Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Amazonka 4D | 12917 |
|
|
8.2.2009 17:40:26
Jen bych ráda dokončila svoje téma, 2 měsíce Mastodynon a měsíc kontryhel a po 8mi měsících se zadařilo.
Jestli to je tím, nebo není asi nezjistím, ale jako šance pro ostatní... |
| bsimonka | 92763 |
|
3.2.2009 15:54:33
Ahoj všichni,15 měsíců jsme se snažili s přítelem o miminko,dle výsledků oba v pořádku ale stále nic,a tak jsem byla ochotná zkusit vše. V prosinci jsem sice otěhotněla,ale během pár dní potratila,nebyla nutná ani revize,jelikož jsem byla těhotná sotva pár dní.Zaujak mě článek o fytototniku a vitatoniku,a tak jsem ho vyzkoušela. A světe div se,dnes hlásím 7tt! A věřím tomu,že to bylo právě díky těmto vitamínkům. Takže snažilky,velice si to chválím a doporučuji. pokud by jste měla některá zájem,dám vám kontakt na paní,díky které jsem otěhotněla
Krásný den |
| veru77 | 88600 |
|
|
3.2.2009 14:40:04
Ahoj snažilky,
nevím, jestli jsem to četla tady, ale bylo to o nějakých cvicích. Byly pojmenované podle muže..... Nevíte některá? Děkuju... |
| susanah | 51309 |
|
|
3.2.2009 14:27:44
Bloud my se pokoušíme už rok
Dle vyšetření jsme oba zdraví, myslím že to bude v psychice, ale neumím na to nemyslet ![]() |
| bloud | 92742 |
|
|
3.2.2009 11:03:36
Ahojky,čtu vaše příspěvky a je to moc zajímavé.Já jsem vloni poprvé otěhotněla což bylo moc super,a bohužel jsem potratila,že prý se to stává je mě 27.Teď se s přítelem pokoušíme znovu skoro půl roku a zatím nic.Jsem z toho nešťastná ale nevěším hlavu.Teď beru asi měsíc kyselinu listovou a piju kontryhel a řebříček a cvičím podle Ludmili Mojžíšové ale zase z toho nic nebude.Jen by mě zajímali vaše názory,třeba i nějaká rada.Ahojky.
|
| Lenka a zlatíčka | 56804 |
|
|
2.2.2009 22:07:46
Ahoj, můžu poradit toto:
http://www.ceskachlorella.cz/Mystery/Welcome.htm více informací také na: http://www.ceskachlorella.cz Hodně štěstí a hlavně na miminko nemyslet. Jsem v podobné situaci po potratu. Zní to asi fádně, ale hodně žen otěhotní, když se začnou soustředit na něco jiného, než je otěhotnění ![]() |
| susanah | 51309 |
|
|
2.2.2009 20:06:04
Dobrý večer holky
Jen se chci zeptat jestli máte některá pozivitní zkušenost s elixírem Feminan? Už rok se marně snažíme o druhé mimi (první bylo bez problémů) a já už hledám cokoliv, co by mi nějak pomohlo. Dívala jsem se na Fytotonik a Vitatonik, ale to je tak moc vychvalované až to ve mně budí nedůvěru... |
| Roxana, 35 | 12388 |
|
|
30.1.2009 15:42:15
Ahoj, v knize Přirozené plánování rodičovství jsem se dočetla (pokud se dobře pamatuji), že spermie žijí v těle ženy i 8 dní,rekord je snad 12 dní. Proto není úplně spolehlivé počítat s tím, že pár dní po menses, když je styk, tak k těhotenství nedojde. Ty mršky tam totiž vydrží čekat dlouho a když nepřijde ovulace zrovna hrozně pozdě, tak prostě k těhotenství dojde, i když se přímot před ovulací nebo při ní nesouloží.
|
| HANULA (Bára10/04,Matěj 03/06) | 11714 |
|
|
21.1.2009 14:50:57
Dobrý den, moc se omlouvám, že vám takto vstupuji do diskuse, ale mám pro vás nabídku, která by vás mohla zajímat. Jde o tzv. ZELENÉ POTRAVINY, které mají úžasné účinky pro náš organismus. Jednou z těchto potravit je MLADÝ JEČMEN.
JAK MLADÝ JEČMEN POMÁHÁ LÉČIT NEPLODNOST A PŘIPRAVIT ORGANISMUS NA TĚHOTENSTVÍ? Mezi základní vlastnosti Mladého ječmene patří adaptogenní účinek. To je harmonizující vliv zelených potravin jak na fyzický, tak na psychický stav těla. Ten přispívá k tomu, aby se upravily utlumené či zvýšené hormonální funkce nejen ženských pohlavních orgánů, ale i všech spolupodílejících se systémů - např. štítné žlázy a hypofýzy. V praxi to znamená především pravidelný menstruační cyklus, který je předpokladem i správné funkce ovulace. Dalším významným účinkem je protizánětlivé působení Mladého ječmene, které napomáhá zlikvidovat záněty adnex, tedy vaječníků a vejcovodů. Stejný účinek se uplatní i u chronických zánětů dělohy a pochvy. Důležité je odstranit nejen tyto záněty, ale všechna zánětlivá ložiska v těle, protože se tak zvýší jeho obranyschopnost a vše začíná fungovat tak, jak by mělo, tedy normálně. Mohutný antioxidační účinek chrání vznikající a rostoucí plod před degenerativními změnami a napomáhá tak jeho zdravému vývoji a dozrání. Stejně tak působí i na děložní sliznici a tím připravuje místo budoucího zahnízdění oplodněného vajíčka. Živiny, které s sebou Mladý ječmen do organismu přináší jsou pak důležitým předpokladem všech předchozích dějů, protože jsou nezbytné pro správnou funkci imunitního systému a jednotlivých metabolických dějů. Neméně významný je i očistný účinek Mladého ječmene. Odstranění jedovatých látek z těla nejen znamená mnohdy zásadní předpoklad úspěšného oplodnění vajíčka a následného donošení plodu, ale zároveň chrání i plod samotný před budoucími zdravotními komplikacemi. Je totiž zjištěno, že během vývoje plodu dokáží jedovaté látky a těžké kovy obsažené v těle matky prostupovat přes placentu do vyvíjejícího se plodu. Takže po narození dítěte má sice maminka o 50% těchto látek méně, jenže těch zbývajících 50% se neztratilo. Má je v sobě právě narozené miminko. Proto je nesmírně důležité tyto látky odstranit z těla ještě dříve, než dojde k početí. A to právě zelené potraviny um VÝROBCE: Green Ways Pokud některou z vás tato nabídka zaujala, napište mi na mail: hanula.horakova@seznam.cz, pošlu vám podrobnější informace. Já sama a i celá má rodina včetně dětí, máme s těmito přípravky výborné zkušenosti, proto doporučuji velice ráda dál! ![]() Krásné odpoledne! Hanka |
| Anki |
| • |
18.1.2009 10:05:37
Přesně jak píše Vema ale upřesním spermie žijí 2-3 dny takže je nejlepší milování každý 3 den pokud se milujete každý den spermie nestihnou dozrát a nejsou tak kvalitní potom je také dobré ne jen nožičky nahoru ale můžete mít převrácenou dělohu proto je vhodné zkusit polohu zezadu a lehnout si na bříško plus podpořit tělo vitamínkama a taky ho pořádně pročistit nejlépe přírodními a né chemickými Anička
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.