Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Len | 108740 |
|
|
18.10.2015 12:45:33
Dik za nazor. Tak mam asi vybrano, tu jedinou AEG, ktera prosla testem Which a ma zaroven skoro 95% spokojenost spotrebitelu. Snad par let vydrzi.
|
| Len | 108740 |
|
|
18.10.2015 12:14:29
Maargit, no prave, ja taky premyslim, jestli se mi ta drazsi vyplati, protoze stejne hodlam susit venku, kdyz to jde. I kdyz zase v lete by se susilo skoro zadarmo, mame na strese solarni panely a v lete spotrebujeme hodne malo elektriny.
|
| veverkaa | 125119 |
|
|
18.10.2015 12:04:06
Máme Siemens, začli jsme s tím, že jsme sušili prádlo dosucha, všechny trička se nám na dýlku smrskly. :-/ Od té doby sušíme tak, že prádlo je lehce vlhké a je to lepší. Stačí pak rozvěšet na sušák a doschne to brzy. Pořád je to lepší, než když jsme sušičku neměli, některé kusy (povlečení, džíny...) schly třeba 2 dny. Teď dřeba povlečení hodím do sušičky a nechám usušit úplně do sucha a rovnou pak uklízím, nesrazilo se.
|
| Len | 108740 |
|
|
18.10.2015 11:53:17
Maargit, jakou mas susicku? Ja ted vybiram a v informacich je i vzdy prepocitano, kolik stoji provoz za rok (cely rok suseni, ctyrclena domacnost, susicka v provozu pet dni v tydnu) a ta, co mam v uzsim vyberu, stoji rocne £30 a druha £25. Jsou teda s tepelnym cerpadlem. Pak mam jednu, ktera stoji za rok £85, ta tepelne cerpadlo nema, ale zase je o £200 lacinejsi na porizeni.
|
| Len | 108740 |
|
|
18.10.2015 11:50:32
Tino, ano, takhle jsem si argumentovala roky, i kdyz teda za noc mi uschne pradlo jen kdyz hodne topime, kdyz netopime, tak uvnitr neuschne ani za dva dny. Pul roku vesim na zahradu, vesela bych i v zime, ale zahrada je na sever a v zime tam nezasvitne ani paprsek slunce, takze to tam taky neschne.
Ted uz je ale rozhodnuto, ze susicka bude, protoze pri pruzkumu, jakou susicku koupit, jak moc se srazi obleceni atd. jsem objevila clanek v novinach s odkazem na studii, ktera dokazuje, ze suseni pradla uvnitr poskozuje dychaci ustroji a to hlavne alergikum se sennou rymou a astmatem. Ja susim uvnitr 11 let, v loznici, spime pul roku s mokrym pradlem u nosu. Poslednich par zim mam neustale potize s plicemi, s krkem, proste s dychacim ustrojim. Behem alergicke sezony uz neudycham nasich devet schodu do patra a tak dale. Jsem si celkem jista, ze to neustale pradlo v loznici mi to fakt zhorsuje. Takze proste susicku koupim, at srazi nebo nesrazi. Ted jeste vybrat jakou. Jinak pradlo ze susicky, ktere jsem mela moznost osahat, neni tvrde, naopak je mnohem, mnohem prijemnejsi i nez pradlo uschle venku. |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
18.10.2015 11:14:12
do susicky hazim vsechno, a uz jsem tu psala...srazi se mi jen ponozky, ktere po vytahnuti ze susicky natahnu a jsou zase o.k...nic jineho se mi nesrazi a ani nenici.
|
| sylvaina | 77406 |
|
|
18.10.2015 10:56:48
HM, já letos v létě podlehla horkému počasí a nějaké prádlo jsem pověřila venku. A byla jsem pak překvapená, jak bylo prádlo tvrdé proti tomu že sušičky. Ta totiž prádlo naopak načechrá, takže je o dost měkčí.
Jinak jestli sušičku ano nebo ne je samozřejmě úplně na tobě. Já jí oceňují moc. Oblečení nijak nezkoumám, dávám do ní všechno kromě oblečení z vlny. Po vytažení ven ho pouze poskládám, dosoušet není třeba. Na kolik tě vyjde jedno sušení si zhruba můžeš spočitat dle údajů na té které sušce. Nicméně to hodně souvisí s tím na kolik ždímáš. 700 otáček je fakt hodně málo a sušení by bylo dlouhé a drahé. Mně se po smrti pračky, která ždímala na 1200 , a po pořízení nové s 1400 otáčkami, zkrátila doba sušení o 45 minut. |
| Monika | 123907 |
|
18.10.2015 10:56:45
Nacházím celkem často liché ponožky v povlečení (často až po dlouhé době, což poznám dle velikosti dětských ponožek
)- částečně se tam asi dostane tak, že děti usnou v ponožkách a v noci je sundají a jedna "zaleze" do povlečení, částečně se tam asi nalezou v pračce a já si vždycky při sušení nevšimnu a složím to i s ponožkou (povlečení nežehlím). Ale ani jedné situaci by nezabránila ani sušička, teda ... |
| sylvaina | 77406 |
|
|
18.10.2015 10:40:40
Vidíš to, já mám sušičku Hoover a má HEPA filtr. Naopak, alergická dcera prádlo ze sušičky oceňuje, že je odprášené.
|
| Kalali | 142455 |
|
|
18.10.2015 8:58:55
Sušičku mám pět let a za tu dobu jsme se na sebe naladily. Už poznám, které tričko se srazí a které ne
. Jednou jsem si záměrně koupila bavlněné větší třičko (menší velikost neměli, moc se mi líbilo) a mrcha se vůbec nesrazilo. Schválně jsem ho v sušičce mučila a nic. Spolehlivě se srazí dětská trička z C&A a Takka, kupuju je rovnou o číslo větší a pak jsou akorát. Suším vše, včetně těch triček, co mají na přední straně takové ty umělohmotné obrázky a výstrahy nesušit v sušičce. Obrázky drží v pohodě, jen při sušení obracím triko naruby. Suším i džíny a nikdy se mi nesrazily, ale ty dosušuju mimo (vytahuju lehce vlhké). Levná trika se zmenšovala a měnila tvar i po pouhém vyprání. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.