Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| renni | 120258 |
|
|
12.7.2011 2:18:10
Já vysadila před třemy měsíci antikoncepci rádi bychom děťátko ale paní doktorka mě píchla injekci prý to neškodí,ale já po 40dnech začla drobet krvácet potom se mě ozval moč.měchýř bolesti,svědění a ještě bílí výtok ve vnitř prostě paseka jelikož mě nasadili biseptol a entizol teď beru macmiror to se mě jeví lepší,ale měsíčky nemám tak uvidíme prý je branka uzavřená přála bych si toto vyléčit a těhotenství by bylo pozitivní též jsem slyšela o byliném čaji pro těhotné od Grešíka že je dobrý ale hodně záleží nemít stres a být v pohodě tak uvidíme![]() |
| renni | 120258 |
|
|
12.7.2011 2:04:39
je možné dlouho čekat na děťátko po vysazení antikoncepce po 15letech?než se těko stabilizuje??
![]() |
| Katka |
| • |
10.7.2011 11:03:02
ahoj,potřebovala bych poradit.
druhý měsíc jsem užívala Clostylbegyt na růst folíků(5-9 DC) a od včerejška tj.14 DC krvácím :-((((!!!!!!!!Zrovna když má být ovulace!Včera jsem jen jakoby špinila,no dnes je to už na vložku. Zároveň mám kvasinky a užívám na to Jenamazol. Je to normální,může to být tím Clostilbegytem nebo to bude něco jiného????? Ještě užívám asi 14 dní kapky Feminan(měsíček lékařský,kontryhel a jeřáb ptačí) ale to jsou čistě bylinky. Příští neděli odlétáme na dovču,tak teď nevím zda v týdnu ještě naběhnout k doktorovi nebo ne. Máte někdo podobnou zkušenost??? |
| Hugo z hor | 22723 |
|
|
27.6.2011 13:15:06
Také jsem vyčetla, že by mi mohl kontryhel pomoci při nepravidelné MS. Kdy ho začít pít? Můžu už teď, když MS očekávám, nebo musím počkat,až ji dostanu?
|
| Janula |
| • |
8.6.2011 21:00:27
Děkuju a držím palečky, ať to brzy vyjde :o)
|
| henonika | 119094 |
|
8.6.2011 10:26:31
Tak to blahopřeju
![]() taky mívám dlouhé cykly a hrozné bolesti takže čajík určitě vyzkouším a budemem se těšit že se taky brzo objeví dvě čárky ![]() ![]() |
| Janula |
| • |
7.6.2011 15:55:53
Ahojky holky snažilky. I já jsem do minulého týdne byla dlouhodobá snažilka - už téměř rok sme se snažily o mimíska a nedařilo se, až teď sme se konečně dočkali těch dvou čárek :)
Měla sem problém s nepravidelnou MS a strašně dlouhýmy cykly - ovulaci sem měla 25 - 28 DC, to mě hrozně vadilo, páč to čekání bylo prostě na palici... Byla sem u doktora, dělali mi hormonální profil, ale ten sem měla v pořádku, takže s tím prostě nejde nic udělat. Vsadila sem tedy na bylinky a začala pít čaj s kotryhelem (normálně od Megafitu, je to směs Čaj pro ženy, koupí se v lékárně) a vcelku sem se divila, jaký to mělo hned výsledky. Čajík sem pila vždycky v první půlce cyklu - tedy do ovulace. Nejprve se mi zkrátili cykly na 35, potom na 30 a pak na 28 dní a ovulace se mi posunula na 20 DC a poslední dva cykly dokonce na 15 DC. Navíc jsem už neměla takové křeče během MS. Takže kdo máte podobný problémy, vážně radím, zkuste ten čajík, já myslím, že mě určitě k mimískovi dopomohl :) Držím všem palečky, ať se vám sny o miminku brzy vyplní! |
| Markét |
| • |
6.6.2011 23:12:52
ahoj vsem,taky sem jdu prihodit nejakou tu zkusenost.S mojim jsme parkrat zkusili stesti od noveho roku,ale az od kvetna se snazime co to jde.Nejakou dobu uz beru bylinkove kapky imunostim na posileni imunity a kys.listovou.Dneska jsem si koupila calibrum baby plan(zkvalitnuje vajicko) a nejradej bych snedla celou pixlu abych uz byla v tom :D mojemu jdu zitra koupit fertilman s l-taurinem(zkvalitnuje spermie), na netu jsem se docetla(z diskuzi) ze je to taky dobre,tak uvidime.Kdyz nam to nedopadne tak pujdu na vysetreni jestli mam pruchodny vajecniky a muj v pohode spermie,ale doufam ze mimco bude bez toho.vsem preju stesticko :)
|
| majky |
| • |
6.6.2011 22:53:20
tak driv taky nebylo takovejch skodlivejch veci jak dnes tak bylo lidstvo zdravejsi
|
| *Niki* | 19980 |
|
|
31.5.2011 14:07:20
Kromě kyseliny listové jsem nikdyne nepotřebovala nic.
Přez zimu jsem občas nějaký vitamín užívala, nejsem zrovna vzor správně se stravující matky:) Otěhotním jen na chlapa kouknu, děti mám silné a zdravé. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.