| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
12.5.2014 10:50:23
mám kulatější pozadí, tak potřebuju trencle, no... pravda bývají s kraječkou
normálně střižené gaťky můžu nosit leda jako tanga v tom fofru, který mívám, jsem ráda, když to prádlo visí, už si nepoznačuju, co na kterou šňůru navěsit, třídím akorát, abych měla podobné u sebe - tedy tričky/mikiny, pyžama, kalhoty, sukně, punčošky, ponožky už spárované, spoďárky, košilky, podprsenky, ložní a ručníky většinou mívají extra praní |
| Jitusch* | 85117 |
|
12.5.2014 10:50:09
Prádlo suším venku na vlastní zahradě,nesousedíme těsně s nikým,ale z cesty na sušák vidět je.Suším na něm všechno, tedy i prádlo a v pořadí v jakém mi přijde zrovna do ruky (tedy neskrývám uprostřed apod.
) Je mi naprosto jedno, co si o tom kdo myslí,protože taky nezkoumám,jestli mají sousedi na šňůrách tanga nebo bombarďáky ![]() |
| caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
|
|
12.5.2014 10:49:50
Věším, máme společnou zahradu s tchyní a švagrovou - kolem chodí hodně lidí, ale ani by mne nenapadlo sušit spodní prádlo doma, když je venku slunečno a shne to rychle samo.
jooo a před pár lety jsem coby rodina měly článek s fotografií v MF Dnes a na fotce byli pěkně vidět moje krajkové tangáče na přední šňůře (neúmyslně... děti si stouply před sušák).. tchyně měla negativní reakci.. no a co, nemám se za co stydět. |
| Radka + 2 |
| • |
12.5.2014 10:49:33
Venku na sídlišti bych nikdy nesušila, aby mi prádlo neukradli.
Na balkóně/spíš to byla lodgie jsem sušila prádlo na nízkém sušáku, aby nebylo vidět přes zábradlí a i tak ručníky k vnější straně balkonu, spodní prádlo směrem dovnitř. V domě suším v sušičce nebo v prádelně, v létě, když jsem doma, tak dám přenosný sušák ven, ale jen s ručníky, aby mi to něco „nepokalalo“. Spodní prádlo bych na veřejnost i tak nedávala. Stačí komentáře, co má tchyňka ohledně velikosti mých tang, když omylem zabloudí do prádelny ![]() |
| kosatka2 | 89902 |
|
|
12.5.2014 10:47:40
Venku suším všechno, miluju vyfoukané prádlo. i když používám nějaký ekoprášek, vyfoukaná bavlna je nejvoňavější.
Do první řady na slunce dávám to, co chci aby bylo vybělené. krajkové prádlo nenosím, ani tanga, veškeré mé spodní by se dalo vzít i jako plavky, jednobarevné, barevné. žádné krajky ani srdíčka ani infantilní vzory. takže mě netrápí, jestli to z dálky někdo zahlédne. vytahané, flekaté ani párající neskladuju. cizí prádlo mě nepohoršuje, dokonce mě baví, když v toskánských starobylých vesnicích visí nějaké tělové bombarďáky nad hlavami. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
12.5.2014 10:47:06
Věším na balkon všechno, teda i spodní prádlo. Venku bych se bála, že mi to někdo štípne. Ale co je na tom ke stydění nechápu. Pokud nosím normální prádlo, tak nevím co by na tom sousedy mohlo pohoršit, pokud bych měla nějaký děravý kusy nebo šíleně eroticky, asi bych to radši sušila doma.
|
| Limai | 91448 |
|
|
12.5.2014 10:46:40
Mě na tom nic nenormálního nepřijde,věšet spodní prádlo na veřejnosti,a moc nechápu co na tom kdo řeší.Vždyť je to stejný kus hadru jako čepice,ponožky,plavky nebo tričko.Rozhodně nežuji tím,že cizí lidi nemají na starost nic jiného než barvu mojí podprsenky nebo mašličku na kalhotkách.Takže když čtu o tom,jak se někdo za spodní prádlo stydí,nenapadne mě nic jiného že jeho spodní prádlo je špinavé,rozdrbané,zaprané a flekaté.Takové bych si taky na veřejnost nepověsila.Ale jinak co je za tabu na spodním prádle nevím,to by pak lidi nesměli vylézt ani v plavkách na koupaliště.A to nemluvím o tom,že spodní prádlo je vystaveno kdekoli v obchodech a výlohách,kde se takové prádlo prodává a taky se nad ním nikdo neošklíbá a nepozastavuje.
|
| jentak |
| • |
12.5.2014 10:46:36
Jako nemravné to nevnímám, ale pokud je to prádlo nic moc, tak hezky rozvěšené bomby za vrchní část toho prádla - to je skutečně podívaná. Nicméně Tě nepodezírám, že nosíš podobné prádlo.
Takže není to nemravné, ale když vidím podobné prádlo, tak mi nedá, abych se tam nepodívala, když jedeme okolo, kdo tam vlastně bydlí. |
| Škopková | 138227 |
|
12.5.2014 10:46:05
Asi bych ty spoďáry dala někam na ty vnitřní šňůry, aby nebyly tak vidět, jinak bych je tam sušila dál. Tady u nás visí na šňůrách venku jen velké bombarďáky, co si tam dávají místní důchodkyně uschnout, ostatní si to asi suší doma (jako my) a ven nic nedávají.
![]() |
| Červená řepa | 55518 |
|
|
12.5.2014 10:44:52
ne, krajkové kalhotky, podprsenky a manželovy trenky bych na veřejném prostranství nesušila. Každý si nemusí prohlížet mé spodní prádlo.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.