| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Myčky nádobí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 6287  [Dalších 5537 >>]
Líza 17721
3.5.2016 9:38:08
No však, pokud ti taková prkotina jako nechat nádobí v myčce neumytý nebo nechtít ho mýt v ruce stačí k tomu, aby sis připadala neschopná, tak pozdrav pánbu.

Já jsem se v diskusi dočetla, co můžu dělat, kdyby nám nedejPB někdy tablety do myčky došly, takže pro mě to bylo jednoznačně přínosný.
kysnutá knedla 99495
3.5.2016 9:36:26
Ani ja by som neprala prádlo v ruke (ak by som nemusela).
jak 39257
3.5.2016 9:35:00
No ja to chapu. me se nekdy vecer nechce uz nic. Takze bych mycku resila kapkou jaru, fakt kapkou nebo kyselina citronova se da dat misto tablety ci prasku. Krasne umeje a vylesti.
Slonisko 65085
3.5.2016 9:33:22
A to já se klidně přiznám, že jsem z původního podnájmu bez myčky do nového bytu s myčkou přestěhovala nádobí neumyté. A když jsme po dalším stěhování byli půl roku bez pračky tak jsem vozila prát prádlo ke kamarádům a neprala ho v ruce~:-D. (nádobí jsem teda ručně myla, ale byl omezený příděl - každý jeden hrneček, jednu misku a jednu lžíci na den~;)).
Puma 54527
3.5.2016 9:25:57
Yanko, když víš, že máš doma myčku, která to snadno umyje, tak to ráda necháš na ní. Proč plýtvat drahocenné síly, když to jde vymyslet. Kolikrát večer ryju nosem a přidat si ještě horu nádobí, s kterou jsem nepočítala, tak mě to snad rozpláče.:-)
kysnutá knedla 99495
3.5.2016 9:23:35
Ok Lída, možno tam je nejaký problém (ja ho mám síce tiež a umývam ručne - v rukaviciach), zároveň ale nevidím dovod, prečo sa zdržať negatívneho komentára, ktoré predsa v každej diskuzii zaznievajú bežne a o tom to celé je, nie?

Ja som si len v tej súvislosti spomenula na švagrinú, ktorej keď nedávno došli tablety do umývačky, tak tým zaúkolovala vo večerných hodinách 2 ľudí (jeden aby to šiel kúpiť a druhý aby to do susedného mestečka šiel po zatváračke vyzdvihnúť) - a dovodom bola len pohodlnosť.

Mne to prosto príde ako čistá rozmaznanosť, nič menej, nič viac.
Lída+2 28136
3.5.2016 9:16:36
svynka + II, co když má zakladatelka takový exém...třeba až do krve a každý namočení štípe, navíc s jarem BRR....(pokud jsi nezažila gratuluji)......podobných komentářů bych se zdržela.....asi má důvod, proč to neumyla v ruce.

A pokud doporučíš rukavice, tak tam se to zapaří....a štípe to taky.
Len 108740
3.5.2016 9:07:25
To se mi stat nemuze, mam obri zasoby~t~ Kdyby nahodou, tak to necham do rana, ono to z te mycky neutece. V ruce bych nemyla a na zkousku Jaru v mycce jsem moc srab, slysela jsem hodne hororovych pribehu~:-D
Ložní povlečení na Favi.cz - největší výběr
kysnutá knedla 99495
3.5.2016 9:03:18
Líza, život mám krásny, ale byť tak neschopná, že si nedokážem várku riadu umyť ručne...
Ale nečudujem sa, že Ty to vidíš inak.
Líza 17721
3.5.2016 9:02:11
Za tohle by tě fackovala hanba? Ty musíš mít se sebou těžkej život ;)
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 6287  [Dalších 5537 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.