| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Sušení prádla

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 5245  [Dalších 4245 >>]
Pole levandulové 23006
26.1.2016 11:47:06
len, ty myslis spis kondenzator nez filtr, ne? Takove ty kovove sprusle? Ty totiz jdou vyndavat jen u susicky bez tepelnyho cerpadla, pak se to cele strci pd sprchu a prach se umeje. Bohuzel to u cerpadla, nevim proc, nejde, je to napevno a clovek musi luxovat. My ji mame teda na pracce, tak se nikam neohybam, ale je to otrava. Hodne jsem si tohle zjistovala, nez jsem soucasnou susicku kupovala a bylo mi vyrobcem vysvetleno, ze to vyndavaci je jen u klasicky kondenzacni susky bez cerpadla. u te moji je pred kondnzatorem dvojice filtru, ktere maji jen sitku a ty se cisti velmi dobre, narozdil od predchoziho modelu, kde tam byla takova penova hmota a ta se musela prat a to slo hodne spatne, take i toto si pohlidat.
Anni&Annika 50178
26.1.2016 11:43:19
len...asi jo, jina dvirka pod dvirky ma susicka nevlastni~t~
Stesti pro me...mozna, ze bych tam omylem cpala pradlo na suseni~t~
Pole levandulové 23006
26.1.2016 11:39:27
Tak bez tepelneho cerpadla bys nemohla dosahnout nizke spotreby, takzepokud chce A+++, cerpadlo je nutny.Za mne teda je ta s cerpadlem i setrnejsi, nesrazi veci, protoze susi pomaleji, za mensi teploty.
Pole levandulové 23006
26.1.2016 11:37:55
Rozhodne res snadnost cisteni filtru /vic se mi osvedcil filtr uvnitr pracky nez ve dverich/ a pak taky zda buben pri suseni otaci obema smery - pradlo je pak min pomackane. U minule susicky jsem to mela, ta soucasna to taky nabizela, ale pak se ukazalo, ze to jde jen u nekterych typu programu, ktere vubec nepouzivam, takze se to toci porad jednim smerem a predlo je pomackanejsi, pokud ho pred vlozenim neroztrepu. To u te stare nebylo nutne a dost mi to chybi. Ja teda jsem mela vzdycky AEG a jsem spokojena, az na tu drobnost s tim otacenim. Dle mne neni potreba mnoho programu, stejne porad jedu bavlna suche do skrine:-)
kreditka 85904
26.1.2016 10:47:50
Věř že až ji budeš mít nedáš na ni dopustit ~:-D
kreditka 85904
26.1.2016 10:46:40
Mám tuto
http://susicky.heureka.cz/beko-dpu-8360-x/
Len 108740
26.1.2016 10:07:44
Anni, ty mas urcite samocistici filtr, to ma vetsina Siemens/Bosch susicek. Ja ho samocistici nemam, pod dvirkama mam jeste jedny dvirka a za nima je takovy velky filtr, nevyndavaci, jsou to takove mrizky a ty se musi cistit. Kdyz to vycistim jednou za dva tydny, tak to jde v pohode vysavacem, ale v diskuzich jsem cetla, ze kdyz se to necha dyl, tak to pak zensky cisti uchostourem apod., coz ja odmitam podstupovat~t~ Se samocisticim filtrem byla bohuzel nad me financni moznosti.
Anni&Annika 50178
26.1.2016 10:05:16
jo jo...ja si nemohla vzpomenout. Diky.
Saténové povlečení na Favi.cz - top výběr
anemon 100064
26.1.2016 10:04:04
To bude asi tepelné čerpadlo.

Anni&Annika 50178
26.1.2016 9:59:25
len, co cistis za filtr? My mame Wärmepumpe-horkovzdusnapumpa? od Siemens a tam jsou dva filtry v sobe a jen je pohybem ruky vyndam /jsou ve dverich/ a vycistim pod tekouci vodou. Tu filcovou deku /to co se tam nachyta/ teda sundam z vnitrniho filtru rukou.
Ale otazka 2 minut a vodu vyleju...teda vsechno otazka 2 minuta nikde nelezu.~o~
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 5245  [Dalších 4245 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.