| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Sušení prádla

(?)
[<<Předchozích 1650] Názory 16511660 z 5245  [Dalších 3585 >>]
zerat 18305
2.2.2014 20:24:54
Ručníky sušíme přímo na žebříku, protože jen tam mám 100% jistotu, že brzy krásně proschnou a nezasmrádnou. Osvětlení máme zabudované přímo v zrcadle, které je vyhřívané a nemlží se + na stropě máme centrální osvětlení speciální koupelnové (tři žárovky v jednotlivých baňkách vedle sebe v liště). Jsme spokojení. ~:-D
Léňa + 2 103283
2.2.2014 20:21:01
Budeme rekonstruovat koupelnu v paneláku, takže malé prostory. Prosím o nějaké tipy kam dáváte ručníky. Háčky moc nechci, na nich pak ručníky neuschnou. Budeme mít takový ten topný žebřík, ale zase nechci, aby tam ručníky visely stále. V bytě je nás 5, takže takové ty tyčky namontované na zeď by nestačily, navíc se mi moc nelíbí. Kde máte ručníky pověšené vy? Ještě bych uvítala tip na osvětlení koupelny. Určitě chci světlo na zrcadlem, ale nevím si rady s dalším, bodovky nebo nějaké centrální? Díky.
Dajka
  • 
30.1.2014 17:57:48
Funkce proti pomačkání má u mě skutečně jen dodatečnou funkci po skončení cyklu..viz. návod :
5.2 Anticrease (Proti zmačkání)
Prodlouží standardní fázi proti zmačkání (dlouhou 30 minut) na konci sušicího cyklu o dalších 60 minut. Tato funkce zabraňuje pomačkání prádla.Prádlo můžete během fáze proti pomačkání vyjmout.
Marcela a 3 65688
30.1.2014 13:41:25
Některá dotyková tlačítka fungují jen s urč.programy. Mimo téma-jak jste dopadli s tou školkou, už je to nějak vyřešené?
anemon 100064
30.1.2014 8:40:13
Mám teď novou AEG, stará byla taky AEG, suší trochu jinak , musela jsem to vychytat.

Obecná rada - dávat méně prádla, než je v návodu. Na tom se shodují majitelé sušek všech značek.

Používám horké sušení na ručníky, utěrky, povlečení a tak, to dávám na extra suché a vyšší se to super i při 8 kg. Pak program mix, abych nemusela třídit materiály, dám tam také 8 kg, nechám cca hodinku foukat, to zruší pomuchlání z vysokých otáček, pak vyndám věci "na ramínka" (lepší trika, svetříky, mikiny, bundy, kalhoty) je to tak 1/3-1/2, zbytek (dětský věci, prádlo, ponožky, tepláky, sportovní) se nafouká krásně. Švagrovka třeba nechce věštění vůbec, tak suší jednu pračku na dvě dávky.
Pam-pela 97353
29.1.2014 23:16:13
Pole, taky mám novou AEG, starou jsme měli asi 10 let (taky AEG) a tahle suší jinak, stou původní jsem byla spokojenější....
O vodivosti vody jsem v návodu nic nenašla.
Pole levandulové 23006
29.1.2014 22:59:43
Dajko, neznam tvoji susicku, ale u te me je taky pridavny program proti pomackani a pri nem se deje, ze se ten buben toci chvili jednim smerem a chvili druhym, pradlo se vic nacechra. To, ze po skonceni se jednou za cas zamele, je asi automaticke, i kdyz vypnout to taky pujde.
Dajka
  • 
29.1.2014 22:55:33
Mám od vánoc Electrolux EDH3498RDL. Zatím suším na bavlna - 3/4 toho sluníčka, program okolo 2.08min., to extra suché je 2.50min, to mi přišlo dlouhé a nechtělo se mi čekat :-) Prádlo je úplně úžasné,nadýchané, měkoučké, džíny, trika, tepláky, pyžama, ponožky...vše jen uhladím a složím...Od té doby co jí mám jsem jen přežehlila pár manželových košile do práce..Párkrát se mi u džín stalo, že některé lemy byly mokré - nechám do rána rozložené na sušáku a je to OK. Jsem nadšená..důležité je vyndat prádlo, jakmile skončí proces sušení a je ještě teplé...mám připravené prkno, na kterém jen hladím a skládám...za 5 minut hotovo.Sušička je na 9 kg, pračku mám na 7, nevidím rozdíl, když vyždímám na 1200 nebo na max. 1600. Možná se jen zkrátí cyklus sušení...Tu funkci proti pomačkání jsem pochopila tak, že po skončení cyklu se tam prádlo mele, aby nevychladlo, ale je tam nějaký časový limit..během sušícího procesu to žádný efekt navíc nemá...
Kvalitní manželské postele do vaší ložnice na Favi.cz
Hilly. 103234
29.1.2014 21:51:08
I u whirpool se mi nekdy stava, to co tobe. Jeste sem neprisla na to, co delam blbe.Nekdy pradlo vytahnu vyhlazene suche, jindy vlhke a studene.
veronika82,Kamilka,klučík03/09 29769
29.1.2014 20:46:15
Navíc mi asi nejdou dvě dotyková tlačítka :-(
[<<Předchozích 1650] Názory 16511660 z 5245  [Dalších 3585 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.