| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nervní matky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 126599  [Dalších 125789 >>]
lipoo 47870
28.5.2017 10:11:37
teda Leni...šetři se!!!! hm...mám trošku depku-u Dana už máme vyklízet rok a půl!!od té doby,co jsme udělali novou koupelnu-provlhla mu zeď,opadává tam omítka-spí tam...a nějak se pořád nemůžu dokopat k tomu to všechno vystěhovat!!!!a hlavně-kam s tím??musí se to oťukat a zaomítat ta jedna strana a vymalovat...a pořád jsem lemra líná...a to jsem fit. :-(
a z čeho máš tu sníženou imunitu?
LenkaVa 28901
28.5.2017 7:20:22
Njn, na to je tady pořád ještě málo dětí:)

Přežila jsem to. Jsem v pohodě.

Jen jsem už zase od pěti vzhůru.

Doufám, že ty krásně chrupeš a budeš až do oběda.
kajaN 28973
28.5.2017 1:30:31
Dobře, pokud je třeba dát pokoj dohromady kvůli imunitě, je jasný, že se to musí. Ale ty bys měla jen dirigovat a ostatní by měli makat.....
Hezky se vyspi!!!!!
LenkaVa 28901
28.5.2017 1:04:58
Kájo, snad se ti povede usnout.
Ještěže zítra nemusíš do práce.
Hodíš kopyta nahoru po poledni :)

Indie je trochu mimo moje chápání, ale ono by těm dětem stejně asi nešlo nic rozmluvit.
Holt musíš spoléhat na jeho zdravý rozum.
Nervy bych měla jako špagáty, to jo.

Určitě budou všichni v pohodě.

Ad pokoj.
Počkat nešlo. Mám extremně sníženou imunitu. Muselo se to uklidit. Byla tady plíseň. Prach bych asi přežila, ale je to jedno k druhému.

Budu muset takhle postupně udělat skoro celý barák, ale tohle byla priorita, tam spím.

A děkuji, jsi hodná.

Jdu si lehnout, už toho mám dost.
kajaN 28973
28.5.2017 0:47:15
No tak před chvílí odjeli a já tu budu čumákovat než se M.kolem 5 vrátí z letiště. Pak když se mi podaří usnout, vzbudí mě kolem 7 SMS od natašky, že dobře doletěli a je ráno a budu vstávat.Krásná odpočinková noc~t~
Leni, někdy si říkám, jestli té akčnosti už u těch dětí není dost. Na jednu stranu dobře, na druhou jsem pořád v takovým neklidu. Zvlášť ta Indie je pro mě oříšek. Teď po ukončení školy K. někde 3 týdny cestuje a moc o něm nevíme. Jen to, že dneska by se po týdnu někde v Himalájích měl vrátit k nějakýmu letišti, odkud by v pondělí měl letět domů. Tam to spojení tolik nefunguje~d~. Dokud byl ve škole a v kampusu, ještě to šlo, ale teď co ojel na sever a do větší bídy, je to bída~t~Vím jen, že jeho zažívání je celých 5 měsíců hodně zrychlený...nějak se tam v tomhle směru neaklimatizoval. S jeho hubenou postavou nic moc...

Hele a mám pocit, jestli už se s tou prací nevracíš do původního stavu. To ten pokoj nemohl ještě počkat až nabereš víc sil???? Doufala jsem, že tě tahle "lekce" aspoň trošku zpomalí a pochopíš, že tudy cesta ke zdraví nevede~d~
LenkaVa 28901
27.5.2017 21:52:01
Ahoj Kájo.
Taky si užíváš. Ještěže máte ten barák, dveře se tam netrhnou.
Líbí se mi jak máš podnikavé děti. To moji jsou takový peciválové.

Dneska jsem se nenudila.
Celý den jsme uklízeli. Museli jsme komplet vyklidit můj pokoj a celé to vysavovat a všechno umýt. 20 leté zaprášení a špína je fakt sakra znát.
Docela jsme si tedy mákli. Ono se řekne jeden pokoj, ale kolik tam bylo věcí.
Zítra tedy ještě musím přebrat povlečení a ručníky, to jsem jen naházela Lucce na postel, když není na víkend doma, ale síly už na to nemám.
Zítra.

A to mně čekají sázet rajčata a papriky, dohromady je toho asi 30ks, tak to zítra navečer.

Jsem to asi zakřikla nebo co :)
kajaN 28973
27.5.2017 20:52:29
Ahoj,
Leni, nuď se a hlavně ještě odpočívej!!!!
Lidu, ty jsi taky vjednom kole....ty už děláš fotografku na plný úvazek, ne? To je fajn, dělat práci,která je současně i tvým koníčkem
Nám opět Nataška odletá do Bulharska na brigádu, ale letos jen na měsíc,pak bude celé léto už brigádničit v Čechách. M. si šel zkusit lehnout protože mladý (Natašku a jeho slečnu) poveze na letiště zase v nejblbější čas. Pojede o půl noci a když to dobře půjde, bude do 5 ráno zpátky. Takže spánek téměř nic....
Chtěla jsem jet s ním, ale nějak mi blbne noha, nevím, jestli žíly, tak radši 4 hodiny v autě tu nohu trápit nebudu. Měly jsme jet dnes s holkami na fesťák, těšila jsem se a nakonec jsme kvůli tý noze ani nejely. Je horko, špatně se mi chodí. Takže jedno dítě odjede a druhé se konečně v úterý vrátí z Indie, tak se doma vystřídají. Aspoň nás nebude doma najednou zase moc~t~
LenkaVa 28901
27.5.2017 8:46:03
Díky za vlasáče! Hezký chlap vždy potěší.....
LenkaVa 28901
27.5.2017 8:45:34
Ahoj.

Lidko, ráda Tě vidím.

Žádné výčitky, žádné špatné myšlenky. Je super, že se máš fajn, že se Ti dobře daří a jste v pohodě.
Akce musí být fajn, baví Tě to a to je důležité.

Danoj gratuluji, u nás to bude až na začátku srpna a pak už budou tak nějak všichni samostatní.

Já to zatím nějak zvládám. Musím.

Spíš se občas nudím. Ne, že by nebyla práce, té je dost, ale to mi zase pořád nejde a v tv nic není a dělat nemůžu, tak jsou to prostě takové blbé chvíle, kdy nevíš co najednou.
lipoo 47870
26.5.2017 23:38:30
ups,je to velký jak kráva..pardon :-D ..ale hárovec..nějaká kapela GATE Crasher
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 126599  [Dalších 125789 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.