Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| andyes | 93348 |
|
|
16.2.2009 11:51:59
Moc děkuji za radu. A s tou slizní máš pravdu, všechno se musi vyrovnat, první dva měsice jsem měla cyklus 30dní a teď mi trvá 27 dní a musím říct, že na hodiny přesně.Budeme se s manželem snažit a snažit dál a uvidíme. Teď začínám 5 cyklus.Hlavně klid a pohodu, ikdyž v práci to někdy nejde, ta pohoda.Hezký den
A co vy už se zadařilo? Jestli ano tak moc moc gratuluji |
| Karmelka | 39414 |
|
|
15.2.2009 20:46:17
andyes:klidně si vem i tu kys.listovou taky beru oboje....
pokud jsi brala HA tak dlouho je možné ,že to chvilku bude trvat než se tělo srovná a než ti naroste dost vysoká sliznice ,aby udežela mimčo....a mě kdysi po vysazení HA doktor ,řekl pokud neotěhotním hned první měsíc po vysazení tak otěhotním až po4měsíci...tak nevím proč,ale vyšlo to tak.... a pokud si měříš bt a ovulaci máš tak zkoušejte dál hlavně klid...protože i psychika vše může bloknout a nemusí se vést...tak přeji brzy pozitivní těhotenský test ![]() |
| andyes | 93348 |
|
|
15.2.2009 9:31:11
Ahoj holky, prosím o radu o hledně vitamínů před početím. O miminko se snažíme skoro už 4 měsíc a stále nic
,měřím BT a beru calibrum baby plan a manžel CEM -M vitamíny pro muže.Mám zkusit brát ještě kyselinu listovou, ikdyž je už obsažená v calibrum baby plan? Antikoncepci jsem brala skoro 13let? Máte někdo podobné zkušenosti?Napište? |
| Karmelka | 39414 |
|
|
13.2.2009 18:44:02
http://lekarnaexpres.cz/eshop/produkt/walmark-pregnium-tbl-60
co vy na to nebo je lepší Calibrum baby plán nebo znáte ještě něco lepšího?dík Melangemy díky nim máme skoro 3letého syna a ted je hodlám používat znovu....teoreticky je nejlepší(když nevíš kdy ovulaci máš)jak ti skončí MS tak do té doby než se ti objeví dvě stejně barevné čárky.... nebo jako já měřit BT a vím že ovulace je až 14dc nebo někdy déle takže začnu testovat asi raději 12dc... stoji okolo 50-60kč v lékárně jak kde .podle toho zda je to proužek(uplně stačí) nebo kazeta já si je ted koupila tady -našla jsem zatím zde,nejlevnější a rozdělili s kamarádkou....takže nás jeden vyšel na 30kč...(u syna jsem měla ovu 18dc a testovala jsem od 11dc takže mě satčilo 8testů...jense musí dodržet pokyny používaní, aby to fungovalo) http://www.ovulacnitesty.cz/ovulacni-testy/lh-strip/ |
| susanah | 51309 |
|
|
11.2.2009 19:51:31
Holky a jak fugují ty ovulační testy? To se dělá několikrát za měsíc? Nevím kdy ovu bude, někdy v polovině, někdy později...takže se testuje tak dlouho dokud se ukáže? Kolik stojí ty testy, nebo jaké doporučíte?
|
| julie |
| • |
11.2.2009 16:48:18
Není to chlap,ale paní Mojžíšová-proto to jsou cviky podle Mojžíšové.stačí napsat do seznamu...Přeji hodně štěstí
|
| Karmelka | 39414 |
|
|
11.2.2009 14:45:39
a jak často máte ssex...třeba zkusit delší dobu nesexovat,aby se spermie udělali a pak rovnou na ovulací + nějaké vitamíny např.Calibrum baby plán + kyselina listová a mužík taky vitamínky hlavně E...
tak at vám to brzy vyjde.a kolik ti je?pokud to není tajemství.... mě je 30 tak doufám ,že nám to pujde..a nebudou nějaké komplikace ![]() |
| Ivča73 | 93140 |
|
|
11.2.2009 10:28:55
Karmelka: měřím BT i ovulační testy. Snažím se uklidňovat tím, že už nejsem nejmladší, tak nemůžu čekat zázraky hned, možná na počkání.
|
| Karmelka | 39414 |
|
|
10.2.2009 19:36:01
Ivča.73:a zkoušeli jste třeba ovulační testy? my díky nim máme syna(skoro 3roky) ted od května začnem pracovat na druhém mimču..tak taky měřím BT a příští měsíc začnu testovat s ovulačními testy...at mám jistotu kdy tu ovulaci mám....
|
| Ivča73 | 93140 |
|
|
10.2.2009 14:52:29
Ahojky, je to pravda. Mám 7letou dcerku a než se nám povedla, trvalo to skoro 2 roky. Vyzkoušeli jsme vše možné a rady tyto: uklidni se, nemysli na to, hlavně se nestresuj, mě vždycky víc vynervovaly.
Po několika marných pokusech na IUI, jsme se objednali na umělé, jenže jsem pár dní před termínem dostala angínu. Tak nějak jsem měla trochu jiné starosti pár dní a další termín byl za 2 měsíce. To mě zřejmě uklidnilo (čekala jsem zřejmě 100% jistotu, že se to podaří) a svým způsobem jsem na to při snažení se přestala myslet. A ejhle, ono se to náhodou podařilo a úplně normálně - přirozenou cestou. Takže ty rady opravdu měly něco do sebe. Jenže vím, jak moc se to težký - psychika je děsná potvora. Teď se s přítelem snažíme o miminko také - neustálé sledování se a měření teploty... Vždyť, co vám tady mám povídat, všichni to jistě znáte. Každý měsíc čekání, jestli už konečně... Ačkoliv jsem si tím už jednou prošla, je tu to zase. Držím všem i sobě palečky a ono to určo vyjde - MUSÍ!![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.