| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Sušení prádla

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1520] Názory 15211530 z 5245  [Dalších 3715 >>]
jentak
  • 
12.5.2014 14:18:48
Tak takhle skutečně nevypadá běžné panelákové sídliště - to víme všichni~;)
Nicméně - ano, prádlo tam vidím.
jentak
  • 
12.5.2014 14:17:48
Tak pro tento účel má spousta paneláků už instalované sušáky na prádlo na zadních oknech /tedy oknech směřujících za dům, ne před dům/.
Agatha Ch. 135518
12.5.2014 14:17:17
do očí to nebije, a už vůbec ne v třetím patře, maximálně vlaje ve větru... prádlo na balkóně nevnímám, ani když mám brýle na nose...
zato vnímám pokuřující sousedy ~o~
jentak
  • 
12.5.2014 14:16:38
A třetí důvod - prostě mi hnusné prádlo a hnusně vyprané a pověšené vadí - znovu říkám - chápu, že to je moje úchylka, ale je a hnusného prádla si prostě všimnu - normálního prádla ne. Tak to je~;)
A nekomentuju to před sousedy, ale je pravda, že si řeknu - kruci, copak jim to hnusný prádlo nevadí? /tedy zapraný, to hlavně/, v případě spoďárů - tedy ta má odvahu, tohle vystavovat na odiv.
neznámá 91073
12.5.2014 14:15:10
Nejsem slepá, upoutá mě modrý přeliv na vlasech, stejně jako vystavené spoďáry. Nejsou v tom drby, ani závist nad prádlem, prostě to bije do očí.~d~
jentak
  • 
12.5.2014 14:13:17
Zvláštní je, že pokud můžeme Chanov nazývat ghetem, tak tam jsem nikdy prádlo neviděla - zato špinavý ulice s odpadkama a vymlácený okna - to jo, ale pověšený vypraný prádlo ne.
Dětské postýlky - největší výběr na Favi.cz
Pavla
  • 
12.5.2014 14:12:52
No my mame ve stanovach, ze se nesmi nic vrtat z venku do zdi a je vyreseno..
Limai 91448
12.5.2014 14:12:51
Když si přečtu,jak někdo vědomě obhlíží,jak mají sousedi nebo kdokoli jiný vyprané a pověšené prádlo,napadají mne jen dva důvody,proč to dotyčného zajímá:

1)aby mohl dotyčného zdrbnout u ostatních,že ani prádlo na šňůru neumí pořádně pověsit,a čumil si snobsky může namasírovat své ego,že umí lépe prát a věšet prádlo.

2)aby mohl ohodnotit,jestli má soused lepší kousky prádla než on a v případě že ano,snobsky si namasírovat svoje ego,že on je lepší,protože má hezčí prádlo.

[<<Předchozích 1520] Názory 15211530 z 5245  [Dalších 3715 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.