| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Sušení prádla

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1210] Názory 12111220 z 5245  [Dalších 4025 >>]
23.9Vokálová LIbuše16 133439
24.6.2015 11:26:39
Děkuji všem za příspěvky.
holka anonymka 93519
24.6.2015 9:05:44
mám tu nejlepší z Dtestu.. a přesně jak píšou - vysuší skvěle, ale je to jak když vytáhneš krávě z huby. Šííleně pomačkané prádlo. Snažím se sušit co nejratší dobu a pak perfektně srovnat, složit a nechat dosušit složené. Košile se musí žehlit vždy. Byt mám poslední dobou vlhký, takže oceňuji hlavně sušení tun spodního prádla :-)
Haaribo 87262
24.6.2015 8:41:33
Pokud na prani a suseni spotrebuje 6-8kW, tak to musi zahybat rodinnym rozpoctem, to at mi nikdo netvrdi. Se samostatnou suskou mam na prani a suseni spotrebu kolem 3kW.
Haaribo 87262
24.6.2015 5:58:10
Kamaradka ma a uz pry nikdy. Predne spotreba elektriny muze byt zavratna. Pak nikdy neususi tolik, kolik vypere, takze je to velka ztrata casu. Za dalsi musi hodne premyslet nad barevnou skladbou pradla, jinak se ji z tmaveho nachytaji chlupy na svetle, staci jedna tmava ponozka nebo spatne vycistena pracka mezi pranim a susenim a muze jet nanovo.
Paulis 44845
23.6.2015 22:26:54
Mám pračku se sušičkou a jsem spokojená. Peru hodně ručníků do salonu, takže se s tím věšet na šňůru se mi moc nechce. Takhle večer dám a díky časovači mám ráno vypráno a usušeno. A nemusím nic přendavat.
Zvlášť už bych nechtěla z důvodu toho přehazování - tzn. ráno nandám věci a večer po příchodu vyndám pěkně vysušené
No one 90699
23.6.2015 19:14:18
Mám pračko-sušičku LG F84A8YD a musím říct, že to byla nejlepší koupě mého života. :-)
Švagr také říkal, že takovýho mutanta by nechtěl, ale já nepotřebuju, aby to extra pralo ani extra sušilo. Potřebuju, aby to vypralo a usušilo aspoň tak, aby to pak neschlo na šňůře další dva dny.
No ale realita naprosto předčila očekávání, usuší to báječně, ručníky jak obláčky, nic nežehlím a rovnou skládám do skříně. Plnej koš prádla mám vypraný a usušený za jedno odpoledne. V zimě už pro mne pomalu nepostradatelná věc, děti denně chodily komplet zablácený, no na druhej den šly do školky jako noví. :-)) Moc dobře si pamatuju na tu dobu, kdy jsem měla přes noc všechna topení obskládaný věcma a musela jsem to co půl hodinu otáčet, aby to do rána uschlo.
Samozřejmě, když svítí sluníčko, dávám sušit na sušák ven, ale když je hnusně jako třeba dneska, sušička mi hodně usnadní život.

Balcirka+E+P+T 104116
23.6.2015 18:22:52
máme pračku a sušičku zvlášt,a za mě~R^,pračku jsme měli dřív než sušičku,sušička se dala na pračku a je vyřešeno~z~
Wicca + wička 81024
23.6.2015 16:36:44
Máme 2v1 Indesitku sedm let, pereme i věci od krve, chlupů apod. (muž veterinář) a ťuk-ťuk-ťuk.
Stojací lampy na Favi.cz - top výběr
Fiba71 133533
23.6.2015 16:23:17
Uz jsem to tu nekolikrat psala. Mam druhym rokem 2 v 1 Ariston.
Kupuvala jsem ji jakoze kdyz nebude susit bude jen prat no a susi naprosto vse. Az na vyjimky nic nezehlim.
neco peru a susim kmplet, ale vetsinou vyperu a pak vyndam co nesusim-jen minimu. A susim . Na prani nastavuju casovac a kdyz prijdu z prace je vyprano a uz jen susim.

je pravda, ze kdyz prijedem nekde z dovolene tak to trva trochu dyl nez vse je ve skrini, ale parkrat za rok se to da zvladnout a nijak mi to nevadi.

jinak nic z toho proti 2/1 ja teda nevnimam. Pradlo je stejne ususene a zmackane-nezmackane jako ze solo Bosch -porovnavala jsem se sousedkou. Spotreba nam nijak nestouupla a to uz ani v lete nic nesusim mimo, protoze je to pak plne prachu a pylu.

Myslim, ze je to zbytecna hysterii a pokud opravdu neni misto tak 2/1 je volba v pohode.
sabrina20 119783
23.6.2015 16:13:05
kdyz jsem poprvé kupovala sušičku (2006) tak mi bylo několika prodejci rozmluveno, at to koupím zvlášt, tak jsem tak učinila, mám velkou koupelnu, tak ten komín mi nevadí, ale tuhle se sušička rozbila (její hlavní mozek) a v tu chvíli jsem ocenila, že je to zvlášt, i když nevím, zda by tomu tak bylo u 2v1. Rozmlouvali z tohoto důvodu- vypere více prádla, ale usuší mín, jenže ve skutečnosti, ne vsechno mi jde do sušičky, tak by stačilo i to množství, ja neperu, až mám buben narvaný. A druhý důvod byl, že když se rozbije jedna z nich, nejsem na nich závislá. Ale popravdě, kdybych měla menší koupelnu, tak jdu do 2v1. Ručníky jsou po tom luxusní, nežehlím povlečení. A věci, které se bojím dávat do sušičky, nechám uschnout volně a pak hodím do sušičky na 16min- hezky to zjemní a je to bez žehlení.
[<<Předchozích 1210] Názory 12111220 z 5245  [Dalších 4025 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.