Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ank@ | 35011 |
|
|
23.5.2011 13:43:49
Hodně produktů maj tady chciotehotnet.cz a můžeš si rovnou objednat i na těhotnění :)
![]() |
| Vrťulka | 21779 |
|
|
23.5.2011 11:55:41
Muzu doporucit Detoxilen ( http://www.zbozi.cz/items?q=detoxilen&qc=1&r=tab&itemType=new&sId=IWbfHz6FwddWFvp4dvCS )
|
| flamenka | 111870 |
|
23.5.2011 10:03:17
Zajdi si do zelenýho zdraví - nevím, odkud jsi, v Praze je Pražského povstání jedno..je tam straaašně ochotná a milá paní, která ti poradí čaje, bylinky a další věci.
Já se nikdy nějak moc nečistila, ale léta k ní chodím pro jiné věci, tak vím, že to tam u ní lidi hodně kupují....ať se povede!![]() |
| magrata1 | 95172 |
|
|
23.5.2011 9:48:42
Dobře detoxikuje chlorella. A její druh Cryptomonada mi v těhotenství dělal dobře na pálení žáhy a spravil se mi krevní obraz. A ani po porodu při dlouhodobém kojení mi nepadaly vlasy tolik, jako při prvním dítěti. To jsem měla pomalu plešku
|
| Pralin | 95454 |
|
|
23.5.2011 9:39:11
Nějaké rady, tipy, nápady? A´t už od našich babiček či nějaký vyzkoušený novodobý přípravek? Nějak nevim jak na to, co jist vic co mín,hodně pít...takový ty klasicky rady, který mě zrovna nenapadaj
) Děkuji!!! |
| Petulka7 | 116723 |
|
17.5.2011 22:49:32
Dobry vecer,
Chtela bych se zeptat na par veci ohledne hlenu. Cetla jsem, ze kdyz je hled pruhledny a jemny, tak v nem spermie projdou lehce, ale ze pokud je silnejsi, tak v nem jakoby zemrou a nedojde k otehotneni. Je to pravda? Ja mam vytoky cely mesic(nekdy hrudkovity, nekdy jako krem, nekdy uplne pruhledny a jemny), je mozne ze prave proto se nam nedari s pocetim?Dekuji |
| spaghetka |
| • |
9.5.2011 22:18:53
Tak to preju hodne stesti
![]() Me jeste od revize MS nedorazila, pocitam za 1-3 tydny podle dr., tak snad uz dorazi, nikdy jsem si ji tak moc neprala A pak se teprve uvidi co dal podle vysledku :-( |
| Petulka7 | 116723 |
|
9.5.2011 15:50:34
Ahoj
Tak v sobotu skoncila MS a ja s dalsi nadeji budu zkouset tento mesic... Boze, jak strasne si preju, aby se nam zadarilo![]() |
| spaghetka |
| • |
3.5.2011 22:31:34
Z vlastni zkusenosti vim, ze ty priznaky tehu se daji i vsugerovat :) Taky jsem cekala na kdejaky priznak a vsechny mela, ale tehu nebyla. A pri dalsim snazeni budu taky urcite jak prastena :D Ale to k tomu ocekavani asi patri. Ale jak jsi psala ze nemas cas na piti a jidlo, tak si ho rozhodne udelej, hlavne na to piti, dela to zazraky, telo se ti tim krasne cisti. A zkus si koupit Calibrum baby plan, nebo aspon vit. E - ten je pry pro brzke poceti jako delany
My ho zacali brat teprve nedavno, protoze stejne musime jeste minimalne mesic se snazenim pockat, takze nevim co je na tom pravdy. A pro chlapy dobry selen a zinek - zvysujou pocet a pohyblivost spermii, takze taky vetsi sance ![]() |
| Petulka7 | 116723 |
|
3.5.2011 15:58:33
Tak jsem si delala dnes test a tehotna nejsem, ackoli mesicky mam dost slabe, coz normalne nemam
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.