| :-) zaregistrovaná | 133043 | 
| 
 | 
 21.3.2021 11:15:20 
Myčka je u nás spotřební zboží. Do domu jsme jako první kupovali drahou, odrovnal jí nevyvážený tlak vody, což jsme nevěděli, že stavba ušetřila na jednom ventilu za necelé tři tisíce, a nás to stálo myčku za 25 tis. a výměnu baterií v koupelnách. Teď kupujeme myčku jako spotřebák, jsme hodně doma, jde 2x-3x denně. Takže hlavně aby měla záruku na 5 let, pak už ji považuju za odepsanou. Nově mám značku LORD, je to levnější značka, výrobek shodný s BOSH myčkou, byla lepší záruka. Co ale řeším dost je čelní panel. Do další kuchyně budu mít myčku s panelem přímo od výrobce, ne shodným s linkou. Největší opruz je do staré kuchyně dávat novou myčku a zkoušet na ní napasovat původní dvířka. Už nikdy více.  
 | 
| klikli | 93034 | 
| 
 | 
 21.3.2021 11:10:05 
Máme 9 let věstavěnou od Siemens, měnili jsme nedávno čerpadlo, jinak je ok. Příští bude asi taky Siemens nebo Bosch. Od Siemens máme i troubu a mikrovlnku a jsme spokojení. 
 | 
| Bouřka | 7675 | 
| 
 | 
 21.3.2021 10:52:10 
Se bojím, že mě to v brzku taky čeká. Já bych brala Siemens, je mi sympatičtější, protože mám 15 let od nich pračku a je skvělá, akorát loni se jí museli vyměnit už ošoupaná ložiska, pár stovek to stálo. 
Ale u myčky zvažuju Philco. To je ta stávající a bude nejméně stejně stará jako ta pračka, mám ji poděděnou. Bohužel se rozpadá vnějšek. Horní deska by šla asi vyměnit (volně stojící), ale postupně se rozpadají dvířka a asi upadnou úplně. Ale myje furt dobře. Naši měli Philco jako první myčku a ta taky vydržela dlouho. Jenže máma v poslední době měnila myčku několikrát po pár letech a to neměla nic levného. Že prý ty současné moc nevydrží. To pak zase nemá smysl vrážet do ní zbytečné peníze. Ale nebyla to tuším žádná z těhlech značek.  | 
| lela, rosa, niki | 88737 | 
| 
 | 
 21.3.2021 10:36:03 
Budeme se stehovat a musim koupit nove spotrebice. Rozhoduji se mezi dvema myckami - Candy a Siemens. Ta prvni je levnejsi, energeticka trida D, ta druha o 3000 Kc drazsi, ale A++ ....  
https://www.mall.cz/volne-stojici-mycky/candy-h-cf-3c7lfw https://www.mall.cz/mycky/siemens-sn236w01ge Jakou byste vybrali? dekuji moc...  | 
| Simeona a 3 | 68216 | 
| 
 | 
 3.12.2020 9:04:33 
AEG super. Máme pračku, sušičku (pračku 9 let, sušičku 3 roky) a jedou. Vysavač Elektrolux (součástky tytéž jako AEG) fungoval 10 let. 
Starou myčku jsme měli Bosh, jela 10 let, ale asi 5x byla v opravě. Nová je AEG.  | 
| Kaliope X | 157897 | 
| 
 3.12.2020 8:21:56 
Pokud potřebuješ vestavěnou myčku jenom kvůli výšce, tak to není nutné. U většiny myček jde sundat horní kryt a tím snížit výšku. Některé značky v dispozicích dokonce už uvádí výšku s krytem i bez krytu. 
Měla jsem asi 12 let AEG, a to je u nás šíleně tvrdá voda a znovu AEG, nově se sama otevře a vypne, to je super funkce. Nová myčka má šuplík na příbory a znamená to, že se do toho horního šuplíku nevejdou tak vysoké věci, jako se vešli do staré, kde byl jen koš na příbory.  | 
| Půlka psa | 24064 | 
| 
 | 
 3.12.2020 8:17:42 
Naši teď mají po dvaceti letech novou myčku. Obě Whirlpool. No a stará myla asi 40% mycího času té nové, přitom s lepším výsledkem. Ekologie za tu dobu pokročila. Naše Mora myje s novou generací pořád stejně rychle a dobře. Asi se s ekologií tak nezalamují nebo co.  
 | 
| Vítr z hor | 100046 | 
| 
 | 
 3.12.2020 6:53:34 
Puvodni mycka byla Whirlpool, vyrobena v Nemecku, nejvyssi typ. Vydrzela asi 17-18 let, uz nevim. Nelibil se mi opravar, ktery ma v miste monopol a posilaji ho vsechny znacky, s nimiz ma smlouvu, tak jsem vybrala znacku, s niz smlouvu nema. Vzala jsem nejnizsi typ Miele (asi o 10tis levnejsi nez minula Whirlpool) a asi 5 let zatim dobry. Jen teda vsechny znacky znacne prodlouzily programy, asi ze ekologie, takze ta minula mycka ktera myla dobre a rychle, je proste nedostizna. 
 | 
| Vážný2 | 158667 | 
| 
 2.12.2020 23:37:34 
První myčka Bosch nám vydržela hodně přes deset let. Druhou máme zatím ten zbytek do 20. První dostala žena ke 30. narozeninám. 
Ale rekord byla lednička Bosch, tu jsme měli od mého narození a byla vyrobena někdy koncem 60.let. A pak jsme ji darovali jedné neziskovce, kde sloužila do pražských povodní v roce 2002.  | 
| zerat | 18305 | 
| 
 | 
 2.12.2020 21:09:41 
A já mám Gorenje troubu vyšší řady a jede 7.rokem. Šéf před pár lety koupil myčku Gorenje po dobré zkušenosti s předchozí a z nové byl nešťastný. Asi je to o ceně a řadě a štěstí na kus  
![]()  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.