| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Co užívat před početím

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 6830  [Dalších 6160 >>]
bambulka+batole+37.tt 99297
9.8.2009 22:54:58
Já to měla úplně stejně-také od 12 let nepravidelný cyklus. Potom jsem začala cvičit Mojžíšovu a po roce jsem otěhotněla a máme krásnou zdravou holčičku. Cvičit podle Mojžíšové vřele doporučuju!
magrata1 95172
20.7.2009 12:07:23
my jsme se marně snažili o mimčo tři roky. jednu holku jsme už měli a druhé dítě nic. Měla jsem od 12-ti let hormonal. poruchu- častá a nepravidelná menstruace. Po půl roce užívání zelených potravin se ni upravil cyklus, půl roku jsem chodila cvičit Mojžíšovu k rehabce a teď už máme druhou holku, kterou jsemporodila normálně, i když jsem kvůli bechtěrevově nemoci měla mít císař. řez. Je to super cvičení, ale chce to vedení, moje rehabka je z Olomouce, ale určitě má kontakty na kolegy. Jestli chceš, napiš mi mail, dám ti na ni kontakt. oldriska.kolarikova@seznam.cz
Jana
  • 
13.7.2009 8:38:32
Agnes u odborníka ;o)Doporučení mi napsal gynekolog. Nejdřív jsem šla k rehab. lékaři na jakoby vstupní prohlídku kde mně komplet odblokoval od hlavy až k patě a pak jsem začla cvičit 1x týdně pod dohledem rehab. sestřičky a pak každý den sama doma. Cvičení je příjemné, je to takové protahování.
Nevím jestli to byla náhoda, nebo fakt tím cvičením (šla jsem tam hned po MS), ale do 3 týdnů jsem otěhotněla (po více než roce snažení). Ještě jsem k tomu pila bylinkový čaj podle receptu p. Mojžíšové.
vema 76404
12.7.2009 18:43:26
Alamalo písni anki na meil na diskusi už moc nechodí~;)
agnes25 98315
12.7.2009 12:45:44
Jani, jak jsi cvičila jen podle knihy nebo se musí chodit k odborníkovi? Četla jsem o této metodě už hodně článků a chtěla bych to zkusit, ale nevím,jak začít a kde toho odborníka najít~;((~;)
Jana
  • 
9.7.2009 13:21:54
Alamalo a co cvičení? Mi pomohlo cvičení dle Mojžíšové, rok jsme se snažili, prošli několika léčiteli, doktory a nevímcoještě, pak jsem zkusila tohle a vyšlo to hned... Možná to byla náhoda, možná ne ;o) každopádně jsem ve 14 tt ...
Alamala 95737
8.7.2009 22:43:23
Ahojky, uplynulo pár měsíců, co jsem navštívila prvně tyto stránky a jsem tu zpět. Zaujalo mě, jak tu radíš ohledně otěhotnění a ráda bych byla mezi ostatními. Mám hodně podobné problémy, jako tyto snažilky. Už je to přes dva roky,co jsem vysadila HA a lečím se s utrogestanem (nepravidelná MS,někdy vůbec) a s medocriptinem (zvýšená hladina prolaktinu). Mohu říci,že mám už teď MS pravidelnou,sice slabou ale mám. Měřila jsem si cca 5 měs.baz. tepl.vč. ovu test. a také v pořádku. Teď jdu po půl roce na prevent.kontr. a budu chtít zase odběr krve a zjistit jak na tom jsem. Zatím jsem brala jen kyselinu list.,ale stále bez úspěchu,nerozumím tomu,kde je problém a proč to nejde.Měla sem srach kombinovat jiné přírodní vitam.,když beru tyto prášky. Není mi po nich moc dobře a přítel už nechce,abych to do sebe cpala.Chtěla bych zkusit přírodní cestu,jen mám strach,aby se to nevrátilo.Poradíš ty,nebo někdo z vás???!Jinak mi je 25 a ještě žádné děťátko nemáme.
Děkuji Ála
Broskvicka, nedostudovana
  • 
2.7.2009 14:23:45
Pomůžete mi prosím vyplnit dotazník, který potřebuji k seminární práci? Je tam jen 8 otázek a nezabere víc než 5 minut. Děkuji za ochotu:
https://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=3XeXb4d8bOfzf42GJyYQ_2bQ_3d_3d
Anki
  • 
17.6.2009 10:44:34
Evi pisni mi na email AnnaVrablikova@seznam.cz pošlu ti porobné info a mohu ti to zaslat na dobírku Anička
Evulllka 96767
18.5.2009 16:09:33
Ahoj, chtěla bych s přítelem otěhotnět. Ráda bych vyzkoušela vitatonik a fytotonik, ale nevím, kde a jak si jej objednat. Díky za odpověď
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 6830  [Dalších 6160 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.