| caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
|
|
30.7.2012 9:42:16
Po pravě?
Při studiích VŠ bych do dítěte nešla. I když záleží na typu VŠ, t je jasný. Ostatní důvody nechápu. Já podruhé otěhotněla, když bylo mladšímu 1 +2měsíce, a chodila jsem na částečný do práce... stresu habaděj a šlo to. Ve třiceti bych brala jako alarmující věk a zkoušela to ![]() |
| arantxa | 60064 |
|
|
30.7.2012 9:36:17
Asi je to divná otázka, ale mám na mysli zdravou výživu, život bez stresu, nějaké cvičení, apod.
Ptám se proto, že všem pořád dokola musím vysvětlovat, že další děti s manželem chceme,ale chci na to své tělo trochu připravit. U mě to znamená dokončit VŠ a místo dvou zaměstnání mít jen jedno ( méně stresu) a taky konečně nějaké cvičení (celý den trávím v práci sezením u počítače, a proto není čas na žádné cvičení,problémy mám především se zády). Když jsem čekala první dítě, zrovna jsem začala studovat druhou VŠ. Nakonec jsem chodila jen na přednášky, které mě zajímali, zkoušky jsem už nedělala, neboť jsem věděla, že školu dodělávat dálkově s dítětem nebudu, a proto jsem čas věnovala cvičení hlavně jógy, procházkám v přírodě, apod.Do práce jsem tehdy chodila jen na částečný úvazek. ![]() Přijdou Vám to divné důvody proč těhotenství odložit? Je mi 30 roků. |
| Lucy | 130607 |
|
14.6.2012 12:12:36
Holky mně pomohlo počítání ovulace. používala jsem ovulační testy Predictor Fertility, je jich tam 7 ks v balení, krásně mi ukázaly, kdy ovulace proběhla...
|
| HanulD | 128879 |
|
|
19.5.2012 18:15:03
Ahojte maminky...
Nevěděla, že z maminek se stávají takové potvory, ale lidi jsou různí. A snažím se poradit těm, které si miminko přejí a ne těm, které ho mají a jen kritizují pak ostatní. Mě to pomohlo a sestře mého kamaráda také, tak proč to nemůže zkusit jiná maminka? A to, že to podporuje tvorbu mlíčka, to mám taky zkušenost, ale nepsala jsem, že vlastní. To je asi jasné, ale zaneprázdněné maminky, asi když čtou, tak nemají čas při tom ještě přemýšlet. A pokud toto téma není pro Vás, tak se hned nemusíte připojovat a kritizovat. Pomohla jsem už různým lidičkám, takže nějaké pipinky mi názor nezmění. Takže si příště všímejte témat, které jsou pro Vás...čauky Nikomu nic nenutím, jen se snažím poradit! |
| MarkétaP + 4 dcerky | 13148 |
|
|
18.5.2012 23:52:54
Hlavně, že tě pochválí pan dokor, hodná holčičko.
|
| Motýl73 | 12675 |
|
|
18.5.2012 23:52:30
Emulips je tradiční čínská medicína?
![]() |
| Katka, kluci 13 a 9 |
| • |
18.5.2012 23:51:34
že tě huba nebolí...tak buď "budeš maminkou " nebo už "podporuješ tvorbu mlíčka"? ..příště pokus se alespoň o logičtější a stylisticky lepší výplod, pro nabízení těch zázraků...
|
| HanulD | 128879 |
|
|
18.5.2012 23:33:51
Zdravím všechny budoucí maminky...
![]() Já sama jsem se snažila otěhotnět 6 let a nedařilo se. Až jsem narazila na čistě přírodní produkt, který jsem začala užívat a šup, je to tady...budu maminkou :) A známého sestra byla na tom podobně a také u ní se bylinky postaraly o "zázrak". Je to tradiční čínská medicína, která je výraběná po tisíce let a hlavně, výrobky jsou od české firmy. Do výrobků jsem se zamilovala natolik, díky tomu, jaké mi přinesly štěstí, že jsem sama začala lidem radit a doporučovat. A hlavní je, že nemám problémy s nadýmaním a jsou skvělými pomocníky při tvorbě mateřského mlíčka. Takže užíváním i po porodu pomůžete sobě i miminku. A hlavně mě i doktor chválí, že přibírám přirozeně... A s tím vším mi pomáhá jen jeden "pomocník". danesova.hana@seznam.cz |
| Janinka a Terynka |
| • |
7.4.2012 20:47:25
Ahoj, tak já měla velké problémy, a to až takové že jsem zvládla jen jeden cyklus. Moje vaječníky zareagovaly příliš silně, bolely mě oba, ten ovulující teda víc, nemohla jsem skoro chodit. Cítila jsem se jako po císaři. Mazala jsem k doktorce, ta zkontrolovala jestli tam není cysta a nebyla takže jsem musela vysadit. Naštěstí ten jeden cyklus stačil a nyní jsem 25 tt.
|
| ctyrlistek | 122242 |
|
7.4.2012 20:15:16
Ahoj,ja to ted beru taky,vcera jsem to dobrala.Neboj to jsou jen reakce,uz mam velke zkusenosti.Ovulace je tak mezi11 az 15dnem.Ja si zitra pichnu pregnyl a v utery jdu na IUI.Tak se hlavne niceho neboj
![]() ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.