Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Daduska | 94485 |
|
|
26.3.2009 8:32:50
Ahoj Leni,
včera jsme byli s manželem konečně na imunologii, tak jsem strašně zvědavá, co nám zjistí - výsledky budou za tři týdny. Příští pátek mě čeká to kontrolní laparo, pojedu do Prahy do Thomayerovky už ve čtvrtek, v pátek by mě měli odoperovat a v sobotu nebo v neděli ( já doufám, že už v sobotu ) mě propustí. Mohla jsem se nechat operovat v Brně, mám to nesrovnatelně blíž, ale raději jsem se objednala do Prahy, protože mi zákrok provede přímo doktor, ke kterému chodím do CARu ( Pronatal Praha, dříve Unica Brno - žádný úspěch a vyplácané všechny "hrazené" pokusy ). Aspoň mě proklepne důkladně, on nejlíp ví, co všechno vyšetřit. Sice se budu štrachat tři a půl hoďky vlakem, ale přežiju to. Pak se Ti určo ozvu jak jsem dopadla.Jsem moc ráda, že Ti sono dopadlo dobře. Hlavně pěkně odpočívej a manžílek ať Tě opečovává. Můžu se zeptat, kdy máš termín porodu ? Tak zatím papa a budu ráda, když se zase ozveš. Klidně i na e-mail. D. |
| Anki |
| • |
24.3.2009 14:57:28
Doktorka ti píchne injekci na vyvolání nebo ti dá přášky na upravu cyklu nic to ale neřeší nejlepší je aby se menstruace upravila sama a sama ti začala pravidelně můžou ti pomoct bylinky mě pomohl fytotonik měla jsem cyklus co 40 dní a zkrátil se mi trvalo to ale 2 měsíce 3 měsíc už jsem čekala mou panenku
![]() |
| Anki |
| • |
24.3.2009 14:55:40
![]() |
| boumicka | 92126 |
|
|
20.3.2009 9:39:27
Ahoj děvčata mám takový problém.Poslední dva měsíce mám dlouhý cykly 44 dní a ovu 30 den .Myslíte že by zabrali nějaký bylinky a nebo si radči mám dojít k doktorce.Dík
![]() ![]() |
| Lenka 30 |
| • |
19.3.2009 15:23:44
Ahoj Daduško
teď jsem se trochu odmlčela, měla jsem jít na další sono, tak mě trochu přepadla nervóza víš, ale vše O.K.![]() Jinak četla jsem si, co jsi psala kámošce do diskuze a docela mě teda překvapilo, že v CARu neřešili příčiny. Vždyť to by mělo být snad to nejdůležitější. Nemám s tím zkušenosti. ale když se zamyslím selským rozumem, tak je to fakt zvláštní. Přesně jak jsi psala třeba o těch srůstech... Ale neboj, teď už se určitě podaří a miminko mít budeš Dadu Jen vím o našich známých, že podstoupili asi před dvěma lety IVF v Podolí a podařilo se, sice ne hned na poprvý, ale teď už mají krásný dvojčátka.Měj se zatím moc hezky, já si jdu lehnout, teď mám pocit, že pořád jenom spím nebo jím.. |
| Daduska | 94485 |
|
|
15.3.2009 16:02:58
Ahoj Dádulí, jojo, nikdy se nám bohužel neuchytilo žádné embryo, u všech IVF i KETů výsledek nula. CAR, kam jsme chodili, nějaké příčiny neřeší, ale hned Tě pošlou na IVFko. Sdělili mi, že mám špatná vajíčka a že by bylo nejlepší podstoupit IVF s darovanými. Už jsme měli dokonce vhodnou dárkyni, ale pak jsme se na to vybodli. Řekli jsme si, že to nebudeme hrotit, že na takovéto krajní řešení je času dost. Tak jsme si dali rok pauzu, žádné doktory a bylo mi hned psychicky líp. Tento rok už je ale zase začneme obíhat. První krok, který jsme udělali bylo, že jsme se přehlásili do jiného CARu a tady mě hned objednali na laparoskopické kontrolní vyšetření. Představa, že mám třeba celé ty roky srůsty a proto mi nejde otěhotnět, mě dost ubíjí. Takhle jsme možná ztratili spoustu času zbytečně. Dál mě čeká imunologie ( v bývalém CARu mi řekli, že mě na imuno nepošlou, že je to zbytečné
! ), tak uvidíme, třeba na nějakou příčinu přijdou. Užívám přípravky a vitamíny, jak už jsem psala někde níže, manžel taky, tak si myslím, že momentálně děláme opravdu všechno pro to, aby to konečně klaplo. Nevím, co dělat víc.Tak zatím papa, přeji nám oběma, abychom se brzo mohly radovat z miminek . D. |
| Dádulí | 93805 |
|
|
15.3.2009 13:17:20
Ahojek holky. Daduško,tak jsem si přečetla ,že jsme na tom tak přibližně stejně....taky má už po třech IVF.......ale to je na dlouhý povídání. Jen jestli se můžu zeptat : nikdy se to nepovedlo,jako u mě?? A řekli Ti doktoři , co je příčinou?? Mě prostě po tom třetím oznámil pan doktor ,že mám špatný vajíčka a že vlastní děti nikdy mít nebudu. Dost mě to vzalo...teď jsem změnila svoji gynekoložku a ta se divila jak mě to mohl říct a jak na to přišel. Začala mě posílat na testy a já mám konečně pocit , že se něco děje,no uvidíme. Ale získala jsem dojem , že v těch centrech asistované reprodukce jde vážně jenom o peníze,ne o děti.
![]() |
| Daduska | 94485 |
|
|
14.3.2009 11:14:29
Ahoj Leni, tak dneska se nám už konečně trošku rozjařilo, počasí vybízí k procházce, tak se půjdeme po obědě nadýchat toho voňavého jarního vzdoušku.
Tu bioaktivní listovku jsem koupila hned ten den, jak jsi mi ji poradila a manžílek ji poslušně zobe . Mojžíšku zatím necvičím. Podle knížky se mi to nezdá tak efektivní, takže půjdu za svojí gyndařkou, aby mi napsala doporučení na rehabilitaci a budu zase docházet tam. Posledně jsem tam chodila tuším, že jednou za měsíc a měla jsem to včetně perličkové koupele. A samozřejmě jsem každý den cvičila doma. Jenomže pak jsem toho nechala, protože jsem začala stimulovat na IVF, no a po nevydařeném oplodnění jsem s tím už znovu nezačala. A to byla asi chyba. Ani nevím, jestli mám na toto cvičení ještě nárok, jestli mi to pojišťovna proplatí. No, poptám se a uvidím.Je mi strašně moc líto, co jste si museli při prvním těhotenství s manželem prožít. To je fakt šílené, brrr. Ale teď už půjde všechno dobře a vy se toho mrňouska dočkáte , moc moc vám to přeji !!!Zatím papa, přeji nádherný sobotní skorojarní slučníkový den. D. ![]() |
| Lenka 30 |
| • |
13.3.2009 11:59:27
Ahoj Daduško, jojo to znám, když se kámošky, ale i známí ptaly, tak co, kdy budeš mít mimčo? No co jim na to odpovědět, někdy fakt nevím. Ale mám i chápavý kámošky, který přede mnou tohle prostě neřeší, jen když já se jim sama chci s něčím svěřit. A je taky pravda, že v minulém těhu, jsem to pyšně říkala skoro všem, nebyl totiž důvod se znepokojovat, všechno bylo skoro až do úplného konce v pořádku, ale prostě zasáhla Boží vůle a bylo všechno jinak...
A to mě partner taky fakt podržel a vlastně nevím, jak bych to bez něj v té době, ale i teď vůbec zvládala. Takže chlapi nás někdy štvou, no někdy hodně ale když jsou pro nás oporou, jak Ty sama píšeš, tak bez nich to prostě nejde.Takže teď o mém těhotenství vůbec nikomu neříkám, fakt už se bojím něco zakřiknout, takže to víme jen s partnerem, moje a jeho mamča a moje nejlepší kámoška. Jojo a teď o tom píšu do veřejné diskuze ![]() Jo a u kartářky jsem byla taky. No víš co, to co Ti řekla fakt neber nějak vážně, tohle by snad ani neměla říkat, když to druhýho může leda vystresovat, fakt divný... To fakt vůbec neřeš Daduško. A co, začala jsi tu Mojžíšovku, zřejmě máš asi knížku,co? Já jsem cvičila Metoda Ludmily Mojžíšové od Olgy Struskové a Jarmily Novotné. A co už manžílek zobá ten BIOAKTIVNÍ FOLIC? Jinak na to jaro už se taky těším, tohle jaro je takový zvláštní co. Dadu měj se zatím moc hezky, papa Lenka. |
| Daduska | 94485 |
|
|
13.3.2009 9:29:35
Ahoj Vemo, manžel zpočátku Vitat. i Fytot. pil, ale strašně to lezlo do peněz. Tak jsme udělali kompromis, užívám jen já a on patáky z lékárny. Snad to jeho organismus moc nezatíží. Ale myslím, že ne. Proti tolika chemickým prevítům, které jsem do sebe nacpala během tří cyklů IVF, je to pohoda.
Hezký den přeje D. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.