| Horama | 97202 |
|
|
28.5.2013 11:12:59
Když se prádlo dobře pověsí, nemusí se žehlit. Výjimku mají košile do obleků a ty obleky.
![]() |
| Pralin | 95454 |
|
|
27.5.2013 19:54:41
Dekuji vsem za odpoved! Narocna myslim nejsem, nikdy jsem nezehlila, jen se mi cca pred rokem sesel stav ze se mi narodila dcera, miminku jsem vzdycky zehlila, takze jsem opet zacla a par mesicu na to zacal syn chodit do skolky tak jsem ho k zehleni pridala, pak nas a ted se mi spatne vraci k nevyzehlenemu:) Jenze bydlime v baraku se zahradou a ti dva jsou schopny uspinit takove mnozstvi svych pidi vecicek ze neustale peru a zehlim...a nejak se toho potrebuju zbavit
![]() |
| Hilly. | 103234 |
|
27.5.2013 15:41:06
Já zase nevidím žádný rozdíl mezi mým vyžehleným prádlem a prádlem ze sušičky, nebo sušáku.
Když žehlím, hrozně nadávám, dělají se mi faldy. Je to, dle mého, úplně nejvíce nejpitomější práce doma. Na telenovely nekoukám, že bych to využila k žehlení. |
| Hilly. | 103234 |
|
27.5.2013 15:35:39
Taky se u nás někdy zadaří jako u vás
![]() |
| Hilly. | 103234 |
|
27.5.2013 15:34:57
Prádlo nemusíš žehlit třeba ani ze sušáku
No čekala jsem od sušičky lepší efekt. Na dětské oblečení je ale super. Už bych ji nedala. Dospělákům ho hezky vypneš třeba na ten sušák a je pěkně rovné, ale vypínat třeba deset prťavých bodýček, pět legínek, troje tepláčky a další drobnostičky, to už je o nervy![]() |
| Svynka | 130628 |
|
27.5.2013 14:34:11
Ak Ti to stačí "napůl", tak sušička Tvoju požiadavku splní, avšak to nesmieš robiť tak, ako ja včera - prádlo som nielenže vybrala dááávno po vysušení, ale ešte som ho z koša vysypala na posteľ, a kým som bola v obchode, chlapci po ňom ešte poskákali, čím to úbohé oblečenie samozrejme úplne dorazili...
![]() |
| ronniev | 8556 |
|
|
27.5.2013 14:03:25
Já bych řekla tak půl napůl.
Některé věci jsou v naprosté pohodě, některé se vyžehlit musejí - košile a halenky určitě, bohužel i dost triček (nesnáším zežvaněniny), ale silnější mikiny a džíny jsem nežehlila, co ji máme. Ale i ty věci, co se musejí žehlit, jdou mnohem snáz, protože zdaleka nejsou tak zmačkané. |
| sabrina20 | 119783 |
|
27.5.2013 12:45:06
používám sušičku 4roky, dlouho mi trvalo než jsem si vychytala svůj systém používání, ale nedávno jsem dala prádlo ven, které krásně provonělo sluníčkem a vyžehlit to šlo krásně....já se zas těším, jak to budu moci dávat ven
i když mám sušičku, používám ji, tak tam stejně nedám vše, některé věci hodím do WOOL programu a některé žehlím jako jsou košile, šaty, trička.... když se podaří vytáhnout ze sušičky hned a je tam malé množství, tak je to i jako vyžehlené |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
27.5.2013 12:32:45
Ja jsem na tom stejne, vadi mi ten pocit nevyzehleneho....Nezehlim akorat spodary, ponozky, rucniky...sem tam pekne slozim teplaky, jinak zehlim vsechno.
ALE....je tio nebetycny rozdil. Jednou jsem v lete, v ramci uspory,povesila pradlo na snuru. Tfuj...uz jsem to nikdy neudelala, bylo to nevyzehlitelny....a tak i kdyz je 30 stupnu, tak to radsi soupnu do susicky. Mam nad tim kontrolu a stojí me to pulku prace. |
| cinnamon | 33903 |
|
|
27.5.2013 12:16:52
Mám sušičku a taky nežehlím. Když je hezky a dá se sušit venku, dávám do sušičky skoro suché prádlo jen na provzdušnění a má to tentýž efekt, stejně když to "neuchytnu" a prádlo mi přeschne - párkrát na to stříknu vodu z rozstřikovače na kytky a nechám projet krátkým programem na provzdušnění a je to o.k., pravda, pak už to hlídám, aby to zas nebylo na bzum
. Naštěstí tam je dost hlasitý zvukový signál .Žehlím jen výjimečně nějakou halenku nebo košili. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.