| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Co užívat před početím

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 6830  [Dalších 6440 >>]
Jirka
  • 
9.4.2011 10:15:54
jsou podvod, jde jen o prachy, je to smutné, ale na všem se dá vydělávat, vy hyeny, styďte se.
Viktorkaa 79777
25.3.2011 22:25:57
Mohu ti to zaslat na dobírku nejedná se o prášky ale jsou to bylinky které jsou v tekuté formě a ředí se do decy vody nebo čajíčku můj mejlík je AnnaVrablikova@seznam.cz~R^
andy
  • 
16.3.2011 20:34:05
A to jsou prášky na předpis nebo volně prodejný?
nella80 91082
15.3.2011 13:26:29
Ahoj holky.Potřebuji poradit.Snažíme se už pár měsíců o mimčo a zatím nic.Teďka se mi několikrát zpozdila menstruace o pár dní.(vždy jsem mívala pravidelnou).Můžete mi poradit nějaké přípravky na ovlivnění pravidelné menstruace a taky jaké přípravky jste užívaly,aby jste dříve otěhotněly??Díííky moooc:-)~x~
ivcoska 116425
5.3.2011 23:48:59
ahojky... chtěla bych vyzkoušet zelené potraviny....moc se mi líbí produkty ZP - řasa i ječmen od Green Ways...odrazuje mě ale plná cena...sháním proto další lidi, maminky...atd., kteří se ke mně připojí k objednávce za nákupní cenu 1100kč (mám tuto cenu přislíbenou od prodejce) za balení - řasy ( 1200 tablet) nebo ječmene 200g.
díky! iva
ivavrs@seznam.cz
Viktorkaa 79777
5.3.2011 22:03:33
Teda Marki to je síla přeji to moooc z celého~s~aby to vyšlo a byla jsi maminkou moc by jsis to zasloužila po tom všem čím jsis musela projít~R^
Marki 116400
5.3.2011 11:04:36
Ahoj holky, je mi 33 let. V 29 letech, kdy jsme byli s partnerem přes rok, jsme začali pracovat na miminku. po 8 měsících, kdy se stále nedařilo, jsem šla ke svému gynekologovi, poradit se, co dál. Udělal mi běžnou prohlídku s ultrazvukovým vyšetřením a řekl, že jsem v pořádku a necháme tomu ještě 4 měsíce a pak to budeme řešit. Měsíc po návštěvě gynekologa mi diagnostikovali karcinom tlustého střeva.Podstoupila jsem operaci a dále půlroční léčbu na onkologii. 3 měsíce chemoterapie a 3 měsíce monoterapie( užívání tablet). Nestihla jsem si před léčbou ani nechat odebrat vajíčka na zmrazení do budoucna, protože jak je známo, chemoterapie ničí, jak napadené buňky, tak buňky zdravé. V mém případě byla má nemoc podchycena včas a léčba byla pouze preventivní. Ale i přesto chemoterapiena mém organismu zanechala stopy. Těsně poléčbě jsem měla podrážděná játra, zvětšenou slezinu a hlavně jsem podstoupila genetické testy, aby se zjistilo, jestli je to dědičná záležitost. Lékařka mi tehdy řekla, že mi zároveň nebude ještě dělat testy na chromozomální zlomy, které ukazují rozsah poškození chromozomů v genetickém materiálu, protože by zcela určitě nedopadly dobře. Tímto mi nebylo doporučeno ještě uvažovat o těhotenství, aby dítě nebylo poškozeno. A samozřejmně teď záleželo na mně, co ze sebou za jeden rok udělám, abych ty testy mohla podstoupit a dopadly dobře. tak na játra jsem užívala ostropestřec mariánský a dále Alveo, Fytotonic, Vitatonic a různé čistící čaje na detoxikaci organismu. také jsem začala pravidelně cvičit a plavat. Dali mi pak plný invalidní důchod, tak jsem měla hodně času na sebe a to bylo potřeba. Také jsem musela hodně odpočívat. Ta největší únava trvala ještě půl roku po léčbě. pak jsem jela do Františkových lázní a tam mně dali do kupy. pak mi už bylo mnohem lépe. No a rok se sešel s rokem a já tedy šla na ty zmiňované testy. nejprve jsem se dozvěděla, že v rodině opravdu zátěž na rakovinu máme, ale druhá zpráva byla potěšující dopadla jsem dobře a doktorka mi řekla, že můžeme už zkoušet miminko. 3 měsíce jsme zkoušeli bez úspěchu. Podstoupila jsem zálkadní vyšetření z krve a bylo to v pořádku. Takže další krok byl spermiogram partnera. První výsledek nebyl uspokojivý a taky byl možná skreslený,( sperma nebylo ve sterilní nádobce, ale ve vlastní, nedoporučuji, všude mají k dispozici sterilní nádobky). A tak druhý odběr jsme učinili do sterilní nádobky a byl o něco lepší,ale lékař mi řekl, že by to mohlo trvat delší dobu, než by mně partner oplodnil. A hlavně teď bych chtěla napsat, že vždy musíte být krok před lékařem a zhruba vědět jaké jsou pro vás vhodné možnosti. on mi hned nabídnul umělé oplodnění, ale já chtěla zkusit inseminaci IUI. Tak jsme se dohodli, že uděláme 3 cykly.probíhalo to tak, že 5-10 den menstruačního cyklu jsem brala Clostilbegyt, 12 den jsem šla na ultrazvuk, kde mi doktor potvrdil, že folikul, je narostlý a korát ještě neprasknul a tak jsem druhý den došla na 2 injekce Pregnylu, aby to na 15 den bylo tak akorát. 15 den jsme šli s partnerem on odevzdal sperma, které se 2 hodiny upravuje a čistí a pak ho do mně doktor dvěma stříkačkama vpravil a šla jsem domů. Užívám 3x denně Utrogestan na udržení a čekám eště týden jak to dopadne. Bolesti v podbřišku mám, v podstatě od začátku a jsem unavená a učuraná, tak uvidíme.
Katka
  • 
10.2.2011 20:50:49
Fytotonic a Vitatonic Ti pomůže. Pomohly jiným, proč ne Tobě????~s~
Katka
  • 
10.2.2011 20:48:37
Fytotonic a Vitatonic. Mně pomohly rychle a spolehlivě mi daly celé tělo a jeho funkce dohromady!!
Přeji krásné miminko.
Katka
  • 
10.2.2011 20:46:26
Mám stejnou zkušenost. Mohu jen doporučit!!!
Děkuji Fytotoniku, Vitatoniku a bohu :-)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 6830  [Dalších 6440 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.