| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Přeřeky

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 289  [Dalších 139 >>]
Parabolla 19058
2.2.2005 20:03:23
Můj 3-letý syn je dost nachlazený.Zrovna jsem ho vykoupala a říkám mu,že se půjdem vypotit.On se pěkně usadil,upravil a plným nosem mi říká:MAMI TAK FOŤ.Rozuměl mi vyfotit.
rabasek 7160
2.2.2005 20:00:58
Nesmíte se na mě zlobit ale tohle dneska vylezlo z manžela. Jeli jsme ke známým a ze strany se přibližovalo dost rychle auto a manžel celej rozčílej že musí brzdit když jsme na hlavní řvat"Ty čumáku strč tam ten čurák a já ti ho urazim" Ani asi nemusim překládat jak to myslel.Stačí si vyměnit dvě slůvka od č.
Jana, Anička a 2 kluci 12344
2.2.2005 19:54:53
Naše babička dostala k osmdesátinám mobil, a když jsme se jednou bavili, jaké výhody má který operátor, řekla nám, že ona má Interhotel (ve skutečnosti má Eurotel...).
Danyjelka 18701
2.2.2005 19:49:05
Tak to s tím pohřbem mě rozesmálo, až jsem si vzbudila dvojčata. :o)))))))

Jinak zatím u mě vede "Otčím pod lavinou", "Křeč na klacka" a "kreténi" + naříkající vdova :o)
Janet
  • 
2.2.2005 19:10:29
A ještě jsem si vzpomněla, možná to není ani moc vtipný a spíše pro otrlejší povahy, ale u babičky na vesnici se konal pohřeb jednoho pána a jeho žena vzlykala nad hrobem, když ho ukládali: "Františku, cos nám to udělal, tos nám ještě nikdy neudělal".
Janet
  • 
2.2.2005 19:05:57
Jo, Katy, na Kotěnočkina si taky pamatuju..:-))

Já měla zase jako dítě problém v slovenské části hymny, kde se zpívalo zastavme se bratia veď sa ony ztratia a já pořád furt myslela, že "bratiavica" je slovensky bradavice a vůbec mi to nepasovalo, proč ji cpou do hymny...
Lefff 13513
2.2.2005 19:05:51
Křeč na klacka u mě pořád vede :-)

Včera jsem se zapotila u psaní jedné sms kamarádovi. Holt háčky a čárky někdy chybí.... Chtěla jsem mu sdělit, že je jak Baron Prášil, a po odeslání sms mi došlo, že si přečte, že je Baron Prasil....
*Kate 12933
2.2.2005 18:48:04
tak chudáka mého bratra i dnes na prahu třicítky stále spolehlivě vytočí, když mu připomenem, jak se kdysi přišel zeptat: "mami, co je to Kotěnočkin?"
Právě se totiž díval na Jen počkej zajíci ...
Marky+Tomík a Klárka 21856
2.2.2005 17:32:57
Kate,taky jsem dlouho přemýšlela o tom žehlení...
Musím vás tady číst,díky tomu se snad rozrodim-tvrdne mi břicho...no vlastně trvale:-)))
Hysterka,historka a historický dítě jsou také mé oblíbené!!!
Marky
iveta34 20885
2.2.2005 12:12:42
Tak jsem si řekla-že dám k lepšímu zážitek ne můj-ale mé sestry.V létě jsem byla u rodičů a šly jsme se sestrou s dětma v kočárkách ven.Sestra mi popisovala jaký skvělý nový pekařství ve městě maj a co dobrot tam prodávají.Nejvíc básnila o POVIDLOVYCH KŘUPINKACH-což měly být jakési šátečky s povidly z jakoby lístovýho těsta.No a jak byla v tom líčení tak jsme přišly k oné pekárně a ona se jala prakticky ukázat jak mooc dobrý jsou. Vběhla do obchodu a jak byla rozjetá-tak si poručila DVĚ KŘUPINKOVE PINDULE:)))No-vzhledem k tomu-že to bylo na Valašsku a tam výraz pindule znamená něco úplně jiného-tak to taky vzbudilo docela ohlas:)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 289  [Dalších 139 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.