Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Connie | 105813 |
|
|
13.10.2019 23:46:22
Odpověď na dotaz nemám. Přidám jen svou zkušenost. Mám sušičku na pračce a se svými 169cm na šuplík s vodou pohodlně dosáhnu a bez problémů vyleju 😉
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
13.10.2019 23:41:07
Šuplík na sušičce na pračce problém není. Pračka má výšku dejme tomu 80 cm, sušička taky a ten šuplík má nějakých 15 cm hloubku. V podstatě ho máš někde v metru padesáti, vejde se tam jen pár litrů vody a jen se zasune a nijak už nepřipevňuje. Sušičku na pračce jen se šuplíkem jsme měli. Dole je to sice pohodlnější, ale rozdíl je v podstatě minimální.
|
| Monika | 123907 |
|
13.10.2019 12:43:12
Tedy, nejsem vůbec žádný technik, ale logicky, jestli buben drhne, tak by se měla asi sušička "rezebrat" tak, aby bylo možné zkontrolovat, co kde drhne, tj. asi nějak vyndat ten buben (resp. nechat buben a rozebrat stěny sušičky?) a prohlédnout ho zvenku plus vnitřek sušičky zevnitř. Jestli to dokážete sami, to netuším, já bych určitě nevěděla, jak na to. Na You tube bývají návody na kde co, tak můžete pohledat?
|
| kachna_ | 144932 |
|
12.10.2019 19:16:41
Nemáte někdo radu?
Mám problém, když otočím bubnem sušičky, tak ten buben drhne, při sušení to dělá dost kravál. Sušička je hotpoint ariston (opraváře jsme zkoušeli, sušička u něj byla 6 týdnů, oprava nás stála 1700 a závada trvá, sušičku jsme nainstalovali zpět dneska. Bez ohledu na řešení nevydařené opravy přemýšlíme, zda bychom závadu nezvládli odstranit sami) Díky moc |
| TiNiWiNi | 109646 |
|
|
16.9.2019 13:16:30
Tak jsem tedy debil, jelikož mě toto napadlo poprvé až včera. No a dávala jsem to tam s tím, že se určitě ucpou vývody z pračky. Tak uvidíme. Zatím nejméně pracná metoda
![]() |
| TiNiWiNi | 109646 |
|
|
16.9.2019 7:00:41
Ráda bych se vás zeptala, jak udržujete čistý filtr v sušičce Whirlpool. Jeho čištění na sucho mi připadne strašné prašné a hlavně otravné. Předtím jsem v sušičkách toto neřešila.
Už jsem jej vysávala, myla pod vodou. Včera jsem je strčila spolu s tmavým prádlem do pračky. Mám tři kusy, které otáčím dokola. Ale asi něco dělám blbě. ![]() https://www.servis-whirlpool.cz/nahradni-dily-susicky/filtry/filtr-susicky---molitan-481010354757?gclid=EAIaIQobChMI8onNz8bU5AIVGobVCh1zcgJVEAQYASABEgL-uvD_BwE - je to tento kus v takovém tom spodním trojúhelníku |
| Fern | 155759 |
|
13.9.2019 19:12:50
Nenosíme nic 2x - tomu se říká ekologický správný přístup. A co kelímky od jogurtu,vymíváte?
Já mám LG, jsem velmi spokojená, s párou, jsme jen 2, ale mám ji na 7 kg,protože můžeš prát jakékoli množsství prádla od 1-7 kg a naopak když potřebuješ prát třebas přehoz tak se hodí velmi velký buben. |A na plnou kapacitu jsou tam stejně jen 2 programy,ostatní jsou na 2 a 3 kg. |
| Valoria | 98559 |
|
13.9.2019 14:11:06
mam vse od LG a jsem spokojena, na odtok susicku napojenou nemam i kdyz se da ale neni potreba. Mam samocistici, jsem lina na udrzbu. takze se staram jen o sito v bubnu. Myslim ze vam staci klidne i mene kilo, nas je 5, obleceni kazdy den ciste a pracku mam na 6kg a susicku na 7kg -/ Pracka mi zdime myslim na 1000 ot. ale nam staci, nemam pocit ze by pradlo bylo nejake nevyprane nebo prilis mokre. extra machani nemam - pracku mame jiz 7 let a susicku teprve 3 takze se funkcemi docela lisi nez nove modely
|
| Peppa | 133447 |
|
13.9.2019 13:32:55
Ot. máme 1600, 8kg,vyhovuje. Minule si tu kdosi pochvaloval funkci páry, tak o tom bych minimálně uvažovala.
S tep. čerp. určitě, filtr nevím, ale už se dělají i takové, které tím kondenzátem oplachují ten filtr čerpadla či co, tak ho nemusíš čistit sama, je to pruda.. Obojí máme AEG, cca 9 let. |
| holkamodroočka | 156337 |
|
13.9.2019 13:13:31
Dosluhuje nová pračka, a tak chceme rovnou koupit i sušičku. Na co si dát pozor a co je fajn mít?
Pračka: - kolik min.otáček by měla mít? - a kolik prádla? (doma 3 lidi, nenosíme stejné oblečení 2x, kromě některých kalhot - aby měla sensor, co sama zjistí, kolik potřebuje vody - aby měla možnost extra máchání - jaké další vychytávky jsou fajn? Susička: - kondenzační (aby se dala napojit rovnou na odtok) - s tepelným čerpadlem? - je třeba řešit při nákupu, jaký má filtr? - jaké další vychytávky jsou fajn? Já jsem chtěla AEG, ale četla jsem dobré recenze na LG. Máte někdo zkušenost, případně se v tom orientujete více než já? ![]() Děkuji za všechny postřehy. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.