| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nervní matky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 126599  [Dalších 125759 >>]
kajaN 28973
22.5.2017 21:24:36
Ahoj,
Leni, to je dobře, že je líp. Nejíst by mi teda dělalo problémy, ale ty to dáš~x~
bezva, že to doma zvládají. Ne že až tě pustí, hned je zase osvobodíš. Hezky využij toho, že něco dělají a ať to dělají dál. Do stejných kolejí už bys to vrátit neměla~;((
Bruni, tobě taky nezávidím. Nemáš to v té škole lehké. A obdivuju učitelky, které jezdí s dětmi na švp~;(( Vydrž, už jen něco přes měsíc~x~
LenkaVa 28901
22.5.2017 20:48:04
Někteří rodiče jsou fakt divní.
Já vás obdivuji, že do toho vůbec jdete.
Jednou nohou v kriminále a ještě rodiče na prd.

Při nejhorším se to odpíská. Vím, že to chceš dělat pro ty děti, ale když ostatní se nesnaží, tak to sama fakt nevytrhneš.

Je to škoda.

Třeba příští rok bude lépe.

Jo, u nás už to celkem jde. Rovná se to.
Brunhilda 29897
22.5.2017 20:08:41
Jsem ráda, že je to lepší a že to s tím nejídlem nějak zvládáš.

A hlavně ráda čtu, že doma to funguje. Pavlovi nezaškodí, když bude jednou zase strhanej on ;-).
Brunhilda 29897
22.5.2017 20:07:46
Leni,

chystám se zajít za ředitelem a domluvit se s ním, jestli by nemohli příští rok na švp jet ti, kteří opravdu mají zájem. U nás je to totiž nastavené tak, že se musí přihlásit minimálně 3/4 dětí, jinak ředitel švp nepovolí. Takhle už jsem odpískala dvě nabídky, protože rodičům se vždycky něco nelíbí nebo prostě nereagují.
Pak jsem řekla, že už pojedeme jen na jednodenní výlet, kde si zaplatí jen vlak a sváču si vezmou s sebou, aby to bylo co nejjednodušší a nejlevnější. No a minulý týden mi kolegyně nabídla možnost jet na dva dny do RZ, kde na poslední chvíli někdo odřekl. Někteří rodiče byli nadšení, někteří naštvaní, že už se přeci něco domluvilo, tak proč se zase něco mění (to byl jen návrh a ne změna!), no a opět někteří nic..

Oni by si totiž představovali, aby je škola poslala minimálně na týden na švp (aby měli klid), ale aby to škola zorganizovala a nejlépe zafinancovala. Jenže takhle to prostě nefunguje :-(. Oni ani nechápou, že nemáme ani korunu za to, že jsme tam s těma dětma 24 hodin denně a děláme jim program a celý to organizujeme a zařizujeme.
Já vím, že se to bere jako samozřejmost, ale chtěla bych vidět někoho z rodičů, kdo by chtěl zadarmo mít za ty děti zodpovědnost a věnovat se jim a vložit do toho svůj volný čas a ještě si zařídit, aby to doma fungovalo (dost učitelek má malé děti a musí je někdo hlídat, když nejsou doma).
LenkaVa 28901
22.5.2017 17:15:54
Ahoj Bruni.

To je strašné.
Vůbec se nedivím, že už tě to nebaví.
Asi bych dala pevný termín pro vyjádření a pak buď ty lemply nevzala s sebou a nebo bych to celé odpískala.
Taky máš jen jedny nervy.

Ale už se ti to krátí. Vydrž, odpočineš si.

Klid musí být fajn, jen si ho užívej.

Já jsem v pohodě.
Jen je tady prostě nuda, šeď a je to pořád dokola.
Už jsem si zvykla, že nesmím jíst, tak holt nejím a snažím se vyhýbat vůním jídla, takže když holky na pokoji dostanou jídlo, tak odcházím.
Jinak bych asi slintala jako bernardýn.

Perou do mně léky pod tlakem a čeká se.
Dneska mi dělali odběry, tak uvidím co vyjde.

U nás doma už se to taky stabilizovalo. Tak nějak si zvykly a už to vypadá, že mně ani nepotřebují.
Pavel je tedy uhnanější a nevyspalejší, ale to se časem určitě poddá.
Brunhilda 29897
22.5.2017 17:07:22
Ahoj!

Leni, jak je? Je ti trochu líp?

U nás nic zvláštního, jen se teď měnily počty lidí v bytě :-). Ve čtvrtek odjel Jirka s J. na dějepisnou soutěž, A. byl od neděle na ŠvP. V pátek měl P. zápas v Berouně, v sobotu celý den v Kutné Hoře, mezitím dorazil A. ze ŠvP, v neděli odjížděl P. na ŠvP, tak jsme jen přebalili kufr. Včera večer se vrátil Jirka s J.
No a teď je tu příjemný klid, protože velký kluci jsou zalezlí v pokoji a hlavně celý týden nemusím řešit tréninky :-).

Ve škole nic nového, dnes jsem měla konzultaci s dr. z PPP a budu muset opět zavolat některé rodiče do školy. Stále něco řeším.
No a rodiče (tedy někteří) naopak zase nic moc neřeší, takže sice by chtěli, abych s dětmi něco podnikala a někam s nimi jela, ale jaksi se odmítají čehokoli účastnit, takže mi třetina nebyla schopná dát vědět, jestli jejich dítě pojede na výlet nebo ne (měli to v ŽK i podrobné info na mailu). Já trávím čas organizací, vymýšlením a oni se ani neobtěžují dát vědět. Takže zase nic a už je to poněkolikáté. Pak se nemůžu divit, že ani děti stále něco nemají (pomůcky, d.ú., atd.)
Nějak mě to přestává bavit.
LenkaVa 28901
22.5.2017 16:15:22
Ahoj kočky.

Koukám, že nikdo nechodí.

Jak se máte? Co je nového?
LenkaVa 28901
17.5.2017 20:44:33
Kájo dík.
Jo, snad to bude dobré a snad to půjde relativně rychle.
Musím věřit.

DĚKUJI.

Nechtěla bych moc zase ztloustnout, ale spíš bych potřebovala, aby se to zastavilo.

Jen už tedy nemám žádná prsa ani zadek, jen ta pneumatika mi zůstává.
kajaN 28973
17.5.2017 20:22:44
Ahoj,
Leni taky věřím, že ti biologická léčba zabere~x~ Věř tomu a nenech se odradit~x~Minulý rok když jsem touhle dobou nemohla jíst kvůli tomu chronickému zánětu žaludku, jsem zhubla za měsíc 8 kg a vím, jak to bylo blbý na psychiku. Od té doby mi vůbec nevadí když tloustnu. Uvědomila jsem si, jak je lepší tloustnout než svévolně hubnout.A neboj, až se ti udělá líp, zase to nabereš~;(( Já už to mám taky zase zpátky.
LenkaVa 28901
17.5.2017 20:11:35
Bruni díky,
snad jo.
Musím něčemu věřit, jinak se zblázním.

Negativní je, že pořád hubnu, ale to se snad taky někdy zastaví.

Děkuji za podporu.
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 126599  [Dalších 125759 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.