| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Co užívat před početím

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 6830  [Dalších 6510 >>]
Vrťulka 21779
23.5.2011 11:55:41
Muzu doporucit Detoxilen ( http://www.zbozi.cz/items?q=detoxilen&qc=1&r=tab&itemType=new&sId=IWbfHz6FwddWFvp4dvCS )
flamenka 111870
23.5.2011 10:03:17
Zajdi si do zelenýho zdraví - nevím, odkud jsi, v Praze je Pražského povstání jedno..je tam straaašně ochotná a milá paní, která ti poradí čaje, bylinky a další věci.
Já se nikdy nějak moc nečistila, ale léta k ní chodím pro jiné věci, tak vím, že to tam u ní lidi hodně kupují....ať se ~p~ povede!:-)
magrata1 95172
23.5.2011 9:48:42
Dobře detoxikuje chlorella. A její druh Cryptomonada mi v těhotenství dělal dobře na pálení žáhy a spravil se mi krevní obraz. A ani po porodu při dlouhodobém kojení mi nepadaly vlasy tolik, jako při prvním dítěti. To jsem měla pomalu plešku
Pralin 95454
23.5.2011 9:39:11
Nějaké rady, tipy, nápady? A´t už od našich babiček či nějaký vyzkoušený novodobý přípravek? Nějak nevim jak na to, co jist vic co mín,hodně pít...takový ty klasicky rady, který mě zrovna nenapadaj:-)) Děkuji!!!
Petulka7 116723
17.5.2011 22:49:32
Dobry vecer,
Chtela bych se zeptat na par veci ohledne hlenu. Cetla jsem, ze kdyz je hled
pruhledny a jemny, tak v nem spermie projdou lehce, ale ze pokud je silnejsi,
tak v nem jakoby zemrou a nedojde k otehotneni. Je to pravda?
Ja mam vytoky cely mesic(nekdy hrudkovity, nekdy jako krem, nekdy uplne
pruhledny a jemny), je mozne ze prave proto se nam nedari s pocetim?Dekuji
spaghetka
  • 
9.5.2011 22:18:53
Tak to preju hodne stesti :-)
Me jeste od revize MS nedorazila, pocitam za 1-3 tydny podle dr., tak snad uz dorazi, nikdy jsem si ji tak moc neprala :-) A pak se teprve uvidi co dal podle vysledku :-(
Petulka7 116723
9.5.2011 15:50:34
Ahoj:-) Tak v sobotu skoncila MS a ja s dalsi nadeji budu zkouset tento mesic...:-) Boze, jak strasne si preju, aby se nam zadarilo~;((
spaghetka
  • 
3.5.2011 22:31:34
Z vlastni zkusenosti vim, ze ty priznaky tehu se daji i vsugerovat :) Taky jsem cekala na kdejaky priznak a vsechny mela, ale tehu nebyla. A pri dalsim snazeni budu taky urcite jak prastena :D Ale to k tomu ocekavani asi patri. Ale jak jsi psala ze nemas cas na piti a jidlo, tak si ho rozhodne udelej, hlavne na to piti, dela to zazraky, telo se ti tim krasne cisti. A zkus si koupit Calibrum baby plan, nebo aspon vit. E - ten je pry pro brzke poceti jako delany :-) My ho zacali brat teprve nedavno, protoze stejne musime jeste minimalne mesic se snazenim pockat, takze nevim co je na tom pravdy. A pro chlapy dobry selen a zinek - zvysujou pocet a pohyblivost spermii, takze taky vetsi sance :-)
Petulka7 116723
3.5.2011 15:58:33
Tak jsem si delala dnes test a tehotna nejsem, ackoli mesicky mam dost slabe, coz normalne nemam
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 6830  [Dalších 6510 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.