Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sněhulka a sněhuláčci | 99425 |
|
|
25.10.2015 21:06:33
Len, už jsi pořídila? Jestli se nepletu, tak v té mé minulé diskusi jsi psala, že sušičku plánuješ a právě taky vybíráš. Tak to jsi to stihla rychle:). Jakou jsi nakonec vybrala? Mimochodem, já jsem chtěla AEG a docela jsi mě znejistěla tím tvým vyjádřením o AEG z Anglie...
|
| Len | 108740 |
|
|
25.10.2015 20:30:29
Zitra to vyzkousim, jsem zvedava. Ja teda peru maximalne na 40, takze obleceni zadnou teplotou zatim zatizene nebylo, o to to bude zajimavejsi.
|
| Žžena | 83005 |
|
25.10.2015 19:52:59
Některé věci se sráží, mnohé nikoli. Stejně jako u praní, u nás platí nemilosrdný výběr: pokud prádlo nepřežije pračku a sušičku, tak u nás doma prostě nemá co dělat. Kromě pár manželových svetrů (které já za sebe bych klidně odbourala) nemáme doma nic, čemu by sušička ublížila.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
25.10.2015 18:56:46
To mě taky zaujalo, nesrazilo se mi nic, co peru na 90, tak proč sušička sráží.
|
| TiNiWiNi | 109646 |
|
|
25.10.2015 18:45:05
Já se do diskuse nezapojila, protože mně se nikdy nic nesrazilo. Sušiček jsem vyzkoušela mnoho. Myslím tedy, že je to otázka kvality oblečení.
![]() |
|
|
25.10.2015 17:42:35
Dodatek k předchozí diskusi o tom, jak moc sušičky sráží oblečení. Vyplynulo mi z toho, že docela dost
. Můj dotaz: čím to vlastně je, že se to oblečení sráží? Je to jen tou teplotou? Tzn. nastavím-li si trvale teplotu na sušičce na např. 60 stupňů (jde to?), a budu do ní dávat pouze věci, které peru na 60, tak se nic nesrazí? Platí toto, nebo má v sušičce na to srážení vliv ještě něco?? |
|
|
25.10.2015 17:35:29
Dodatek k předchozí diskusi o tom, jak moc sušičky sráží oblečení. Vyplynulo mi z toho, že docela dost
. Můj dotaz: čím to vlastně je, že se to oblečení sráží? Je to jen tou teplotou? Tzn. nastavím-li si trvale teplotu na sušičce na např. 60 stupňů (jde to?), a budu do ní dávat pouze věci, které peru na 60, tak se nic nesrazí? Platí toto, nebo má v sušičce na to srážení vliv ještě něco?? |
| Koulička M | 128389 |
|
|
18.10.2015 21:28:03
Kdysi, než mi chcípla pračka kombinovaná se sušičkou, tak naprostá spokojenost. Účet jsem nezkoumala, měla jsem tam dva programy - míň teplý na syntetiku a víc teplý na bavlnu. Srazila se mi jediná věc - flísová mikina omylem daná na bavlnu a ne na syntetiku. Luxusní byla na rifle, péřovky, froťáky, povlečení, i normální oblečení z ní bylo jemnější a nadýchanější. Teď začínám uvažovat o koupi alespoň nějaké bazarové, dokonce jsem jí posunula na první místo před myčku, máme za týden několikery montérky, pracovní trika a kazajky, schne to blbě i na topení a smrdí od toho celý byt a ostatní prádlo není kde sušit.
|
| kája+dva | 65364 |
|
|
18.10.2015 18:44:47
Sušičku mám víc jak rok, kolik stojí cyklus, netuším, ale můj spořivý manžel nenadává, takže to nemůže být nic závratného. Prádlo nesráží, mimo ponožek, ty fakt sráží. Ale to jsem věděla už před její koupí, takže rovnou kupuji o pár čísel větší. Suším v ní všechno, mimo záclon, ty nemáme, a kdyby jsme je měli, tak bych věšela mokré. Cedulky nečtu, dřív jsem otáčela trička s potisky naruby, teď už nedělám ani to. Prádlo vyndavám hned po usušení a nic žehlím. Čištění filtru je snadné. Značku máme Beko stejně jako pračku, stojí na sobě.
|
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
18.10.2015 16:08:47
V susicce susim uplne vsecko, protoze pradlo povesene venku mi smrdi, vadi mi jeho tvrdost a vubec mi to je nesympaticke, takze jsem jednu susicku poridila i na chalupu. Co se tyka srazeni, nesrazi nic, pricitam to tomu, ze ma tepelne cerpadlo, ktere je celkove nejak setrnejsi. Prach z toho tedy je, mam kolem bile kachliky a je na tom vrstva po kazdem suseni i kdyz peclive cistim filtry.
Cisteni filtru u toho meho typu je snadny, setru rukou po kazdem suseni filtr ve dverich a po cca peti susenich filtr pred kondenzatorem a je hotovo. U stareho typu byla misto spodniho filtru penova hmota a ta se cistila hur. Cenu za suseni nevim, ale nebude to nic sileneho.Pracku mam na 1600 otacek, takze pradlo vyndavam pomerne dobre odstredene a susicka to susi rychle.Mam nejakou AEG, jedina nevyhoda je, ze v tom mem nejcasteji pouzivanem programu se buben neotaci obema smery, takze pokud chci pradlo vyrovnane, musim ho pred vlozenim protrepat,coz u te predchozi nebylo nutne /zato mela dvojnasobnou spotrebu/. At tak ci tak, susicka je muj nejoblibenejsi domaci pomocnik, v kombinaci s prackou a myckou. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.