| 77kraska | 132593 |
|
17.1.2021 21:33:59
Marko, aha....ja ta raminka vesim na tu tyc na saty z ikey - na nozickach...rika se tomu štendr
|
| susu. | 129001 |
|
17.1.2021 20:52:32
Mám ten úplně nejobyčejnější a slouží už asi 25 let. Má poslední měsíc jednu nohu toho xka vyglajdanou, koupila jsem další, vlastně stejný, ale asi jsem to uspěchala. Na těch leifheitech se mi nelíbí plastové části, nevěřím jim, mám strach, že to bude praskat. Ty moje obyčejné sušáky žádný plast nemají.
|
| Len | 108740 |
|
|
17.1.2021 20:49:57
Okoliku, jakou mas susicku?
Z vlastni zkusenosti, muze byt hacek v nastaveni, treba AEG ma skryta nastaveni, ktera zmeni to zakladni na susicce. Je treba se dostat do vnitrniho menu pres nejaky kod, muzes zkusit znovu precist navod, muj to mel hodne nenapadne popsane a objevila jsem to jen proto, ze jsem delala recenzi na tu susicku, takze jsem to opravdu vyzkousela vse dokonale. Ve vyrobe obcas nastavi nevyhovujici teplotu k programu a nebo to muze byt okolnim prostredim susicky, ze ten nastaveny program (teploty, delku suseni) je treba zmenit. Druha moznost je u susicek s vymenikem tepla ucpany ten dolni nevyndavaci filtr. Pokud je to tzv samocistici susicka, tak je problem, ze to cisteni nefunguje jak ma a je treba opravar. Pokud neni samocistici, tak poradne vycistit, dobre to jde u me uchostourem a pak vysavacem stahnout zbytek. A pak pomaha, kdyz po ususeni necham projizdet programem anti-crease, neboli proti mackani. Moje susicka to ma nastavitelne na max 90 minut po skonceni programu a je to lepsi vyndavat az pote, jednak je to dokonale suche a za druhe uplne vyzehlene. Delala jsem recenze na tri susicky, tak to mam hodne prozkoumane ![]() |
| Okolík | 129526 |
|
|
17.1.2021 19:58:22
tak asi to bude sušičkou. též mám "do skříně", ale dosucha to tedy není - např. lemy triček, kapsy, tam kde je na povlečení dvojité šití, kolem gumy natahovacích prostěradel,.... atd. Jediné, co může rovnou do skříně jsou ručníky a utěrky, ty jsou fakt suché.
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
17.1.2021 19:55:38
77 já právě ta trička apod. dávám na sušák na ty boční rámy a to něco váží, ramínka a mokré oblečení dohromady nějakou váhu udělá.
|
| zerat | 18305 |
|
|
17.1.2021 19:53:43
Okolíku, ano, dosuší do sucha. Ale je potřeba vše z pračky srovnat, u jedněch pyžamových kalhot jsem třeba dnes neupravila kapsy hezky dovnitř a zůstaly lehce vlhké, tak šly jako jediné na chvíli na topení. Vše před daním do sušičky protřepu a přeložím (kromě ponožek a spoďárů, trenek...). Vše má usušené hezky do sucha
Stejně jako Angrešt mám k nastavení tři stupně suchosti a používám "suché k uložení". |
| 77kraska | 132593 |
|
17.1.2021 19:51:56
Marko, ja vlastne ten susak moc nezatezuji....horni kusy odevu jdou na raminko, ja susim na raminku dokonce provlecene i kusy lozniho pradla a rucniky....a v lete je davam na raminku na balkon, kde mam taky tu tyc na odevy z IKEY
|
|
|
17.1.2021 19:49:23
Tak já mám opačnou uzkušenost. Lepší mi přijdou zkřížené nohy, ty se "nerozjíždějí", když sušák hodně zatížím.
|
|
|
17.1.2021 19:47:47
TaJ naopak. Sušení na ramínku je super.
Není otlačené od kolíčků nebo ještě hůř přehnuté přes šňůru. Uschne, nemusí se žehlit a na ramínku do skříně. Ideální. Ani kvůli tomu moc netoužím po sušičce. Ramínka nemám speciální. Obyč z Ikea. Ale je fakt, že teď už mají jiná ramínka, tenčí, to by mi asi taky nevyhovovalo. A na kalhoty a sukně takové ty "cvakací", co mi dají v obchodě, když je kupuju. |
| 77kraska | 132593 |
|
17.1.2021 19:45:36
ja bych si uz nekoupila susak se zkrizenyma nohama....to krizeni nakonec vzdycky dela problemy
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.