Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ...j.a.s... | 81911 |
|
13.5.2020 14:02:09
Já bych brala regulaci teploty sušení. Kolikrát mi to i na program jemného prádla přišlo moc. Nebo pokud se nedosušilo, tak už člověk nemohl použít dosušení, protože tam byla mnohem vyšší teplota a jet celý program jemného prádla znova bylo taky na nic.
|
| holkamodroočka | 156337 |
|
13.5.2020 13:46:49
Právě nad tím držákem váhám - poničí se boty, když budou jen tak v bubnu sušičky?
|
| klikli | 93034 |
|
|
13.5.2020 13:17:19
U současné sušičky z těch doplňkových funkcí používám a jsem ráda, že tam jsou:
odložený start LCD display zvukový signál vnitřní osvětlení bubnu časovač program pro vlnu program pro outdoor |
| MUMIE | 120335 |
|
|
13.5.2020 13:01:57
Outdoor program i držák na boty je super.
|
| neznámá | 91073 |
|
13.5.2020 13:00:27
Asi mám všechno co píšeš a asi jsem z toho nikdy nic nepoužila, teda display je fajn, abych věděla, kdy se přibližně prádlo dosuší, jinak používám pouze suché do skříně.
|
| angrešt | 114837 |
|
13.5.2020 12:57:48
z toho, co píšeš, používám pravidelně jenom program na vlnu.
Párkrát jsem použila refresh. Ostatní jsem zatím potřebovat nezačala :) |
| Kaliope X | 157897 |
|
13.5.2020 12:53:01
Já na současné i minulé sušičce používala jeden program - suché do skříně. Maximálně občas přidám sušení, peru i suším vše dohromady. Zvukové signály miluji na všech spotřebičích.
Odložený start nepoužívám, potřebuji být u toho, když dosuší, nerada bych žehlila. Navíc, když mám víc prádla, tak jedu stylem pračka, sušička a současně další pračka. Teď mi prací a sušící program končí skoro stejně, takže jen přehazuji. Současnou sušičku jsem chtěla vyzkoušet s proplachováním filtru, aby se nezanášel. Zda tak vydrží víc, než předchozí ještě dlouho nezjistím. |
| holkamodroočka | 156337 |
|
13.5.2020 12:43:45
Co se Vám u sušičky osvědčilo? Co je dobrá vychytávka a co je naopak úplná zbytečnost?
Jediné, co vím je, že bude mít tepelné čerpadlo, bude kondenzační a mít odtok napojený na odpad. V doplňkové sekci se objevují tyto možnosti: odložený start LCD display dětská pojistka ochlazování pára refresh zvukový signál změna otvírání dveří vnitřní osvětlení bubnu ekosušení časovač program pro vlnu program pro outdoor program pro hedvábí držák na boty Kdysi jsme sušičku měli, v cizině. Ale byla jednoduchá, a dávali jsme tam celou pračku najednou, bez extra třídění podle materiálu. A taky to šlo. Ale co když existuje nějaký program, bez kterého nebudu moci žít? ![]() |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
10.1.2020 21:13:21
Stáňo, to mytí se nedělá po každém sušení, ale jednou za pár sušení. Já taky peru jednou až dvakrát týdně, za ten den udělám 7 - 10 sušiček, mezi jednotlivými cykly to jen stahnu rukou a umyju až nakonec, takže to stihne v pohodě vyschnout. Dřív jsem jen vysávala, pak mi suška odešla a opravář mi kladl na srdce to, že to mám i mýt. Je fakt, že po umytí /když na to někdy kašlu déle/, se zkrátí ta doba sušení, tak na tom nejspíš něco bude. Mluvím tedy o tom filtru, který je buď ve dveřích nebo před bubnem a vypadá podobně jako tenhle
https://www.penepex.cz/bosch-652184-filtr-do-susicky-na-pradlo/?gclid=EAIaIQobChMIxa-5ouz55gIVCp53Ch29cQw-EAQYBSABEgLZMfD_BwE |
| Stáňa * | 7932 |
|
|
10.1.2020 20:35:27
Jen se přidám s dotazem na sušičku.
Mám taky kondenzační, BOSCH, zdvojený filtr. Ten nemyju, ale vysávám na vyšší výkon. Zatím sušička funguje dobře. Když bych měla filtr mýt a čekat až uschne, tak by to zabralo několik hodin, jenže já peru jen o víkendu a potřebuju otočit během dne několik cyklů. Je tu někdo, kdo filtr vysává? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.