| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
16.2.2012 13:08:11
Jéééé, Náčenko, gratulu k drobkovi
![]() Já to asi zkusím, toto rozdělané balení mi nevydrží až do termínu další MS, tak si asi koupím ještě jedno a když by to nezabralo, tak si zajdu k tomu doktorovi. |
| Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 | 112492 |
|
|
16.2.2012 12:43:15
Ahojky taknakonectovyslo
![]() já Sarapis mensis taky jeden měsíc brala... popíšu zkušenost: v srpnu 2010 jsem vysadila HA, a dali jsme si tři měsíce pauzu (tedy jakože chráněný styk), aby se tělo aspoň trochu očistilo od hormonů... a to menzes byla ještě pravidelná. V listopadu jsme zkoušeli otěhotnět - měla bych TP v srpnu 2011, jako ty ale těhotenství z toho nebylo, byla jsem pak i u dr. jelikož menstruace zpožděná, ale // nikde... nakonec přišla až za 50 dní... radila jsem se s dr. a ta mi poradila právě tento sarapis. Další měsíc jsem se hlídala, brala Sarapis mensis, a ovulace byla asi 22DC, teď mi tu z toho v náručí leží 4měsíční drobek ![]() Takže u mě to podle mě pomohlo srovnat cyklus klidně bych do toho šla znovu, kdybych chtěla otěhotnět a kdyby se mi zas rozhodil ![]() |
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
16.2.2012 10:35:05
Od porodu jsem vůbec nedostala menses, nekojila jsem a když to trvalo už půl roku, objednala jsem se k doktorovi kvůli nastartování cyklu, protože určitě chceme mít další děti a to první nám trvalo dlouho (stejný problém). V lednu mi přišlo jedno balení přípravku Sarapis mensis, vyhrála jsem ho v soutěži, mělo by to pomoct při nepravidelné menstruaci, tak jsem si říkala no co, když už ho mám.. a začala jsem ho brát. Za dva týdny byla MS tady.. zrušila jsem objednávku u doktora, když se to prozatím vyřešilo takto , užívám zbytek balení a čekám na další MS nebo na pozitivní těhotenský test
zvažuju, jestli si koupit další balení, možná to byla náhoda, že jsem to dostala zrovna v době, kdy jsem začala brát toto. Stojí okolo pětistovky, což pro mě není zanedbatelná investice. Zkoušely jste někdo Sarapis mensis - s jakým výsledkem?Díky ![]() |
| Fedora | 109016 |
|
|
14.2.2012 19:59:43
dando, osobně nevěřím, že by rychlejšímu početí nějaké vitamíny pomohly.
ale určitě to ničemu neuškodí. já brala ten gs mamavit první třetinu těhu a pak sem tam, jak jsem si vzpomněla. nic se nemá přehánět. a gyndař mi říkal, že jestli nechci mastodonta, ať to vysadím |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
14.2.2012 12:41:01
Ještě bych poprosila, taky se dlouhou dobu snažíme o druhé mimi, zatím chceme zkusit brát nějaké vitamíny na podporu plodnost, koupila jsem vitamín E 200mg generica 60 tablet pro mě i pro mého parntera. Pomáhála vám to éčko generica k otěhotnění?? Beru ještě kyselinu list. Ještě bych chtěla vědět, jaký je GS mamavit?? Sice je drahý, ale je účinný?? Nebo stačí ten vitamín E?
|
| Annitta | 58510 |
|
|
31.1.2012 18:26:38
Za mě Calibrum baby plan...jak mě, tak ségře to mimo jiné super pomáhá na imunitu
![]() |
| Ajlina |
| • |
31.1.2012 18:24:42
vitamín E pro tebe a carnitin pro partnera
|
| Katka |
| • |
31.1.2012 17:31:28
My se snažili 12 měsíců a nic.Na radu kamarádky jsem koupila pro sebe čaj Gravozen a pro manžela Don Juan a po 2 měsících poctivého užívání jsem objevila //.
Ale tedy taky jsem užívala antibiotika protože mi čistě náhodou zjistili boreliozu.Takže co zabralo nevím,podle primářky z infekčního mohla borelioza způsobit nemožnost otěhotnět. |
| Insula | 28056 |
|
|
31.1.2012 15:53:08
Pokud nežiješ v rozvojové zemi a normálně se stravuješ, tak vitamíny nejsou potřeba. Je to jen tahák na peníze. Farmaceutické firmy si mnou ruce. Užívat bys mohla snad jen tu listovku. K rychlejšímu otěhotnění nepomůže nic.
|
| Razivia | 93965 |
|
|
31.1.2012 15:51:30
Kyselina listová je spíš dobrá pro to miminko, ale má se brát, když chceš otěhotnět. Jinak já po hodně dlouhé době otěhotněla první cyklus, co jsem pila denně kontryhelový čaj. Údajně napomáhá růstu sliznice a uhnízdění vajíčka. Má se pít od konce ms do začátku další.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.