| jentak |
| • |
12.5.2014 11:14:13
Val - poněkud mě iritovalo, když bývalá sousedka pověsila ven své ložní prádlo - ona měla všechno prádlo tzv. zašlé a ještě když ho pověsila překrouceně, tak to vypadalo, jako když věší hadry. Ale to byl dle mýho extrém, protože tohoto si všiml i můj jinak nevšímavý muž - prej - vidělas ty hadry, ve svým věku by se měla naučit prát a podívej se na její okna, už na záclonách je to vidět - prostě mu nedalo a podíval se i tam. Přitom jako šmudla nevypadala - to zas nemůžu říct, její oblečení se mi jevilo jako normální /tedy co nosila/, ale co věšela na zahradu a na okna - to byla bída a utrpení.
Ale jak říkám - je mi jasný, že to je čistě můj osobní problém. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
12.5.2014 11:13:52
Tak tomu rozumím, to taky nesnesu a nechápu. Mám i kolíčky barevně rozdělené. O tom tu už diskuse byly.
|
| kosatka2 | 89902 |
|
|
12.5.2014 11:13:17
jentak, nevím, netuším. ale přece v různých kulturách i historii na to jdou různě - v košili, potmě, přes díru v prostěradle a pod...
|
| jentak |
| • |
12.5.2014 11:08:57
No nevím, ale každýho upoutá ledasco - nevím proč, ale mne třeba zapraný prádlo a to vyvěšené prádlo. A taky blbě pověšené - v tom mám úchylku a vím o tom, moji kluci se naučili pověsit prádlo "perfektně", protože jinak ho musí jít převěsit. Nesnesu blbě pověšený prádlo /tedy blbě z mého pohledu, pochopitelně/. Uvědomuji si, že pro jiného to je norma.
|
| radka |
| • |
12.5.2014 11:08:49
tak možná to bude v tom, že zatímco v obchodech to nikoho není, tak u prádla v určitém bytě víš, komu patří - a někomu to není příjemné, aby sousedi věděli, v čem chodí, připadá mu to třeba intimní
|
| Krabatka | 140749 |
|
|
12.5.2014 11:06:01
V životě mě nenapadlo prohlížet si něčí pověšené prádlo.
|
| jentak |
| • |
12.5.2014 11:02:26
Jestli jejich prádlo nesmí zahlédnout ani vlastní manžel, tak mi není jasný, jak to dělají - chudáci ženský, asi musí vyčíhnout dobu, kdy je manžel celý den mimo dům - šílená představa. Jinak dotaz - a jiný intimní věci /tedy myslím na těle své ženy/ vidět smí?
|
| kosatka2 | 89902 |
|
|
12.5.2014 11:00:23
to mám echo z utečeneskýho tábora, že tuším dagestánky a čečenky to mají tak, že jejich spoďáry nesmí nikdo zahlédnout (ani vlastní manžel), což je v podmínkách azyláku dost těžké. takže se tam prý šušká, jak to asi dělají, kde ho perou a kde suší, protože byly všeobecně čistotné.
|
| jentak |
| • |
12.5.2014 10:59:57
Ono nejde o to, co kdo na šňůrách suší, ale to extra prádlo na přední šňůře zaujme ledaskoho /a extra nemusí být zrovna bomby, ale tady extra sexy a nebo extra luxusní. Jeden čas jsem své a prádlo dcery nedávala vůbec ven, protože se prostě ztrácelo - a to i když jsem ho hlídala, někdo si vyčíhl a ukradl ho. Ale "extra" kousky ven rozhodně nedám, ne kvůli sousedům, ti by ho neměli šanci vidět, ale nechci o to prádlo přijít.
|
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
12.5.2014 10:59:39
ne, ta používá třeba jednorázové...
![]() ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.