| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Co užívat před početím

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 6830  [Dalších 6380 >>]
Sysss 57900
2.12.2010 11:45:06
Ahoj,brala jsem Calibrum proplan...A čistit není třeba,ale já bych jeden cyklus počkala..~R^A držím palce!:-)
adelaide k. 20327
2.12.2010 11:43:55
Káťo, hlavně to neber moc vědecky :-) Listovku si kup, to je dobrá věc, ale i bez ní to jde :-) "Čistit se" není nutné, klidně začněte hned. S vitamínama se to nemusí moc přehánět, pokud jíš normální (vyváženou) stravu.
Anna
  • 
2.12.2010 11:38:39
Listovka se ma brat 3 mesice pred otehotnenim.
Luc. 57250
2.12.2010 11:35:49
Zkoušet můžete hned po vysazení HA. Kyselinou listovou nic nezkazíš. K tomu třeba vitamíny Calibrum mami.
Karlice 111083
2.12.2010 11:35:21
Přesně tak - kyselina listová. Tu určitě začni brát. "Čistit" se po prášcích není nutné. Já jsem otěhotněla dokonce přes antikoncepci. Řešila jsem do s Dr. Řikal, že dnešní hormonální antikoncepce je opravdu slabá a nikde se ti nic neusazuje. Takže nehrozí, že v případě otěhotnění by bylo miminko nějak ohroženo. Takže pokud vysadíš a začneš brát listovku, mělo by to být v pohodě.~x~
Káťa V. 112704
2.12.2010 11:26:52
Ahoj všem,
jsem tu úplně nová, kamarádka mi dala odkaz na tuto stránku, že prý tady se ví všechno. ~y~
Tento týden dobírám poslední pilulky antikoncepce a chceme s manželem miminko.
Zajímalo by mě, jak dlouho bych se měla "čistit", popřípadě, co užívat.
Někdo mi radil kyselinu listovou, máte zkušenosti?
Budu vděčná za jakoukoli radu.
Děkuji Katka
Nika
  • 
8.11.2010 11:26:45
Ahojky,tak my se s manželem snažili 11 měsíců. Nechali jsme tomu ale volný průběh, říkali jsme si, že když to bude do roka, tak fajn, když ne, pak to začneme řešit s doktorem. Vzhledem k tomu, že jsem brala Depo proveru, tak ten rok byla minimální doba, po jakou to nejde. No ale i tak jsem si v září koupila na netu Vitatocin a Fitotocin (teď nevím jak přesně jsou ty názvy), četla jsem o tom, na diskuzích psali, že do měsíce byli v tom. No tak jsem to zkusila. Teď jsem v 7tt, beru ještě kyselinu listovou a je to fajn. Ty vitamínky jsou čistě přírodní,smíchá se to s deckou teplé nebo studené vody a vypije. chuť je také docela dobrá. Musím říct, že jsem nečekala, že to zabere ale fakt to pomohlo. :o) Držím palečky
Jana
  • 
5.11.2010 22:20:15
no já už nevím co mam dělat už 3 roky se snažíme o mimčo a nic pokud máš doma femigard i ráda ho odkoupím a zkusím ten kontrihelový čaj nebo jestli mi můžeš poradit co mam dále dělat já ještě mam menstruaci nepravidelně a tet jsem to měla až za 45 dní a to mi přijde že je dost dlouho klidně mi piš na email t.u.n.t.i.k@seznam.cz moc děkuji Jana
zerat 18305
31.10.2010 7:58:23
Pro muže volnější kalhoty a volnější trenýrky a denně delší procházky ~;) a pro ženu ideálně se na snažení o mimi vykašlat. Já jsem vždycky otěhotněla až jsme se s manželem "pohádali" a rozhodli se, že miminko nechceme :-) Jinak po potratu jsem pila kontryhel a pomohl mi v tom, že se mi upravila menstruace, snížila se mi stélka v děloze a vyhnula jsem se úplně hormonální léčbě... Staré tetičky mi říkaly, že kontryhel posiluje dělohu ~;)
vlad. 38059
30.10.2010 23:18:41
Crowko, to je značka ideál :-). Ale myslím, že většina gyndařů se tímto hodlá zabývat po delší době nebo rovnou dá nějakou hormonální podporu bez bližšího přezkumu. Koupit si ovulační testy a posledovat délku cyklu a jeho fáze ev. měřit bazální teplotu zvládne každá.
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 6830  [Dalších 6380 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.