Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| kreditka | 85904 |
|
|
25.1.2016 21:02:59
Pokud má možnost sušku napojit na odpad tak nádobku nepotřebuje
![]() |
| kreditka | 85904 |
|
|
25.1.2016 21:02:10
Asi ti moc neporadím, já jsem sáhla nakonec po značce Beko - před vánoci měli akci 5 let záruky, tudíž jelikož jsem realista a každá značka se může po... vzala jsem tu, kde mám zdarma dlouhou záruku a vyhovovala mému finančnímu limitu. Jinak ať koupíš cokoliv stejně je to vyrovbené na stejný způsob a z dílů z číny či vietnamu tudíž si nepomůžeš, pokud nekoupíš miele tam je životnost jistější
|
| sylvaina | 77406 |
|
|
25.1.2016 20:58:21
Taky prozkoumej, kde má filtry a větráky. A kde nádržku na vodu. Filtry, aby se dobře čistily a byly přístupné a nádržka, aby se dobře vylévala.
![]() |
| sylvaina | 77406 |
|
|
25.1.2016 20:58:03
Taky prozkoumej, kde má filtry a větráky. A kde nádržku na vodu. Filtry, aby se dobře čistily a byly přístupné a nádržka, aby se dobře vylévala.
![]() |
| Sněhulka a sněhuláčci | 99425 |
|
|
25.1.2016 20:31:58
Konečně jsem se dostala k tomu sušičku koupit. A brouzdám po netu a ztrácím se v tom maximálně. Každá značka má X modelů, u většiny z nich ani nerozeznám (kromě ceny) čím se od sebe liší, natož čím se od sebe liší jednotlivé značky.
Obecně jsem zatím došla k názoru, že AEG spíš ne, BOSCH a SIEMENS ano. Na ostatní značky nemám názor. Je některá značka lepší než jiná? Výsledky D-testu mě zmátly ještě víc (vyhrál model od Siemens, ale jiný model Siemens se umístil téměř na chvostu - no a pak babo raď). Moje požadavky: 7-8 kg (asi?), nejmíň A++, cena ideálně tak 15 tis., max. 18 tis. Kč. Máte tip? Nebo aspoň jakou značku?? Potřebuju zúžit výběr, kouká jich tu na mě snad 25 a zasekla jsem se... |
| 3.3Dáša, syn 199816 | 63025 |
|
19.11.2015 12:22:17
Některé ručníky mám co jsem vdaná, tedy 28 let. A jsou vlastně starší, protože máma mi postupně kupovala "výbavu" snad někdy od puberty. Mezi utěrkami mám taky pořádné veterány a i nějaké náhradní povlečení pamatuje hodně. Je možné, že vysoké otáčky ždímání dělají svoje, měla jsem dlouho pračku s max 800 otáčkami a teď pár let zrovna na ručníky a utěrky používám program s 1200 otáčkami a je to asi znát. Ale stejně, mám pocit, že některé 30 let staré osušky vypadají lépe než nové.
|
| NovákováM | 120401 |
|
19.11.2015 2:59:28
ale k sušičce..
bez ní se neobejdu, natož v zimě. A oživila i ty staré - drápavé ručníky. Ráno svléknu, večer povléknu. A pro mne je neocenitelná na ponožky a prádlo (toho jsou mraky).. tam házím po hrstech, to mne fakt věšet nebaví. Dále na deky, polštářky, - i v zimě - vyperu deky, polštáře, peřiny.. |
| NovákováM | 120401 |
|
19.11.2015 2:55:02
U nás podobně jako u Vás.
Taky si myslím, že sušením v sušičce se nám věci opotřebovávají rychleji. Ty naše ano. Asi nekupujeme kvalitní věci. Krom skalních letitých ručníků, co přežijí i barevné - krom vyvaření i ruční práce našich dětí. Co se týče povlečení, či ručníků (věci, které suším nejčastěji) - snažím se kupovat kvalitu, ale připadá mi, že česká předražená kvalita za ručníky třeba Vossen je úplně jiná než nakoupená i v Polsku, mne naopak plný filtr nebaví - to jsou "puštěná vlákna" odpad ze sušení... poslední dobou , ať nakoupím ručníky kdekoliv - se mi po sušení v sušičce - objevují na ručnících tmavé fleky. Suším na jemnější program. Vypadá to jako spálené, spálené to není, jako obarvené. Není čím. Takže buď to dělám špatně, nebo to dělám zase špatně - kupujeme nekvalitní věci.. na sušení jsem opatrná. |
| romanaI | 77971 |
|
|
18.11.2015 21:55:40
Jestli to nebude tím, že tyhle věci dřív měly daleko pevnější vazbu,gramáž,dělaly se v našich textilkách a i vlákno bylo smýkáno daleko pevněji.
|
| espr | 88177 |
|
|
18.11.2015 20:05:52
No rozhodně bych neměnila otáčky ždímání
...sušička potřebuje prádlo co nejsušší, dávat do sušičky prádlo vyždímané na 800 otáček je ekonomická a ekologická sebevražda. I když chápu že někdo může mít starý typ pračky s jenom 800 ot .Podle mě má více vliv teplota praní...vysoké teploty jsou pro prádlo dost ničivé a pak používané prací prostředky.....a přidáváním něčeho jako Vanish nebo aviváže. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.