| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Co užívat před početím

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 6830  [Dalších 6430 >>]
Lenule87 114665
8.2.2011 7:51:42
Naprosto souhlasim, je prirozene ze clovek mysli na to po cem nejvic touzi :) Poptavala jsem se na ten Clostilbegyt, a mam nasledujici recenze : Znama mela podobne potize, tak ji doktor prave predepsal tento lek. Bere se 3.-7. den mensesu, pak prijde masivni ovulace a v tom se ma zadarit poceti. Zkusila to a hned na poprve se zadarilo. V baleni je 10 tablet, tedy na 2 mesice. Zbylych 5 dala sve kamaradce ktera taky nemohla prijit do jineho stavu...a take se hned napoprve zadarilo :) Je to nahoda? A nebo ucinna lecba? Ve ctvrtek si jdu nechat zase pichnout injekci aby se mi menses vubec dostavil a pak vam holky reknu sama jak moc je to ucinny :)
Viktorkaa 79777
7.2.2011 20:05:34
Jo tak toto může napsat nebo říct jen člověk který na to opravdu nemyslel a šlo to hned já se snažila 2,5 roku a myslela jsem na to pořád i když jsem se tomu bránila tak je to normální jev prostě když po něčem člověk touží tak na to myslí i v podvědomí mě nakonec pomohl fytotonik a vitatonik pokud by jsi to chtěla zkusit tak písni dneska mi došel další děkovný mejlík za narozené miminko mohu přeposlat Anička ~:-Dmůj mel AnnaVrablikova@seznam.cz ráda poradím~R^
Zuzii
  • 
2.2.2011 17:33:29
Nemyslet na to :o))) To ti řekne každý, ale sakra jak?! Zkoušela jsem čínsku medicínu, Femigard, všechny možnýý i nemožný vitamíny, cvičím,"ňuňám" si miminka jakmile se k nim dostanu, se svým malým broučkem se taky pořád mazlím, sleduju ovulaci pomocí testů, manžel bere vitamíny a teď nově Macu a po 3/4 roce fakt už nevím :o(( Jo, vlastně: nemyslet na to :o))) Kurňa...
Lenule87 114665
31.1.2011 13:16:11
Cauky, tak si predstav, ze jsem dnes byla na te kontrole a uz vim vysledky rozboru krve. Tak mam vice hormonu muzskych nez zenskych, proto mi vajecniky neovuluji a nemuzu otehotnet. Dostala jsem recept na Clostilbegyt, neslysela jsi o tom? Ma se brat 3-5. den menstruace. Pokud by mi tato lecba nezabirala, pry se to resi laparoskopicky. Vubec nevim co s o tom mam myslet :(
Sára
  • 
24.1.2011 22:26:08
Proč používat právě Conceive plus , pokud chcete otěhotnět?

- Speciálně vyvinut pro páry, které se snaží o početí, otěhotnění

- Zvyšuje pravděpodobnost početí.

- Pomáhá řešit problém sterility

- Zvyšuje životaschopnost spermií a jejich pohyblivost

- Gel, který má vyvážené PH, je přátelský k spermiím.

- Jediný lubrikant, který obsahuje ionty vápníku a hořčíku. Tyto ionty jsou přítomny ve všech tělních tekutinách , a jsou nezbytné pro životaschopnost spermií a pro zdárný proces oplodnění.

- Klinicky testován a doporučován lékaři na celém světě.

- Certifikovaný CE a bezpečný výrobek . Registrován MZ ČR

Sára
  • 
24.1.2011 22:24:43
Conceive Plus

- Zvyšuje pohyblivost a životnost spermií

- Poporuje oplodnění vajíčka

- Obsahuje ionty Kalcia a Magnezia

- Má vyvážené pH

Sára
  • 
24.1.2011 22:23:19
.. mrkněte na www. otehotnet.cz (bez mezery), tam je nabídka a po rozkliknutí si o něm můžete přečíst :o)
Viktorkaa 79777
24.1.2011 21:28:04
Tak to slyším prvně ale proč to nekusit a co to jako obsahuje? ten gel?~2~
Viktorkaa 79777
24.1.2011 21:28:01
Tak to slyším prvně ale proč to nekusit a co to jako obsahuje? ten gel?~2~
Viktorkaa 79777
24.1.2011 21:26:55
Není zač o těch masážích jsem také slyšela a myslím si že je to super nápad a jak píšeš lepší než do sebe ládovat prášky ~:-D
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 6830  [Dalších 6430 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.