| tiffany+2 | 100206 |
|
|
4.2.2019 12:50:43
Oni to naplánovali a ptali se mě - pojedeme? Já, že se mi nechce. A všichni hrozně začali prooooč, to bude super. Já nakonec kývla. Prostě to tak bylo. Ok jsem blb, že jsem na to kývla, vím.
|
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
4.2.2019 12:49:51
Asi mu řekni všechno, co ti na jeho chování vadí a proč. A řekni to i té "kamarádce". Když toho nenechají, bude ti to pořád vadit a kazit dovolenou, tak klidně udělej scénu. No a co. Otrav jim to. Anebo začni flirtovat s přítelem "kamarádky". Hlavně se tiše neužírej a něco udělej. Ve vztazích se má komunikovat. Pokud ti tvůj partner úmyslně dělá něco, co ti hodně vadí, asi nemá smysl mít takového partnera. Pokud ti dělá něco co ti vadí neúmyslně, asi neví, že ti to vadí.
|
| Persepolis | 107413 |
|
|
4.2.2019 12:48:22
Mně by už dost vadilo, kdyby někdo naplánoval dovolenou beze mne a pak mi to předhodil jako hotovou věc. To flirtování nemusí vůbec nic znamenat. Znám ženské, co flirtují už ze svoji samotné podstaty, aniž by tím něco sledovaly, jenom se prostě rády líbí, jsou rády středem pozornosti. Ty si to musíš vyjasnit s mužem a na rovinu mu říct, jak moc se ti flirtování nelíbí.
|
| tiffany+2 | 100206 |
|
|
4.2.2019 12:47:14
Libiku tak to nevím vůbec proč. A to šití do mě v tomhle mém rozpoložení je moc příjemné..
|
| libik | 142094 |
|
|
4.2.2019 12:40:52
Já taky žárlím (žárlila jsem), ale beru to jako svou přednost a všude se tím chlubím, nevím proč bych to měla tajit manželovi
![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
4.2.2019 12:39:55
Ruth, no a jak se z takové pozice se ctí vystupuje?
Já vím, co bych si počala ve svém věku, ale já jsem stará dáma s odrostlými dětmi, toto jsou podle všeho mladí lidé, kterým by se hroutily rodiny. |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
4.2.2019 12:39:38
Přesně tak, už vymyslet dovolenou bez Tebe je na pováženou, to se nedělá.
Myslím, že Tvoje pocity jsou legitimní a nemusíš se bát je ventilovat. Pokud je ten přítel takový kretén, že na Tebe nebere ohled, tak jak se asi bude chovat, až budete mít děti? |
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
4.2.2019 12:35:58
Libiku, já tomu věřím, sama jsem tohle zažila, samozřejmě nemůže za to jen ta žena, on je problém, když je odezva i z druhé strany. Ta flirtující dívka měla tenkrát taky přítele a stejně to ničemu nezabránilo, můj partner a ona po sobě házeli očkama a jiskry létaly, fuj mrazí mě z toho, jen si na to vzpomenu. Samozřejmě se taky vyhledávali, šrábali spolu brambory a chodili do sklepa pro víno (vždycky jim to trvalo). No byli jsme mladí, bezdětní, svobodní, i tak to byla síla, "naštěstí" jsem si pak šli každý svojí cestou. On pak urputně škemral, ať se vrátím, ale, že se choval jako blbec si přiznat nechtěl.
|
| Ruth | 147384 |
|
|
4.2.2019 12:32:58
Správně tušíš, že už ten začátek byl divný. Neboj se (si) to přiznat. Vymysleli dovolenou bez tebe? To není nejlepší nápad, netaháš v té partě náhodou za kratší konec?
Flirtování je sice nezávazné, ale v takové skupině jedovaté. Zaplaceno - nezaplaceno, bylo by fajn si to celé vyjasnit co nejdřív. Nechce se ti to otvírat, protože si myslíš, že se ztrapníš. To je lidský... Představ si, jak budeš sedět se zbytkem výpravy u stolu, strnulý výraz, protože jim dvěma t.č. venku budeš počítat každou cigaretu. A ještě čelit "vtipným" poznámkám - haha, ona ti ho nesežere, bav se... |
| libik | 142094 |
|
|
4.2.2019 12:27:27
Tiffany, já vím, že sem chodíš a nechci být podezíravá, ale začíná se mi příběh¨
"jak jedu na dovolenou s hodným manželem, co se těší aneb zlá kuřačka nám v patách" zdát trochu přitažený za vlasy. Tak si pěkně zalyžujte ![]() |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.