Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dari79 | 114243 |
|
2.11.2018 18:19:00
Mám ji v jedné ze svých kuchyní a jsem s ní spokojená. Mám ji postavenou v rohu linky u dřezu, takže zabírá místo, kde dřív byl odkapávač na nádobí. Přívod normálně rozbočkou z baterie, odpad svedený do odpadu pod dřezem, žádný problém. Vejde se mi do ní toho dost, hrnky, skleničky, talíře, příbory, většina normálně malých hrnců, zapékací misky... Ono když jsou dva, tak ve velkých hrncích asi stejně nevaří.
Mám nějakou takovou https://www.zbozi.cz/vyrobek/candy-cdcp-6-e-s/fotogalerie/ akorát už nevím, jestli na 6 nebo 8 sad. Nemám s ní vůbec žádný problém. |
| Alca | 145121 |
|
1.11.2018 21:31:23
Měli jsme stolní myčku tři roky, protože kuchyň byla v garsonce malinká. My jí teda měli na pračce (přítok a odtok vody byl přes stejný kohout, měli jsme rozdvojky), byla stejně široká jako pračka (takže 60 cm), takže to chce změřit, kolik místa jim tam zbyde. Na durhou stranu už se pak na lince nebude hromadit nádobí ať už špinavé nebo čisté.... Velké hrnce/pánve se v ní moc mýt nedají, ale na běžné nádobí co se kupí (hrníčky, skleničky, příbory, talíře) je užitečná.... Byli jsme ve dvou a pouštěli jsme ji jednou za 2-3 dny.
|
| daba+holčička | 55689 |
|
|
1.11.2018 21:00:24
kámoš jí měl na nižší lednici cca 140 cm, myla slušně, na nádobí pro jednoho chlapa stačila, přívod měl myslím z baterie, odtok volně do dřezu, žádná krása
|
| Kudla2 | 58452 |
|
|
1.11.2018 20:45:35
No oni by právě museli hrábnout do té linky a vyndat jednu skříňku, a ta linka už je opravdu stará a myslím, že by to nevydržela a novou by kupovat nechtěli.
Takže zjišťuju, jak by to šlo cestou nejmenšího odporu. ![]() |
| Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
|
|
1.11.2018 20:01:53
Nemůžou prostě jednu klasickou myčku (třeba užší) postavit vedle linky? Kdysi jsme to zjišťovali, ale byl tam nějak nutný přepad, aby odtékala voda a jednu skříňku to minimálně zabere.
|
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
1.11.2018 20:01:46
Teoreticky ano, vejde se tam toho jen trochu, spíš sklo, talíře a příbory, ale hrnec tam nenacpeš. Kdysi jsem jí měla jako první myčku, nedala jsem jí na linku, ale nacpala do skříňky pod dřez, protože je to celkem velká bedna. Měla jsem jí chvilku, raději jsem pak do těch skříněk zasáhla a pořídila aspoň tu 45cm, ta byla pro dva dobrá. Navíc za malý rozměr platíš peníze navíc, poměr cena/výkon je prostě špatný.
|
| Kudla2 | 58452 |
|
|
1.11.2018 19:48:58
Máte s tím někdo zkušenosti?
Situace - pro starší konzervativní lidi s už odrostlými dětmi, kteří nechtějí zasahovat do kuchyňské linky. Kolik místa to zabere, a musí to být nahoře na lince (kvůli odtoku vody)? Vejde se pak na tu linku ještě něco? Za jakékoli zkušenosti budu ráda. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
29.10.2018 17:45:25
Já si zas při čtení těch zlobných invektiv vždycky uvědomím, že ježibaby nejsou vymyšlené pohádkové postavy.
|
| zen | 6251 |
|
|
29.10.2018 17:39:52
Hodne veci uz tu bylo napsano. My take mame mycku Bosh uz pres deset let a porad jede . Jsem s ni moc spokojena.Jsme ctyrclenna rodina a mycka jede denne nekdy i dvakrat.
Sul nepouzivam mame mekkou vodu a neni treba. Lestidlo pouzivam protoze v mycce prevazne myji sklenice, hrnecky, talire, misky a pribory. Velke hrnce a panve myji v ruce , protoze uz se mi tam vetsinou nevejdou a nechci cekat na dalsi cyklus. Jinak pouzivam kvalitni gel radeji nez tablety. Prijde mi ,ze dele vydrzi a mam vetsi kontrolu s davkovanim. Nadobi predem zbezne rychle oplachnu a zbavim vetsich kusu.Nekdy i necham odmocit. Mam zkusenost pokud necham zaschnout jidlo,tak mi to ta mycka neumyje. Po dokonceni cyklu mycku vypnu a otevru dvere a necham vypustit paru az vse schladne ,tak ji vyklidim. Nadobi je vetsinou suche. Nekdy se stane ,ze se nekde usadi voda a ta nevyschne. Zalezi jak jsem tam to nadobi naskladala. Davam pozor aby se ta vrtule mohla tocit . Jednou za cas cistim filtr a trysky ty se castym pouzivam zanasi. Programy pouzivam pouze dva normalni a kratky cyklus. To se mi na tech myckach od Boshe libi ,ze jsou jednoduche a nemaji 159 ruznych programu. |
| Bouřka | 7675 |
|
|
29.10.2018 13:38:35
Jitys, to musíš napsat důsledně po lopatě, jinak někteří nepochopí, že zmínka o matce a tchyni souvisí s tím, že jsi neměla kde to okouknout zblízka, a ne s tím, že se jimi inspiruješ.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.