| zerat | 18305 |
|
|
13.1.2021 9:04:23
Už k nám tato vymoženost také zavítala. Konečně se mi podařilo drahou polovičku přesvědčit, že bude lepší než celou zimu řešit, kam postavím sušák s prádlem a mít obložená topná tělesa "v celém domě".
Se sušičkou jsme rovnou objednali ubrousky(i když pořádně nevím nač jsou), 3 vlněné míčky... Pročetla jsem návod na použití sušičky, a pak jsem se vydala zjišťovat, které prádlo do sušičky smí (dle cedulky), a které nesmí. S hrůzou jsem zjistila, že byť nekupujeme oblečení na tržnicích, ale v normálních obchodech - typu CendA, Lindex... tak valná většina by podle etiket do sušičky vůbec jít neměla. Vlastně, dle cedulky do sušičky mohou pouze drahé značkové rifle. Překvapilo mě, že do ní nesmí ani zimní bundy. Řešíte značky na cedulkách oblečení nebo do sušičky dáváte všechno? A přidáváte k prádlu na sušení vždycky ty míčky? A prosím, jak je to s prádlem praným s aviváží - smí do sušičky nebo nesmí? V návodu jsem zaznamenala nějakou informaci o tom, že zalepuje nějaký filtr u kompresoru... Děkuji předem za reakce. ![]() |
| Léňa + 2 | 103283 |
|
|
8.10.2020 16:49:37
A jak úzkou pračku máte? Právě jsem koukala na sušičku Beko, má hloubu 50,8 cm a moje pračka jen 45 cm.
|
| Léňa + 2 | 103283 |
|
|
8.10.2020 16:45:18
Máme malý panelákový byt, takže jinde než v koupelně místo není.
|
| Kaliope X | 157897 |
|
8.10.2020 15:46:34
A to jinde v bytě nemáte místo? Se sušičkou už jsem prošla několika byty a zatím nestála jen v koupelně a obýváku, stačí jen zásuvka.
|
| Vážný2 | 158667 |
|
8.10.2020 14:42:45
Chtěli jsme to udělat v úzké panelákové koupelně. Ty sušičky se některý dělají trochu zkrácený. Nicméně by se nám pak stejně problematicky lezlo do skříňky nad umývadlem a ta sušička byla nakonec o kousíček větší, než jsem si myslel. Tak jsme ji nakonec postavili vedle a získali velkou plochu. Ale je to trochu přes ruku, protože se jim dvířka otvírají opačně k sobě.
V malé koupelně by nám to navíc připadalo jako hrad. |
| Léňa + 2 | 103283 |
|
|
8.10.2020 12:36:15
Uvažujeme o pořízení sušičky prádla, ale místo na ní mám jen na pračce, která je úzká 45 cm. Je možné na takhle úzkou pračku postavit sušičku? Názory na to se různí. Máte to tak někdo? Děkuji.
|
| Connie | 105813 |
|
|
1.10.2020 8:21:56
Já teda suším taky normálně na bavlnu, jen teda povlečení zvlášť a prostěradla zvlášť. Zamotává se mi jen mikrovlákno (dělám zase na syntetiku) - nesnáším ho (v posteli to klouže, studí a ještě se to muchlá
). |
| Peppa | 133447 |
|
1.10.2020 8:14:38
Neděláš, někdy se to zamotá, někdy ne. Zvlášť ty napínací prostěradla občas dělají paseku. Já peru dohromady povlečení na dva velké a dva menší polštáře, velkou peřinu i prostěradlo. Ale když všechno důsledně pozapínám, zamotá se to málokdy. Možná mám i program na ložní prádlo, ale popisky jsou v němčině a nechce se mi to luštit
![]() |
| Peppa | 133447 |
|
1.10.2020 8:12:07
Jj, když nezapnu povlak na peřině, všechno se to nacpe do ní. Máme velkou francouzskou, tam se toho vejde :)
|
| Gajka + 2 | 13976 |
|
|
30.9.2020 22:02:17
Radu nemám...mne se to někdy zamotá a někdy ne. Občas to chodím kontrolovat v průběhu suseni.Zapnute zipy jsou základ.Ted jsem sušila povlečení z mikrovlákna s dresovými věcmi tj.sušící program sport...a zapomněla úplně dopnout zip u deky..tak 25-30cm byl otevřený...a oni všechny ty kousky oblečení nalezly dovnitř do té deky....jen polštář ne. Bylo to vtipný, ten moment když otevřu sušičku a prádlo pryč.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.