Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lexi. |
| • |
15.2.2016 21:26:46
Hrnce dávám do myčky, jenom když se tam vejdou.
Často se mi hrnce v myčce umyjí špatně - hlavně připáleniny. Pak je po vytažení z myčky stejně musím domýt ručně. Hrnce, ve kterých se vařili brambory, špenát nebo vývar, se mi v myčce neumyjí vůbec - proto je rovnou myji ručně Teflonové pánve do myčky nesmí |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
15.2.2016 20:57:59
Mariano...zadnou zmenu nepozoruju.
![]() |
| Jachtarka | 111896 |
|
|
15.2.2016 20:56:09
Mi smaltované hrnce zdrsněly. Normálně je příjemné sahat na smalt, no na ty myčkové smalty už ne.
|
| Fren | 117315 |
|
15.2.2016 19:55:53
se říká toho spoustu,jako třeba že žádný profík nebudde vařit na elektrice - a vida, hned jeden takový vaří na profi indukci: Pohlreich a kdoví kolik dalších
Pro levandulovou: Co vykládají prodejci má asistejnou váhu jakože jedna bába povídala - důležitá jsou doložitelná fakta založená na fyz.zákonech,proč se tak děje či neděje a ty tuto tvoji teorii zcela rozbíjí.Prodejci umí být hrozně důležití a kvákají přitom úplné kraviny. |
| Binturongg | 104880 |
|
|
15.2.2016 18:36:36
Znám dámu, která než vloží jakýkoli kus nádobí do myčky, umyje ho v ruce.
Nechápu, proč bych měla myčku, kdybych dál myla nejhorší nádobí v ruce ![]() |
| Senedra | 14756 |
|
|
15.2.2016 17:42:20
Včera jsem po dlouhé době hrnce v ruce myla - důvod - vařila jsem oběd pro hodně lidí a do myčky jsme radši nacpala talíře než hrnce. Jinak nám doma vychází, že ve všední dny zapínáme myčku tak jednou denně, a to i hrnci. Schválně jsme koupili nějakou XXL, vejde se do ní i hrnec na knedlíky. A když nevejde, tak většinou radši vydržím s jedním špinavým hrncem ve dřezu, než bych ho myla.
|
| Mariana +2 | 135342 |
|
|
15.2.2016 17:01:04
tak zrovna hrnec od rýže bych v ruce mýt rozhodně nechtěla, ale tak já ji dělám v tlakáči,
|
| Mariana +2 | 135342 |
|
|
15.2.2016 16:58:18
aha, tak nic se jim nestane? píšou právě že do myčky ne, a obvykle se fakt ty hrnce s "povrchem" poškrábou. Tak já si jich asi teď hledím proto že je mám nový a jsou super, a taky přece jen stojí přes litr :) Nechtla jsem je hned zničit.
Do myčky jsem event. dávala jen to sklo tak je tam asi taky dám, stejně by mně to po čas přestalo bavit |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
15.2.2016 16:57:17
Fren, mam hodne drahe profesionalni noze a ani by mne nenapadlo je do mycky davat. PRi jejich koupi mne vyslovne upozornovali na to, ze myckou se noze nici, tak je tam nemeju.A zrovna ti prodejci by meli mit zajem na tom, abych si noze brzy znicila a prisla koupit nove. Mam tu sadu uz deset let a porad jsou jak nove, obcas je projedu ostricem, obcas necham naostrit a jsou stale jako nove.
Hrnce v mycce meju jen kdyz je tam na ne misto, jinak je radsi umeju v ruce, mycku pouzivam hlavne na talire, hrnky, sklenicky a pribory. |
| Len | 108740 |
|
|
15.2.2016 16:47:51
Taky mam Keiser formy a taky je myju v mycce. Jine formy uz ani nechci, jsou perfektni. A diky mycce uz rada delam i babovku, nesnasela jsem to myti formy, ted je to bez problemu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.