| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Myčky nádobí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 6287  [Dalších 5627 >>]
Žžena 83005
8.9.2016 7:44:37
Tablety jsou na soli nezávislé. Ta sůl regeneruje dekalcifikátor a působí úplně jinde než tablety. Tj. sůl v tabletách nemůže nahradit sůl v zásobníku myčky.
Žžena 83005
8.9.2016 7:42:17
Máme extrémně tvrdou vodu, používáme normálně tablety a sůl a myje krásně.
Hanka36 89649
7.9.2016 23:51:53
Len, díky za tip. Nenapadlo mě používat tablety a ještě i tu sůl, myslela jsem, že tableta je už se solí a že se právě používat takto nemá, ale je pravda, že si to jenom myslím a nemám to potvrzené.

Taky mám právě nastavenu sůl na nejvyšší stupeň, takže asi podobný problém.
Len 108740
7.9.2016 22:42:12
Mame tu nejtvrdsi vodu z tvrdych a Boschku, umyje naprosto vse. Pouzivam sul na ten nejvyssi stupen a k tomu jeste tablety. Jakmile snizim sul, je problem. S praskem myju jen mene spinave nadobi, tj. ne pripalene kastroly, kastroly od michanych vajicek nebo talire od roztekleho syru, na spinave mam ty tablety. Akorat nevim vydrz, mam ji necely rok, sousedka na nasi vode oddelala tri Miele mycky behem deseti let (ale dostala vzdy nahradni zadarmo, takze ma porad stejnou znacku), jsem zvedava, jak dlouho Boschka vydrzi.
Hanka36 89649
7.9.2016 22:01:39
I na nás došlo a vybíráme novou myčku po 11 letech - nejtišší co jde, vestavěnou, 60cm, s klasickým košíkem na příbory.

Mám tvrdou vodu a nemůžeme tudíž používat tablety, ale zvlášť prášek a zvlášť sůl do myčky.
Bude vhodná Boschka? O té uvažuju nejvíce, protože mi kamarádka tvrdí, že umyje i hodně špinavé nádobí. To musím říct, že to ta moje dosavadní Brandtka neumyla ani když byla v kondici, musela jsem hrnce a přischlé hrnce nahrubo odrhnout, umyla jenom talíře a skleničky, hrnky bez předmytí. I příbory nechávala někdy špinavé. :-(

Takže prosím poraďte. A taky mi napište, jak ta vaše myje ty špinavější věci a jestli tomu umytí musíte "pomáhat". Děkuji.

Pole levandulové 23006
28.7.2016 15:40:13
Mne ty Jarove delaly korozi skla, ted pouzivame All in one z Lidlu a jsem spokojena. Mame hodne tvrdou vodu, pridavam sul navic, jednou za cas cistic z DM a pohoda.
Adelinkaa 1 dítě. 75195
28.7.2016 9:19:01
Ty nejlevnější a přidávám sůl, a je lesk jako blesk.
Monty 129940
28.7.2016 9:10:01
Finish nebo Somat.
Stejná značka myčky.
Ložní povlečení na Favi.cz - největší výběr
Raduza 68805
28.7.2016 7:56:10
Finish quantum. Vyhovují mi úplně nejvíc. Dávám do myčky ještě sůl. Nikdy jsem nepoužila čistič, ale uvažuji o tom. Nicméně ta první jela jen nám deset let, a to jsme ji kupovali použitou. Minulá boschka jen čtyři, a to s chybami.
Klem 4973
28.7.2016 7:46:52
Máme myčku rok, taky Bosch. Tablety používám ty z Lidlu, ale obyčejné, ne all in one, to mi přijde zbytečné, když leštidlo i sůl mám v myčce zvlášť. Vyzkoušela jsem i gelové kapsle z DM, ale radši mám tablety. 1x za měsíc dám čistič z DM nebo teď mají nově v Lidlu. Jo a místo leštidla tam občas naliju ocet, leštidlo mi zezačátku strašně smrdělo, ale už jsem si asi zvykla.
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 6287  [Dalších 5627 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.