| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Co užívat před početím

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 6830  [Dalších 6420 >>]
Sára
  • 
24.1.2011 14:39:28
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte některá zkušenost s lubrikačním gelem od firmy Sasmar - Conceive Plus. Dostala jsem na něj typ od své kamarádky, která se s manželem snažila 4 roky o miminko, nedařilo se (zkoušeli i umělé)a první měsíc užívání tohoto gelu (lubrikační gel pro podporu početí, otěhotnění)se jim zadařilo - dneska už má 5ti měsíční holčičku. Neví tedy, jestli to nebyla náhoda, ale přikládá k němu (spolu s užíváním Kontryhelu a vitamínů) velký význam :o)
Taky už se více jak rok snažíme, tak jsem si ho ze zvědavosti objednala... :o) /zkazit tím nic nemůžeme, tak vyzkouším a uvidíme.. :o)/
Je tu i někdo další, kdo by s tím měl pozitivní zkušenosti?? :)
Lenule87 114665
24.1.2011 10:04:48
Ahoj Gabco, tobe taky moc dekuju za radu. O lymfatickych masazich jsem uz cetla, rozhodne si myslim ze je to prijemnejsi nez do sebe ladovat nejaky prasky :) Penize vezmi cert, ty budou vzdycky a jestli to jen pomuze k mimi tak urcite nebude ceho litovat...Horsi je to u me s casem :( Hodne pracuju, ted i o vikendu...Nevis nahodou kdy se posilaji chlapi na ten spermagraf a jak rychle jsou vysledky?
Lenule87 114665
24.1.2011 10:00:33
Ahojky Viki, diky moc za radu, urcite se doktorovi zminim hned jak tam 31.1 pujdu na kontrolu. Jsem napnuta jak ksandy co vysledky, nemam si pry volat ze mi to rekne osobne. Nikdo u nas v rodine nemel problem otehotnet, kolikrat si rikam ze sestrenky otehotnely jen co chlapi vyklepali trenky :) Ale tak jsem mlada, silna a statecna a nedam se :) O zmene doktora bych uvazovala az v pripade ze by eventualni lecba nezabrala. Byvaly pritel ma tatinka vazeneho doktora v Gennetu a hned mi nabidl pomoc :) Tak moc dekuju za radu a preji hezky zacatek tydne, papa
gaba1 87675
23.1.2011 19:51:36
ahoj Lenule,
tak jestli Ti muzu poradit, tak zkus lymfaticke masaze,ale kuru, je jich asi 6navstev behem asi 3tydnu, je to celkem drahy, ale rucim ti za vysledek!!! Me dr rekli, ze bohuzel normalne neotehotnim, pac mam jen 1 vejcovod a druhy dle laparoskopie nepruchodny...vyzkousela jsem opravdu vse... a behem techto masazi jsem ihned otehotnela, a to jsme se predtim snazili 2roky .Pak jsem to doporucila 3 kamoskam a ty uz maji taky mimi a dalsi.... kdyby neco napis mi do mailu gabcicka@seznam.cz, drzim palce G.
Viktorkaa 79777
21.1.2011 9:55:43
No tak hlavně ta věta asi neprodukuji vaječníky tak na to bacha u mě totiž 2,5 roku řešili neplodnost a pořád bylo nějaké asi a možná a nakonec jsme polodná byla.Nechej si udělat vyšetření na homocystein,imunologii,hormonální profil,vyšetření štítné žlázy ,kontrola čípku,průchodnosti vejcovodů pokud gynekolog bude mít nějaké námitky tak ho změn tak jak jsem to udělala já potom jsem si tělo pročstila přírodní produkty a výsledek je nyní už 2,5 letá panenka~;)~;)~;)~;)
Lenule87 114665
20.1.2011 12:15:03
Ahojky, zdravim vsechny.
Jsem tu dneska poprve a chtela bych se s vami podelit taky o me prispevky :) Cetla jsem tu ruzne nazory a tipy na otehotneni...Muzu ze sve zkusenosti rict ze u me nezabralo ani jedno :( S pritelem se snazime jiz 7.mesic, zpocatku jsem uzivala kyselinu listovou, zadny efekt...kdyz jsme na to tolik nemysleli a upinali se na jine veci, taky nic. Pan doktor mi na ultrazvuku rekl ze mi asi neprodukuji vajecniky potrebny hormony, nesetkala jste se nektera s tim? Vzal mi krev a na kontrolu jdu 31.ledna. Prosim i jakykoli prispevek, budu moc rada. Diky a preji vam vsem hezky den ~3~
Viktorkaa 79777
13.1.2011 19:34:16
Chci poděkovat všem těhulkám které mi napsaly zpětnou vazbu na vitamínky a jsme moc ráda že zabraly sice ne všem ale aspon někomu pokud by jste chtěl někdo poslat bližší info ohledně vitamínků na otěhotnění mě pomohly přírodní potravinové doplnky fytotonik a vitatonik mám díky nim nyní už 2,5 letou princezniku můj melík je AnnaVrablikova@seznam.cz rada pomohu~;)
Viktorkaa 79777
13.1.2011 19:32:27
~;)
Binturongg 104880
9.12.2010 13:21:29
Holky, dík!
Týýýjo, to chilli mě fakt vzalo! ~:-D
magrata1 95172
9.12.2010 9:36:23
Já jsem teda otěhotněla přirozeně, ale po víc než 5-ti letech snažení. Měli jsme už jedno dítě, tak jsme to jinak neřešili. Myslím, že tomu pomohly zelené potraviny-green magma a cryptomonada. Má to výhodu, že ZP současně detoxikují a dodávají živiny (včetně kys. listové) No, a malá bude mít dva roky, když se nám narodí další dítě. O tohle jsme se teda nesnažili.
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 6830  [Dalších 6420 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.