| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Co užívat před početím

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 6830  [Dalších 6450 >>]
Petulka7 116723
11.4.2011 15:44:11
Dekuji za radu! :-) Ja jsem si vzdycky myslela, ze kazdy kdo ma MS ma i ovulaci... S pritelem jsme se dohodli, ze by bylo super, kdyby jsme se milovali ob den, tim bychom zvysili sanci- ovsem opet jsem se docetla na netu, ze kdyz je sex casty, je potom min spermii a sance se tim snizuje ~a~
Petulka7 116723
11.4.2011 15:40:08
Problem je u me v tom, ze ja si delam ovu test podle navodu na krabicce, kde mi radi, ze kdyz mam menstr.cyklus dlouhy 21 dni, mam testovat 6 den od zacatku MS. Testuji tedy 6 ted, ale to mam mnohdy jeste mesicky a nevim, jestli to test muze nejak ovlivnit? Dalsi problem bych videla v tom, ze nekdy mam mesicky dost divne, ze ani nevim, ktery den mam pocitat jako prvni, protoze mam treba dva dny spineni a pak az 6 dni normalne, nekdy mam spineni a pak jen 2dny hodne a konec....~a~
spaghetka
  • 
11.4.2011 15:38:40
to je blbost, ovulace jde podle utz poznat, ale samozrejme jen v te dobe tesne pred ovulkou kdy rostou ty folikuly. Ja jsem tam byla chvilku po tom co mi skoncila ms protoze jsem chtela aby mi upravil cyklus aby se zvysila sance na otehotneni, a on zrovna rikal ze nejdriv zjisti jestli mam vubec ovulaci. A ten den co jsem tam byla bylo jeste brzo, takze jsem tam byla asi o 3 dny pozdej a to uz ty folikuly byly videt ale byly jeste male, takze jsem tam sla jeste po dalsich 3 nebo 4 dnech a to uz mely velikost 2 cm a to uz je velikost kdy muzou kdykoliv prasknout, takze i kdyz maji terba jen 1,5cm tak uz je dobre se zacit snazit kdyby nahodou praskly o neco driv
spaghetka
  • 
11.4.2011 15:34:22
Jinak jsem taky utratila spoustu penez za tehu testy protoze jsem mela pokazde minimalne 10 dni zpozdeni, ale kdyz clovek chce mimi tak myslim ze treba i 200kc mesicne obetuje
Ty ovulacni testy dokazou urcit ovulaci uz 4 dni predem, takze kdyz si koupis i 2 testy mesicne tak to vyjde na 60kc plus minus. Jeden udelas cca 10dni po zacatku ms, tzn, a druhy treba okolo 15.dne a mas prehled mezi 10.-19.dnem cyklu, pokud by ti ani ten 15. den cyklu nevysel pozitivni ovulacni test, tak pak uz je sance asi jen ten dalsi tyden zkouset stesti, pozdej si myslim ze uz ne, to uz by bylo tesne pred ocekavanou ms
Petulka7 116723
11.4.2011 15:32:05
Dekuji:) Ja HA brala asi 2 roky a nyni ji od zari 2010 neberu. Cetla jsem, ze kdybych si dosla na gyndu, tak mi nejsou schopni rict, jestli mam ovulaci nebo ne. Jaktoze Vam to rekli?Dekuji
spaghetka
  • 
11.4.2011 15:28:26
Ono zalezi i na tom, jak dlouho jsi treba predtim brala antikoncepci. Ja 8 let, takze dr. rekl zrovna ze to bude dyl trval. Cykly jsem mela taky jednou 25 dni jednou 32 takze taky jsem nevedela kdy mam ovulku, takze jsem zasla k dr., aby mi cyklus nejak upravil. Nejdriv zjistoval jestli mam vubec ovulaci, to zjistoval pomoci utz a velikosti folikulu, vetsinou kdyz dosahnout velikosti okolo 2cm tak prasknou a teprve se uvolnuje vajicko. Kdyz jsem tam byla na utz, tak nameril 2,1cm a rikal ze max. do trech dnu bude ovulka takze jeste ten den jsme se zacali snazit a zkouseli to 4 dny po sobe a hned to vyslo.
Ale jestli se vam nedari teprve 3 mesice tak to je celkem normalni, maloktera otehotni hned, vetsinou i dr. rikaji ze do jednoho roku v tom jeste nevidi problem a teprve az po roce zacinaji zjistovat priciny
Petulka7 116723
11.4.2011 14:32:40
Zdravíím všechny snažilky:-) Moc vás prosím o radu...S přítelem se snažíme o miminko již 3 měsíce a nedaří se a nedaří...Menstruční cyklus mám pokaždé jinak dlouhý- teď třeba 21 dnů a menstruaci mám 6 dní....Zbytek dní do další menstruace mám výtoky-může to nějak ovlivňovat těhotenství? Poradte mi prosím co mám dělat, jaké bylinky třeba vyzkoušet? Ovu test jsem zkoušela, ale vzhledem k tomu, že mám nepravidelné cykly bych za tyto ovu testy utratila opravdu dost peněz a nejde to tak dělat každý měsíc.... ~a~
Petulka7 116723
11.4.2011 14:25:28
Dobry den, mohla bych Vas poprosit o radu, jak uzivat Vami vyzkouseny figl na otehotneni?Dekuji moc

Odpovezte prosim na mail: Petulka7@seznam.cz

Dekuji moc
spaghetka
  • 
11.4.2011 11:09:18
Clostilbegyt nemam vyzkouseny osobne, ale od mych 4 kamaradek, kterym to dr. predepsal, vim, ze 3 se taky zadarilo hned, jedne druhy mesic, takze neco do sebe to urcite ma :-)
Nemyslet na to je naprosta blbost! To proste nejde, zvlast kdyz clovek to mimi tak hrozne chce. Ja na to taky myslela kudy chodila, a neslo to pustit z hlavy. Ja jsem neuzivala zadne vitaminy na podporu otehotneni, jedine co jsem ten mesic zacala uzivat byla vlaknina a denne jsem vypila asi 2,5-3 litry a hned byl testik pozitivni :-)
spaghetka
  • 
11.4.2011 10:59:56
Marki teda mas muj obdiv! To je fajn, ze po vsem cim sis prosla mas porad jeste sanci na otehotneni. My jsme se poprve zacali snazit s manzelem od cervence 07 a teprve az za 11 mesicu se zadarilo, sice jsem parkrat krvacela ale mame doma zdraveho chlapecka, ted mu byli dva. Vzdycky jsme chteli dve deti takze na druhem jsme zacali pracovat loni v lednu, ale teprve az ted v unoru jsem otehotnela. Bohuzel neuspesne - v patek jsem byla na kontrole a srdicko prestalo byt takze me tento tyden ceka revize delohy a budem muset dalsi 2-3 mesice pockat nez se muzem znovu zacit snazit. Ale asi nam to nepujde jen tak hned. Manzel byl taky na spermiogramu a vysledek spatny - ma nejen nizky pocet, ale taky malou pohyblivost spermii. Mel sice steril. nadobku primo od dr., ale mozna ten vysledek byl spatny protoze jsme meli prijet do hodiny, to jsme sice stihli, jenze on tam mel pacientku a nemohl udelat rozbor hned. A tvuj manzel kdyz mel ten prvni spermiogram spatny, dali mu nejake vitaminy nebo neco???
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 6830  [Dalších 6450 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.