Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
20.2.2009 21:12:59
Já ho právě taky začala pít, tak jsem zvědavá na ten zázrak
Budu pít jen do ovu podle toho co jsem pročetla,ale nemyslím že by to mělo vliv na potrat,spíš bych to taky tipla,že se plod neudržel,což se bohužel stává docela často![]() Každopádně bych byla ráda,kdyby už nic,aby to snížilo i ty menstruační bolesti. |
| Katka+Ráďa 00+Teri 03+Míša4/09 | 9798 |
|
|
20.2.2009 20:58:14
U nás se zadařilo až po 4 letech poté, co jsem od zač. léta pila 1x denně kontryhelový čaj a na doporučení gynekologa jsme spolu s manželem užívali kys. listovou a vitamin E. Čaj jsem pila celý cyklus asi kromě MS. V srpnu jsem už byla těhotná. Hodně štěstí!
|
| MyškaLL | 72634 |
|
|
20.2.2009 17:13:55
Já myslím, že na to Kontryhel neměl vliv. Myslím na ten pozitivní test a následné ztracení se čárky. Mimi se prostě jen asi neudrželo...Nebo to mohla být nějaká cysta???
---------------------------------------------------- Chci se zeptat, když piju kontryhel už několik celých cyklů, může to mít za následek krátkou a velmi slabou MS? Je taková MS špatně? |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
20.2.2009 16:56:40
Velkou výhodou této byliny je, že i při dlouholetém a pravidelném užívání nejsou známy žádné výrazné vedlejší účinky, všeobecná zdravotní rizika, či kontraindikace.
|
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
20.2.2009 16:54:36
KONTRYHEL- pít 2x denně, stačí od začátku MS do OVU, ale když se pije celý cyklus nevadí - nemá kontraindikace
Popis: Používanou drogou je nať rostliny, nebo samotný list, přičemž list je považován za účinnější. Kontryhel sbíráme od doby květu až do podzimu a sušíme při mírných teplotách. Pro jeho uskladnění jsou nejvhodnější tmavé uzavíratelné nádoby, aby nedošlo k znehodnocení jeho účinných látek. Kontryhel je též považován za zdroj tzv. fytohormonů. Fytohormony jsou rostlinné hormony, které v lidském těle dokáží nespecificky stimulovat procesy řízené vlastními, tělem produkovanými hormony. Tyto fytohormony se také podílejí na blahodárném účinku kontryhele na zdraví ženy. Léčitelé a odborníci na fytoterapii předepisují kúry založené na užívání kontryhelového čaje také ženám, které mají problémy s otěhotněním. Kontryhelový čaj podporuje růst děložní sliznice a tak ji připravuje na uhnízdění oplodněného vajíčka. Kontryhelový čaj léčí mnohé potíže spojené s menstruačním cyklem ženy. Snižuje bolestivost menstruace a zmírňuje nadměrné krvácení, zároveň při dlouhodobém a pravidelném užívání dokáže upravit nepravidelnost menstruačního cyklu. Schopností kontryhele tlumit krvácení, posilovat děložní svalstvo a tlumit křečovité stahy svalstva se využívá také u těhotných žen, a to v případě, že hrozí potrat plodu, zejména v posledních 3 měsících těhotenství. Pro tento účel je však vhodná konzultace odborníka a jeho následný dohled. |
| Evžíček | 52045 |
|
|
20.2.2009 16:49:36
nestačí ta,co je v Calibru? Já myslela, že ano
|
| Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 | 45961 |
|
|
20.2.2009 16:41:59
Kyselinu listovou, to je asi to nejlepší co můžeš teď ještě začít užívat., Je to jak na otěhotnění tak i na zdravý vývoj plodu
|
| Evžíček | 52045 |
|
|
20.2.2009 16:38:00
ahojky, potřebovala bych poradit s kontryhelovým čajem...snažíme se o třetí mimi. Rok se nic nedělo, pak jsem začla pít kontryhelový čaj, po měsíci byl test pozitivní,ale za 3 dny jsem začla krvácet a bylo to pryč. Může to nějak souviset s tím kontryhelem? Četla jsem, že se má pít jen do ovulace- je to pravda? Jinak užívám ještě Calibrum Baby plan...můžete mi kdyžtak ještě něco poradit? obě děti, co už máme ,byly počaté přirozeně, v podstatě hned první cyklus po vysazení HA, teď jsem ji ani nebrala a už rok se nedaří...
|
| Evžíček | 52045 |
|
|
20.2.2009 16:35:06
ahojky, potřebovala bych poradit s kontryhelovým čajem...snažíme se o třetí mimi. Rok se nic nedělo, pak jsem začla pít kontryhelový čaj, po měsíci byl test pozitivní,ale za 3 dny jsem začla krvácet a bylo to pryč. Může to nějak souviset s tím kontryhelem? Četla jsem, že se má pít jen do ovulace- je to pravda? Jinak užívám ještě Calibrum Baby plan...můžete mi kdyžtak ještě něco poradit? obě děti, co už máme ,byly počaté přirozeně, v podstatě hned první cyklus po vysazení HA, teď jsem ji ani nebrala a už rok se nedaří...
|
| Karmelka | 39414 |
|
|
16.2.2009 13:13:30
andyes né my začnem snažení až v květnu...tak doufám,že se zadaří nejdýl do 3. cyklus,když už víc jak 4roky HA neberu...jsem na to sama zvědavá jak to bude
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.