění, takže musí ji krotit, aby mně nezabila.
Zatím to mám tedy v mega dávkách, ale pokud se to trochu stabilizuje, tak už to snad nebude tak hrozné. Ale sníženou ji budu mít pořád.
Jinak to nejde.

Trochu vařím, mám zasázený hrách a okurky (asi z toho nic nebude, ale což) a pár paprik.
Navečer ještě pár paprik a rajčata.

Teď jdu balit nějaké balíky (na dílně je chladno a mně slunce nedělá dobře) a pak musím přebrat ty cejchy a uklidit to.

Ale což, mám na celé odpoledne a večer, to půjde.
lipoo 47870
28.5.2017 10:12:35
jo,jinak se musím pochlubit-včera tady byli vodácké závody pro veřejnost-můj je teda bývalý vodák,ale jeli v kategorii rodič a dítě /do patnácti/-ale Dan to v životě nedržel v ruce a je extra levý /jako fakt/-no a normálka byli první!!Tak byl nadšený-konečně na bedně :-)
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 126599  [Dalších 125799 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.