| Ambrosie | 96492 |
|
|
4.2.2019 14:39:47
A proč ji chceš přežívat? Jako aby ti týden bylo divně a neužila sis to?
Řekla bych manželovi, že za nastavených podmínek (flirtování s Květou) prostě nepojedu. Nicméně vztahově toto nechápu - jsou věci, který se prostě partnerovi nedělají. To je o elementární slušnosti a respektu k partnerovi. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
4.2.2019 14:38:33
"no ono dost často pouze vidět(jako nezůčastněný pozorovatel) někoho flirtovat je trapas
dělat to před partnerem, nehoráznost, nevychovanost a neúcta, (jasně, dle mého) , každý má tu hranici jinde, ale dle mého se toto prostě nedělá" Souhlasím. |
| boží žena | 67104 |
|
|
4.2.2019 14:15:04
no ono dost často pouze vidět(jako nezůčastněný pozorovatel) někoho flirtovat je trapas
dělat to před partnerem, nehoráznost, nevychovanost a neúcta, (jasně, dle mého) , každý má tu hranici jinde, ale dle mého se toto prostě nedělá |
| ...j.a.s... | 81911 |
|
4.2.2019 14:07:20
Tiffany, a je to fakt flirtování? Pokud jo, pozvala bych i kamarádku na kávu a řekla bych jí i tvému partnerovi současně, že konkrétně tyto situace vnímáš jako flirtování a že je ti to nepříjemné. Dál byste se o tom mohli bavit a uvidíš. Zas pokud je to tvoje kamarádka, měla by i ona pochopit, proč ti to vadí. Flirtování se kolikrát zlehčuje, ale podle mě je přes čáru flirtovat s někým a být zadaný. Buď chce být partner s tebou a pak nemusí flirtovat anebo chce cukrovat s jinou a pak, ať táhne dál.
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
4.2.2019 14:00:05
Kudlo jo jasně. Já myslela nereagovat VEŘEJNĚ. Bohužel jsem pak z příspěvku něco umazala a tohle z toho už nebylo zřejmé. Že promluvit s mužem v soukromí ano, ale nekomentovat veřejně.
|
| Žžena | 83005 |
|
4.2.2019 13:53:31
Máte děti a není vám už dvacet, lze tedy předpokládat, že jste již pevný pár, který spolu něco zažil. Prostě mu narovinu řekni "Franto, jak se k sobě chováte s Máňou, je mi velmi nepříjemné, nelíbí se mi to, cítím se ponížená (popiš svoje pocity)". Pokud jste normální spokojený pár a Tvůj muž jinak není trubec, nebude mít potřebu způsobovat Ti nepohodlí.
Přežít dovolenou beze slova s kyselým výrazem je ten nejhorší model. |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
4.2.2019 13:52:57
Já nesouhlasím s tím, že by člověk měl nereagovat, když se mu něco nelíbí.
A upřímně řečeno, když jde o mě, tak proč bych měla brát přehnaný ohledy na to, aby nikdo jinej nebyl náhodou otrávenej? Přece by mu to mohla říct někde o samotě, ne mu "udělat scénu", no a pak by se vidělo, jak by zareagoval. (jen pro srovnání, představte si, jak by asi reagoval žárlící muž, kdybyste dejme tomu vy s někým koketovaly, a jak by to bylo vnímáno, jestli by opravdu v partě byl ON za debila, kdyby se opravdu jednalo o otevřený koketování a ne o přehnanou žárlivost, protože partnerka promluví s někým jiným než s ním). |
| Hadice a hadi | 94577 |
|
4.2.2019 13:51:29
To jo, je to ponižující. Můj první kluk byl čumil... Nic neříkal, ale furt čuměl na jiný ženský, hledal s nima oční kontakt. Vadilo mi to děsně, on si to vůbec neuvědomoval, nějakej reflex či co...
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
4.2.2019 13:49:46
marko, tou poznámkou právě dám najevo, že to vnímám... podala bych ji se smíchem, ale je jasné, že v tom to upozornění je...
zažila jsem něco podobného kdysi (jenže to šlo o houby, byl to jen "přítel") a podobné poznámky vedly k tomu, že si on uvědomil, co dělá a ona, že to není nenápadné... u mne to vedlo k tomu, že mě to přestalo bavit komentovat a poslední poznámka byla ve smyslu "když ho chceš, tak si ho nech, mně za to nestojí" (jistou satisfakcí mi bylo následné dolézání a odprošování - pro mne pozdě a už bez zájmu, věděla jsem, že takový by mi za námahu vážně nestál) |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
4.2.2019 13:48:43
Ruth, to zní dobře
![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.