| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Myčky nádobí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 6287  [Dalších 5647 >>]
Gab1 148226
28.9.2016 20:04:13
Svynko myslím, že jsi s tímto vyjímečná teda! Já zapínám myčku někdy i 2x denně.
Gab1 148226
28.9.2016 20:02:48
Nejdřív myčku pak sušičku. Pokud jde o kočky, tak ty bych nadále myla ve vaně, pokud se to dělá~t~.
kysnutá knedla 99495
28.9.2016 20:01:47
Ja by som si vybrala jednoznačne sušičku. V prípade zlého počasia nedám na ňu dopustiť.

Umývačku som mala, a darovala som ju. Zbytočné, smrdí to, a zaberá to drahocenných 90cm v linke.
kambala pláááckááá 118391
28.9.2016 20:00:58
napřed myčka, pak sušička
Koulička M 128389
28.9.2016 19:58:32
Milé ženy (i případní muži) napíšete mi, prosím, vaše zkušenosti s myčko a sušičkou? Jaké funkce se osvědčíly, jaké byste postrádali, jaké jsou zbytečné... A který spotřebič by vám víc chyběl?

Rodina se rozhodla, že nám koupí jeden nějaký důležitý spotřebič. TV, PC, lednici máme. Takže na pořad dne přichází myčka nebo sušička. Pořád nevím. ~d~
Když myčku, musela by to být úzká, stačí pro 3 lidi a 3 kočky? A pokud bych nechtěla předělávat linku, byla by asi 2 metry od vody a odpadu. Je to reálné?
Když sušičku, tak nějakou, které by nevadilo stát v úzké chodbičce jen o pár cm širší, než je ona sama. Musí mít sušička nějaký zvláštní jistič, jako pračka? Máme sice balkon, ale úzký a sušíme na strašáku před zábradlím, jakmile není hezky, neschne to. Máme hodně montérek, pracovních trik, teď v zimě to budou i pracovní mikiny, bundy, vesty... Hodně ručníků, osušek, povlečení - kvůli našim 3 kočičkám převlékám často...

Jak byste se rozhodovali vy? Nebo něco úplně jiného, co využijete a už byste se toho nechtěli vzdát?
zerat 18305
9.9.2016 20:34:45
Len, ty jsi tedy číslo ~:-D Vážím si toho.~f~ Ale to je raději nabídni někomu blíž a vez lehčí zavazadlo. ~x~ Každopádně koupit 200 ks je tedy opravdu bez vyzkoušení risk :-)
Len 108740
9.9.2016 19:01:49
Zerat, letadlo je to nejmensi, jen ty kapsle jsou tezke a dovolena vaha pro kufry limitovana. Ale jestli se mi vejdou, tak je sebou vezmu. Mam jich vic nez 200ks~8~
zerat 18305
9.9.2016 11:57:29
~:-D Len, tak to mě nenapadlo - hele je možné, že po nich tedy myčka i nádobí víc voní? Aby to nakonec bylo to, proč mi víc vyhovují :-D Ale ne, opravdu mám pocit, že nádobí je prostě lepší ~:-D Tentokrát jsem si objednala jedny citronové a druhé pomerančové - zrovna u těchto věcí mi ta vůně nijak nepřekáží ~:-D
Len, cestování letadlem a ještě s kapslemi - no nechtělo by se mi :-) To bych ani po Tobě nemohla chtít ~x~
Rozkládací sedací soupravy na Favi.cz - největší výběr
Len 108740
9.9.2016 10:57:35
Zerat, ja tu mam zasoby Jar Platinum a bohuzel je muzu pouzivat jen obcas, protoze mi desne smrdi, citim je pak i z toho nadobi. Obcas to preziju a hlavne je potrebuju spotrebovat. To je tak, kdyz clovek nakoupi vyhodne vyrobek, ktery predtim nezkusil~t~ Kdyby nebyly tak tezke, tak bych ti je klidne privezla:-)
zerat 18305
9.9.2016 10:25:35
Len, v akci jsem koupila Finish tablety(snad nějaké "lepší") a měla jsem asi 3 velká balení,- nemůžu proti těm tabletám říct ani popel. Potom jsem více méně náhodou narazila na poslední akční balení Jar tablet do myčky zn. Platinum a jsem z nich nadšená víc. Momentálně jsem využila akce na mall.cz a už mám objednané další 2 velká balení Jar tablet Platinum. Tak nějak mi přijdou účinnější nebo myčce vyhovuje občasná změna značky ~d~
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 6287  [Dalších 5647 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.