| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Co užívat před početím

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 6830  [Dalších 6590 >>]
Dnes nová 109120
23.9.2011 17:19:01
jinak tedy neznám nikoho, kdo by se po nuceném ukončení těhotenství pro VVV neslučitelné se životem úplně vyprdl na vitamíny z lékárny ~;)
Insula 28056
23.9.2011 17:18:34
Nejlepší je ovoce a zelenina a max kyselina listová. Pokud tedy nežiješ v rozvojové zemi. Mimochodem třeba přebytek vitamínu A může způsobit vývojové vady. (dokonce mám dojem, že i přebytek kyseliny listové)
Dnes nová 109120
23.9.2011 17:17:07
otázka je, kde se dá ta zdravá strava koupit :-) zelenina a ovoce ze supermarketů chutná doslova umělohmotně a když zavřeš oči, ani nepoznáš, co jíš ~:-D já bych tomu moc nevěřila, byť z principu souhlasím s tím, že vitamíny by měl člověk získávat stravou a ne doplňky.
Dnes nová 109120
23.9.2011 17:14:53
taky jsem ukončila těhotenství pro mnohačetné VVV (13 tt), výsledky ještě nevíme. ~n~

beru Femibion 800 (ten při snažení) a k tomu Bioaktivní Folic (kyselina listová) od Pharma Nord (mají to normálně v lékárně, 60 tablet 100 Kč), kyselina listová by měla být v obou přípravcích dobře vstřebatelná

s tím, co užíváš ty, žádnou zkušenost nemám, jen jsem na netu četla, že kyselinu listovou z těchto obyč. přípravků tvoje tělo nemusí umět vstřebat a využít. nejsem doktor ani lékárník, tak nevím. já jsem se v tomhle případě rozhodla podporovat farmaceutický průmysl ~;)~:-D~q~

jinak piju 3x denně kontryhel, a občas si od muže zobnu Bioaktivní selen -zinek, Bioaktivní koenzym Q10, Spektrum a nebo od dítěte Marťánky ~j~
..maya.. 86852
23.9.2011 17:11:53
na vitamíny v tabletách bych se vyprdla, stačí dávat do polívky atd zelenou petržel, pažitku atd, najdi si co kyselinu listovou obsahuje, já měla koupenou maternu a snědla jsem celé balení tj 90tablet za celé těhu, tak jsem jedla cca jednu týdně, jinak ovoce, zeleninu, masíčko atd...vitamíny jsou opravdu lepší z čerstvého ovoce a zeleniny, tablety ti zdravou stravu nenahradí
Dom+Nikolka 121410
23.9.2011 17:08:52
Taky by mě to zajímalo. Také jsem po přerušení ve 23tt.
Martina86 115737
23.9.2011 16:50:11
Zdravím a opět od vás žádám radu nebo tip ~;).Většina ví,že jsem musela ve 23tt podstoupit ukončit těhotenství pro VVV.V úterý jsem byla na kontrole po šestinedělí na kontrole a dr.řekla,že hypoteticky můžu otěhotnět a pokud máme v plánu brzy zkusit to.Řekla jsem,že ano,tak jsme se shodli,že psát antikoncepci na 3měsíce nemá cenu a když otěhotním,tak otěhotněním a nikdo mi hlavu neutrhne :-).Když jsem v roce 2008 byla těhotná s dcerou,tak jsme brala vitamíny GS Mamavit (až po té,co jsem zjistila,že jsem těhotná),ale zhruba po 4.měsící mi po nich bylo zle.Teď bych chtěla nějaké vitamíny ještě před tím,než se nám ´´to´´ podaří,ale nevím,co by jste doporučili.V lékarně vždy doporučí jen to nejdražší :-),tak bych chtěla znát i vaše názory.Zatím jsem si koupila kyselinu listovou 800-elasti Q (30tablet za 53kč) a beru ji 1x denně.Je ještě něco,co by jste doporučili?Chci to jen pro můj klid.Po zdravotní stránce jsem v pořádku a ani mi nehrozí to,že by se syndrom opakoval.Byla to náhodná mutace genu.Již máme doma zdravou dceru.Tak děkuji za rady ~x~
Market
  • 
20.9.2011 19:08:22
ahoj holky,taky jsem na netu hledala co a jak by nam pomohlo k mimcu.pritel mel fertilman a ja calibrum babyplan a k tomu v plodnych dnech jsme pouzivali conceive plus gel (na podporu poceti).no a dneska jsem si udelala test a jsou tam ty vytouzeny dve carky, takze doporucuju z vlastni zkusenosti :) ale neni na skodu zajit s pritelem na spermiogram at vite jestli si necpete praskama zbytecne.hodne stesti vsem
Katka
  • 
14.9.2011 15:52:33
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli muze duphaston ovlivnit bazální teplotu-mám 37 tak tajně doufám že to třeba vyšlo díky za radu Katka.
Maťa. 21117
4.9.2011 23:36:57
Janikk, kontryhel by si mala piť dlhodobo, je to naozaj výborná bylina.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 6830  [Dalších 6590 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.