| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Myčky nádobí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 6287  [Dalších 5707 >>]
Len 108740
28.9.2016 22:12:44
Zen, fakt v ruce? My jsme taky ctyri a vejdou se mi vsechny talire i hrnce zaroven. Nedavam tam akorat wok, protoze ten do mycky nesmi. Jinak vsechno, dneska tri hrnce, panev a bezne nadobi jako talire, nahore misky, hrnky sklenicky. Kdyz se mi tam neco nevejde, necham si to na dalsi varku~:-D
Bellinka 134640
28.9.2016 22:09:28
Určitě. A ještě čaj.
zen 6251
28.9.2016 22:08:56
Pouzivam obe a hodne mi to ulehcuje zivot.
Jsme doma ctyri a tech talirku a hrnecku a priboru je spousta.Velke hrnce, panve apod. myji v ruce.Zbytecne to tam pak zabira misto.Ja ji naskladam, deti pak nadobi vyskladaji a ulozi .Mycka u nas bezi denne a o vikendu i dvakrat.
Vybrala bych nejakou hodne jednoduchou.My mame Bosh a ma asi jen pet knofliku.Ja stejne vetsinou pouzivam bud dlouhy nebo kratky program na myti.To je vse.Pak tam mame nejake oplachovani a na hodne spinave nadobi ale to vubec nepouzivam.Jo take jsme chteli aby byla ticha.Bydleli jsme v byte kde byla stara mycka a clovek se nemohl ani koukat na televizi kdyz jela mycka.
Muj tatinek v CR zije sam a mycku ma a skoro vubec ji nepouziva.Nikdy si na ni nezvykl.Ma tu uzkou a ani tu nenaplni.

No susicka je u nas take oblibena .Pradlo krasne nafouka.Diky susicce jsem hodne zredukovala zehleni.Ale pradlo se muzi vyndat hned za tepla a slozit.Musi se dat pozor aby se pradlo nesrazilo.Ne vsechno se tam da nacpat.Ale vetsina jo.A take pouzivam asi jenom dva programy.
Alca 145121
28.9.2016 22:08:13
Kouličko to je těžký, záleží na tom, co ty považuješ za akutnější :) pro mě to byla vždy myčka, jenže my měly vždy kde sušit (sušárna/pokoj navíc/půda). Mě prudí mít nádobí a mám ráda, když mám po vaření ulizeno a nemůžu si vynachválit, jak se špinavé nádobí do myčky "schová" :) 3 roky jsme ve dvou měli malou stolní myčku (ještě menší než ta úzká, měli jsme ji na pračce) a byť se v ní nedaly mít hrnce a velké věci, byla jsem ráda, že ji mám. Takže já bych na Tvém místě radši brala tu úzkou než žádnou, holt ji budete muset jen pouštět častěji.....

2 metry od vody a odpadu je dle mého ok, existují v pohodě 3 metrové hadice.... U sušičky neporadím, neb ji ještě nemám :) U mě byla akutnější ta myčka :D

P.S. (Edit) Mě teda myčka nidky nemsrděla, v malé jsme neměli ani ten osvěžovač, v té současné máme, neb už tam byl (koupená z druhé ruky). Byť máme pro dva 60 cm (i když vestavnou) tak ji myju po každém vaření, takže minimálně 1x za dva dny, spíše 1x denně. Máme funkci i na poloviční naplněnost (což se ve dvou vážně hodí!) i to spláchnutí nečistot (i dkyž to se dá opláchnout i pod tekoucí vodou ve dřezu).
x x 15263
28.9.2016 22:02:57
ROzhodnout se mezi myčkou a sušičkou, tak bych asi spíš brala sušičku, protože toho prádla pro 6 lidí je kvantum a hlavně v zimě mě věšení po baráku dost prudilo. Myčku miluji taky, ale zase nějak brutálně mi umývání nádobí nevadí. ~z~
Lída+4 138596
28.9.2016 21:55:05
Pokud bych ji měla kam dát, brala bych rozhodně radši sušičku. Myčka se nám před pár měsíci rozbila (taky už měla léta), a nijak zvlášť mi nechybí. Naproti tomu mi vadí, když v zimě prádlo mizerně schne, případně když nemůžu vyprat všechno, co bych potřebovala, protože by to nebylo kde usušit.
cinnamon 33903
28.9.2016 21:45:19
V malém bytě bych upřednostnila sušičku - mít pořád byt obložený sušáky s prádlem by mi vadilo.
Saténové povlečení na Favi.cz - top výběr
Senedra 14756
28.9.2016 21:41:46
Hlavně - zjistila jsme, že co máme myčku, tak jsem taková... marnotratná, co se týče nádobí. Dokud jsem všechno osobně myla, tak jsme dopila hrnek čaje, hned jsem ho aspoň vypláchla a použila. teď ho strčím do myčky a beru další.
Senedra 14756
28.9.2016 21:37:32
Sušičku plánujeme časem, myčku máme a když 3 dny stála, tak rodina značně prskala. Jsme 4, ráno doma snídáme, odpoledne svačina, večeře, někdy manžel přes den oběd - málokdy nezapneme jednou denně. Dneska jela ( a jede) jak divá, ráno jsme vytahali nádobí, které se umylo přes noc, pak nádobí po obědě ( 6 lidí), odpoledne jsme měli návštěvu, myčka opět plná a pár kousků jsem ještě domývala v ruce. Já lobuju za myčku.
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 6287  [Dalších 5707 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.