| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nervní matky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 126599  [Dalších 125779 >>]
lipoo 47870
26.5.2017 23:37:55
Leni,pro tebe :-))
lipoo 47870
26.5.2017 23:28:45
ahooojte...tak se dívám,že jsem tu byla naposledy na konci března!!!! Na mobilu se mi to nechce přihlásit a když jsem na pc,tak zapomenu kuknout :-((..takže jsem vše poctivě dočetla-a teda to jsou změny!!!LENI!!!!!Doufám,že jsi už "v pohodě"....jejda,jejda...a z čeho to máš?Tak držím palce teda!!Neumím si představit nemoct jíst...

Já teď ponděkud nestíhám,moc akcí na focení-tento víkend čtyři...na Danovi narozky /mimochodem už dostane občanku/ jsem byla též celý víkend na pivních slavnostech -pracovně..ale bylo to fajn...dneska zase focení,zítra dokonce dvě /ty jsou teda zdarma/ a v nedělu další-dětský den-z toho odvařená nejsem.~a~ -ale tak má být hezky.....
Leni-alexandrovci mě mrzí :-( ..to je pech.
Jinač všechny aktuální fotky mám na FB,kdo chce kuknout...minulý týden byl můj na tři dny ve Vídni,tak jsem si udělala výlet-děcka,to byl veget!!Nikdo neprudil,můj se do šesti večer školil-vzala jsem si mapu a vyrazila do centra - pár kilometrů to bylo,ale s mapou v pohodě....
Ale je mi to blbé tady psat,když Lenka má takové trápení :-(
LenkaVa 28901
25.5.2017 20:54:53
Ahoj.

Jani díky.
Jo, už to nějak zvládám.
Byli jsme nakoupit, pak jsem to tady trošku, ale fakt jen trošku dala do kupy a uvařila něco dobrého.
Teď už odpočívám, stačilo.

Jani, to jsou tedy zase výmysly.
Snad se vám to povede a Maty se dostane kam potřebujete.
Obštrukce strašný.
Jáňa+tři sluníčka 29413
25.5.2017 12:34:10
Leni super, gratuluji k odchodu domů! ~;(( Pár dní jsem absentovala a tady takové novinky. Doma se určitě nedej zapřáhnout tak, jak byli všichni zvyklí, ale to už ti holky psaly svorně všechny přede mnou. :-) Je moc dobře, že se o tebe Pavel bojí, mnohem lepší, než kdyby se tvářil lhostejně a nezáleželo mu na tobě, tak jen aby se hecnul a hodně tě šetřil, aby výsledky při další kontrole byly co nejlepší! Kájo díky za přání ~3~ .
Bruni s tou ŠVP je to tedy děs, tohle ze škol, kam chodily holky neznám... Naše Verča jede letos u podruhé na ŠVP jako vychovatelka a má to tedy docela dobře placené, i když ta zodpovědnost je obrovská. To, že to učitelé dělají zdarma a ještě jsou na ně rodiče hnusní, či jejich dotazy je ignorují je mimo mé chápání. ~o~
Já si teď připadám skoro jak za socíku, protože budeme muset Matymu změnit trvalý pobyt kvůli nástupu do školy, která není spádová. ~q~ Je to pakárna, ale bohužel nutnost, ještěže prý už zrušili nutnost předělat trvalý pobyt i pro matku(či otce) dítěte spolu se změnou TP pro dítě... na Praze 4 prý kvůli tomu na březen, duben posílili letos okénka, kde tyto TP vyřizují na několikanásobek, aby pokryli poptávku rodičů... je to fakt na palici. Kamarádka to letos podcenila, a nyní má syna "v luftě" , změnili TP až po zápisu, kde ho kvůli nespádovosti nevzali(před odvoláním) a čekají, jestli bude odvolání úspěšné. Ona si teď rve vlasy, že nevěřila tomu co se povídá a neudělala to dřív. ~a~
LenkaVa 28901
25.5.2017 5:42:30
Holky dík.

Jo, ono to nějak půjde, musí.
Musíme si zvyknout všichni.

Je mi jasné, že budou i situace, které budou těžké, ale doufám, že to ustojíme.

Jen si nejsem jistá, jak dlouho mi bude trvat než si zase odvyknu vstávat v pět hodin ráno .... doma to bude očistec, když všichni budou spát.

Asi se dám na hazard :)
kajaN 28973
24.5.2017 21:05:54
Myslím si to co Bruni. A snad se bude snažit když se o tebe bojí. Tak přečkej poslední noc ve špitále a zítra hurá domů~R^
Brunhilda 29897
24.5.2017 20:46:24
Ahoj!

Leni, doma bude určitě líp. To nejedení je zvláštní, je to určitě nezvyk, když člověk nic nežvýká.
Hlavně hodně odpočívej, i když budeš mít nutkání něco dělat, jak tě známe :-). Pavlovi se nedivím, že je nervózní. Snad mu to pomůže být k tobě ohleduplnej.

LenkaVa 28901
24.5.2017 18:58:51
Jančí, že mám jít domů.
Bojí se, že se mi něco stane, že je brzy, že mám sníženou imunitu.

Prostě kvůli všemu
kajaN 28973
24.5.2017 18:55:41
Kvůli čemu Pavel jančí?
LenkaVa 28901
24.5.2017 17:30:44
Tak 6 týdnů mám jasných, dřív mně na kontrolu nechtějí :)
Ale to nevadí, to půjde a když nepůjde, tak to poznám, to vím určitě.

Vysavač nehrozí, to jsem si jistá.
Vařit budu, co jiného bych dělala. Budu celý den doma.

jen Pavel zase jančí, takže to si budeme muset poněkud osvětlit.
Chápu, má strach, ale tohle ještě bude téma k řešení.
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 126599  [Dalších 125779 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.